Sizce kaslı iri bir erkek ortalama 60 kg ağırlığında olan bir çita ile teke tek olarak başa çıkabilir mi? kafan mı güzel demeyin merak ettim yanıtlarınızı bekliyorum? : )
Soruya bak 😂😂 İstedigi kadar güçlü kaslı birisi olsun en fazla ne yapacak? 2 yumruk vuracak oda tutturabilecek kadar çevik birisiyse (çitalar dünyanın en hızlı ve çevik canlılarıdır) sonra çita boğazına bir diş atacak arnold pert 😂😂😂 umarım troll bir sorudur gerçekten merak ettiysen vay haline 😂
tek yersin dediğime bakma kim olsa tek yer :D çita korkaktır dememe atarlanacak insanlar çıkacaktır bu arada çitalar avlarından başka bir canlıyla savaşmazlar sırtlanlar , babunlar bile korkutuyor onları
normal bir insan çitayı öldüremez çünkü hızlı kaçarlar :D demek istediğim çitalar diğer vahşi kediler gibi değillerdir. ama söylediğim diğer hayvanlar vahşidir saldırırlar tek yer dediğimde şu anlamda " karşılık bile veremeden ölmüş olur insan"
Şimdi senden Allahın verdiği beyini kullanmanı istiyorum, pençen var mı yırtıcı bir hayvan mısın yeterince çevik misin e o zaman beyine artistlik yapıyorsun ?
saldiri aleti agzi ve on iki patisi zayif noktasi gozleri alni kulaklari ve girtlagi ilk atagi karsilanirsa veya kol onu yemlemek icin kullanilirsa oldurulebilir en iyi gorus secmeyi unutma 😉
Güç ve kütle aynı orantıda değildir. Çıta ile uğraşmak için en az onun kadar çevik olman lazım arnold ise bir bodybuilder onlar hantal olur çünkü kas kütleleri yorar onları. https://youtu.be/Bw2w3oCROR8 Bu adam bile olsa kurtulması mucize.
neyse tartışıcak seviyede degiliz "çita güclü sayılmaz" lafından sonra anladım :) iyi günler. yırtıcı hayvanları bir araştır derim bir Kartal bir insanı nasıl indirebiliyor falan oda kücük kuş sonuçta ;)
kaslı değilim ama güçlüyümdür. çita tekse yetişkin bir erkeğe karşıdan saldırmaya cesaret edemez. unutma insandan korkulur, çitanın üç katı bir ayıyı bile eliyle boğanlar var.
Arnold'lu Terminator serisi hiç çıkmazdı o zaman, ek olarak :D Bir çitanın koşma, çarpma ve boyundan tutup parçalama kuvvetiyle baş etmesi mümkün değil. Bir kedigil çok yoğun proteinle "doğası gereği" beslenir, öyle sporcular gibi kas yapmak için değil.
En İyi Cevaplar