yaptı bana sevgilim
beni aldattı başkasıyla evlendi iki sene bekletti beni haberim yoktu yemin ederim şok yasadim gelecem deyip gelmedi bide üstüne fatura borcunu odetti bana sadece sevdim ben bekledim ettim utanmadan bide diyor gelecem senide seviyorum onuda diyor
beni aldattı başkasıyla evlendi iki sene bekletti beni haberim yoktu yemin ederim şok yasadim gelecem deyip gelmedi bide üstüne fatura borcunu odetti bana sadece sevdim ben bekledim ettim utanmadan bide diyor gelecem senide seviyorum onuda diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
karaktersize denk gelmişsin bacı İkinizde aynı anda idare etmiş kıza ulaş ikinizide idare ettiğini söyle intikamını al kurtulduğuna sevin
nasıl ulasayim ben kıza kendi engelledi beni diyor ben aramadan arama diyor bana
O adam Instagram kullanmıyor mu kızın instagramı yok mu
yok kızı bilmiyorum ben işte sorun orada tanımıyorum etmiyorum yani karisinuda paylaşmıyor etmiyor ama bizim ilişkimizi hep sakliyorduk teyzesine mı solesem teyzesi benim usta başımdi
Teyzesine söyle
yaa defolsun gitsin böyle insanlardan uzak dur işleri güçleri karaktersizlik bende yaşadım böyle şeyler
evet hiç birşeyden haberim yok dün şok oldum
canım benim niye üzülüyorsun aslında sevinmen lazım böyle bir insandan kurtuldun ya var mı daha ötesi?
bide evlenmiş o kıza yazık degilmi gelirim diyor yanına ayrılmadık diyor bana serefsizlik içinde var bunun benimle değil ben zaten sildim ama başkasıyla da aldatacak o kızı şimdiden başı yandı Allah'ın sevdiği kulum ki kurtulmusum en azından
bende onu söylüyorum bir dedigini iki etmedim her istedigi oldu ona ragmen ihanet etti keşke yüregi olsaydıda istemiyorum diyip gitseydi
işte aynen öyle iki sene bekletti beni faturasını odetti bana dürüst olsaydı ben başkasını seviyorum deseydi zaten bukadar canım yanmazdi ama benle sevgiliykene bir başkasıyla evleniyorsan ben o adama adam demem bir dediği bir degini tutmuyor Ama Alah yanına bırakmaz
hiç merak etme canım benim hiç kimse yaşattıgını yaşamadan ölmez sana hikayemi anlatsam roman olur :)
dinlemek isterim tabi olursa
Belki ileride daha kötü olacakti. Hayatı yaşamaya devam et.
evet ben evli bı adamla görüşmem ban diyor evliliğimi bozarsan gelir seni orada öldürürüm diyor
Görüşmede zaten.
Eşine mesaj çek anlat faturasının parasını yollasın bu ona yeter
eşini falan tanımıyorum heryerden kendisi beni engelledi diyor başımı belaya sokarsan gelirim seni öldürürüm diyor evligimi bozarsan
Hiçbir halt edemez. Evlenen de nasıl biri olduğunu geç olmadan anlasın.
inşallah öyle anlar benim gibi kimse sevemez yürekten inanıyorum çünkü ben her şey yaptım benim gibi bir insanın kıymetini bilmedi
Mesajda yazdıysa tehditi savcılığa ver Aslında bak ne oluyor.
hem suçlu hem güçlü bide üste çıkıyor seviyormusun onu dedim evet senide diyor şerefsizlik yapısında var
Nerden kopyaladıysanız eksik kopyalamışsınız
hiç birşeyi eksik kopyalamadim düzgün mesaj yazcaksan yaz ben ihanete uğramış im ben aldatilmisim içimden gecirdigimi öğrendim sen biriyle sevgilisin senin hiç birşeyden haberin yokkene benden ayrılmadan gidip başkasıyla evlense sen ne hissedersin elini vicdanına köy da sole
Hiç mi anlamadın ya hiçmi hissetmedin bi başkası olduğunu
anlamadım ki gayet ilişkimiz normladi ama bir şey soleyeyim mi gene ariyacak İzmir'e gelince edince
Üzüldüm valla size. Bir hayat travmasını yaşayacağınız bir hediye vermiş size.
böyle karaktersiz bı insan sence arar mı bana ayrılmadık diyor ben aramadan arama diyor sizce ne düşünüyorsunuz bu konuda ama geldiğinde beni bulamiyacak
Arayacak tabiki. Bu sizi zaten sevmemişki. Aranızda cinsellik varsa onu kullanmış. Sizi eğlenilcek kız gözüyle görğmüş hep
Sevmek ve güvenmek. Bu da gunah mi bilemem
günahın tanıyamamak
ne günahından bahsediyorsun ben iki sene bekledim onu ümit verdi ben kimseyle olmadım aldatmadim ben onu ben icimle disimla bir sevdim benim sevgimi kimse sorgulayamaz ben aldatildigima üzülüyorum benim hayatımda budan sonra yeri olmaz ama hiç bir zamanda mutlu olamaz benim ahımı aldı bikere
Baya karaktersiz miş
Bayaaaaa hemde 😳
evet çok adı benim suçum yoktu ki sevmekten başka 😭
Odun odun
Boş ver yaa
güvenmen hata