Kimse cevap vermicek ama olsun içimi dökmek istiyorum?

Onuu ilk tanıdığımda çok samimi gelmişti. Hiçbir şekilde hpşlanmamıştım ne güzel arkadaş edindim diye düşünüp geçirmiştim sonra bir baktımki adını sayıklar dururum. arkadaşlarım sorar oldu seviyot musun diye arkadaşları ağzımı arar oldu. Yok dedim olmaz dedim. Onamı bakıcam saçmalayın dedim. Sonra br gün aynamın karşısına geçtim bakar mıydı bana sever miydi beni hayır dı cevap her seferinde içimde saklarım dedim aylar geçti üzerinden günden güne içimi kemiren bu aşk günde güne de büyüyordu. Dayanmıyordum açılmasam ölücekmişim gibi hissediyordum. Açıldım cevap bile vermedi ilk 3 gün ağlamadım idark edememiştim galiba 4. gün birşeyler tak etti gözlerim çaresiz yaş döker oldu. ramazan ayı geldi dua ettim ezan okdudu dua etti sevap işledim dua ettim ben dualarımıda dileklerimide ona feda ettim gene olsa gene yaparım biliyorum bir gün kabul olacak duam ama o günü beklemek de bi okadar yakıyor canımı. Mutluyum huzurluyum her şeyim in şükürler olsun. Ama çok özlüyorum, bir insanım hiç elini tutmadığınız halde , hiç sarılıp kokusunu içinize çekmediğiniz halde, gözlerine bakmadığınız halde bunları yapmayı özlediniz mi sanki her gün yaparken bir anda bırakmışsınızı gibi hissettiniz mi... şimdi kulaklıklarım takılı müzik açık selda bağcan çalıyor ve ben o günleri bekliyorum...
Kimse cevap vermicek ama olsun içimi dökmek istiyorum?