Sevdiğimle ailem arasında yoruldum?

4 senelik iliskim var ailem bilmiyordu onun ailesi biliyordu. Benim ailem sonradan öğrenince kızdı biraz çünkü sakladığım için ama ailem şöyleki baskıcı ve tutucu insanlar yani öğrendikleri Zaman direk hemen evlilik baş göz etme istekleri. Bizde ciddi düşünüyoruz ama evliliği aceleye getirmek istemedik bazı şeyleri halletmeden şu an özel bir iş de çalışıyor askerliğini yapamadı kendi işinden dolayı işlerini düzene sokup gitmeyi düşünüyor babamlada tanıştı ciddi olduğunu dile getirdi ama annem başta sevdim çocuğu falan dedi ama işi düzgün değil evi Yok diyor şimdi o konuda hakli ama hemen nasıl yapsın kolay değil ki seviyorsa uğraşsın senin için diyor annem bu seferde uğraşmak mi istemiyor o yüzden mi beni böyle oyalıyor mu gibi geliyor annemin konuşmaları. sevgilim Askerligini yapicak iş de düzene otutturucam diyor ama hemen nasıl yapayım diyor oda haklı çok bunaldım evde artık başkalarının lafını dinlemekten hangisi haklı diye düşünmekten siz ne düşünüyorsunuz?

Güncellemeler
+1 yıl
Annem başta görüşmeme bir şey demiyordu şimdi görüşmeni istemiyorum diyor herşeyini otuttursun öyle görüşün diyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Sevdiğimle ailem arasında yoruldum?