kadınları ve trans kadinlari hic bi erkege yar etmem bir trans erkek olarak kadin delisiyim gözüm baska birsey görmüyor ezer gecerim hele mujganima birisi bi yan gozle baksin yikarim daglari enginler bile beni tutamaz benim tek zaafim kadinlar dunyada kadinlari bu kadar cok seven adamdan korkmalisiniz bence kadınlar için herseyi yaparim bu dunyada kadinlari trans erkek olarak benden baska hickimse sevemez büyük bir askim var hepsine hele benim bir mujganim var bu dunyada sadece kadinlarla gözü dönmüş bir insani kimse durduramaz bir trans erkek olarak kadinlari bu kadar cok severken ben benden korkun oglum funyadaki hic bir kadini size yar etmicem dunyanizi atese vericem kadinlarin ve trans kadinlarin hepsi benim biyolojik erkeklere ayar oluyom zaten trans erkek ve biyolojik erkek ezeli rakiptir sonsuza kadar fenerbahce galatasaraya gibidir ölümüne rakibimsiniz kadinlar sadece benimdir benim kalacak ozellikle mujgan ah mujgan canim sevgilim mujgan onu hicbir erkege yar edemem zaten cok kiskaniyorim mujgan benimdir benim kalacak o sadece benim mujganim benim kadinim o bir trans erkek olarak trans kadinlarla biyolojik kadinlari size yar etcegimi saniyosaniz kafayi yemissiniz ben bu dunyada kadinlara asik olan ve askindan yanan biriyim bu dunyada hic kimse benim kadar kadın düşkünü olamaz butun dunyadaki trans kadinlar ve biyolojik kadin nufusunun toplami benim olsa yine doymam kadinlar çok guzel benim sucum ne ya bak biyolojik erkeklere sesleniyorum sadece kadinlari degil bir trans erkek olarak hem biyolojik kadinlari size yar etmem hem trans kadinlari size yar etmem hepsi benim hepsi trans erkekleri ve biyolojik erkekler karsi rakip futbol takimi gibidir yani soyle dusunun ikiside trans kadinlar ve biyolojik kadinlara asik taraftalar nolcak peki tabikide trans erkek olarak kadinlari ben kazancam yillardir kadinlari dilimden düşürmüyorim kadinlara ve trans kadinlara bu kadar cok tapan kisi benim dusunceleriniz neler sorum buydu arkadaslar?
bence trans erkek olarak sen galib gelirsin
bence yine trans erkek olarqk sen galib gelirsin kadinlari cok sevdigin belli bence seni kimse gecemez
bence kimse kadinlari senden fazla sevemez rakib tanimassin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar