Ben ne günah işledim de böyle hayatım var?

Çok çirkinim cin gözlü yamuk yüzlü patlıcan burunluyum

ailem çok yobaz ve cahil aşırı baskıcı arkadaşım yok çevrem yok akıl yok yetenek yok beceriksizim herkes kötü davranıyor güzel olsam böyle olmazdı hayatım fotoğraf çekilen görünce yüzümü saklıyorum normal çirkin yüzü bile değil değişik saçma yüzüm var burnum gözüm hiç bir yerim sanki yüzüme ayit değil gibi puzzle yanlış takılmış gibi çok çirkinim üstelik esmerim ve erkeksiyim bu yüzden elbise de giyemiyorum yüzüm garip duruyor yüz hatlarıma yakışmıyor

evden çıkmıyorum bu tipler çıkınca zaten mağazaya girdiğimde bile cin gözlerim suratsız yüzüm yüzünden insanlar beni kötü biri sanıp izliyor

kısacası çok çirkin suratım çok kötü ailem var ikisi de çok aşırı derece dipte resmen ailem zaten nefes almana bile karışmadığı kaldı

Güncellemeler
+1 yıl
Çok çirkin olduğuma inanmıyorsun haklısınız ben çirkinim de çirkiniyim çirkinin sınırını aştım yamuk yüzlü cin gözlü patlıcan burunlu erkeksi yüzlüyüm Allah beni yaratırken kararsız kalmış tada son anda kadın olarak değiştirmiş çarpmış birde sanki kuranı yırtın bi insanın çenesi yanağı yamuk gözleri yuvarlak cin gibi bakar mı bu tipler yaşanmaz keşke için kötü dışım güzel olsaydı mutlu olurdum herkes iyi davranırdı
Güncellemeler
+1 yıl
Güzel kızlara bile bundan daha güzeli var bu çirkin diyorlar her yerde ben öleyim o zaman güzeler bile çirkin deniliyorsa Adriana Lima gibi olmayan güzele bile çirkin denen dünyada yalıyoruz. Benim yüzümü o güzel kızlara Allah verse onlar intih ederdi bunu düşününce daha çok üzülüyorum
Ben ne günah işledim de böyle hayatım var?