Nişanlımın ailesiyle aynı binada yaşamayı kabul etmiyorum diye nişanlım bitecek diyor ne yapmalıyım?

Nişanlım ailesinin apartmanında binayı tutmuş ailem ve ben istemediğimiz halde tutma dediğim halde bu binada annesi babası kardeşi ve kardeşinin eşi yaşıyor hemen alt katlarını tutmuş ve ne ailemi arayıp haber verdiler ne bi şey yaptılar kafalarına göre tuttular neyse sonra annem öğrenince aşırı sinirlenip nişanlımı eve çağırdı tartıştı biraz nişanlımda kendini savunmaya uğraştı ailesi yanlış şeyler anlamış onu falan söyledi ailelerin arası bozuldu halası da annemi savunmuş şimdi nişanlım pişman oldu ailesiule de küsmüş neyse şimdi annem istemiyor tabi çok direttiği için nişanlım hala da diretiyor istemiyorum diyorum iç içe olmak istemiyorum mesafe olsun biraz diyorum anlamıyor yok çocuğumuza bakarlar işten gelince yorgun oluruz yemeğimizi annemde yeriz falan evlilik bı değil ben kendime ait alanım olsun kimse karışmasın içli dışlı olmayım istiyorum diyorum anlamıyor ailesinin gözünden düşmüşüm onları istemediğim için oysa ki mesafe istiyorum sadece çevresi de diyormuş iyi olur onun için falan nişanlım da diyor iyi olur abi ne iyi olacak ayrı olduğumuz halde bile ailesiule yanlış anlaşılmamız oluyor nişanlım diyor yapamazsak çıkarız hayır istemiyorum diyorum ailemin semtinden dışarı çıkmam diyor bu semtte en ucuz binada burası diyor oysa o semt dışında çok daha ucuza evler var hafi semtten ayrılamıyorsun madem ayrı binada aynı semtte ev tut diyorum kiralar pahalı hadi çalışamadın ne yşcrz diyor kendi binasındaki ev çok ucuz sanki bu bina en uygunu burayı kabul et fedakarlık yap çok iyi olacak diyor ya istemiyorum anlayışlı ol diyorum ama diyor burası olmazsa düğün iptal olacak ayrılıcaz diyor kaybetmekten korkmuyorsun isteyen insan fizandan ev tutardı koca şehirde defim fedakarlık sen yap diyor sende korkmuyorsun o zaman diyor bunun için bitecek ciddi ciddi ailesi desen ne arayıp ne soruyor düğüne az kalmış ortada hiçbir şey yok bu nasıl bi umursamazlık ya annemde hiç sevmiyor onları o yüzden halası bile arıyor onlar aramıyor kabul etsem mi diyorum ayrılmamak içib ama yapamam biliyorum

Nişanlımın ailesiyle aynı binada yaşamayı kabul etmiyorum diye nişanlım bitecek diyor ne yapmalıyım?