Hani bazı sözler ya da davranışlar vardır yatıya kalmış gibi bir anda canlanır gözünde dokunur bir yerlere delete tuşuna basıp silmek istersin ama bu dosya silinemez hatasıyla karşılaşırsın ya ona benzer bir durum söz konusu mu?

Hani bazı sözler ya da davranışlar vardır yatıya kalmış gibi bir anda canlanır gözünde dokunur bir yerlere delete tuşuna basıp silmek istersin ama bu dosya silinemez hatasıyla karşılaşırsın ya ona benzer bir durum söz konusu mu?
Ben bitenin arkasından konuşmam. Hatta susma süreçine girer zihnimi ona dair boşaltırım.
Karşımdaki insandan ise hep şunu duyuyorum "bu son bir daha asla olmayacak"
Hangi başlangıcın sonu... uzun bir küfür sessizliği oluyor bende.
Affına sığınarak s. Gitsin diyorum bende arkasından edecek sözüme yazık 😂😂
Bu çok hafif 😃
Bildiğin orijinal sözler varsa esirgeme 🙂
Öylesine oho tehhhooo affetmem 😂
Bu mu yani tehoo ohoo güzelmiş rahatlatıcı etkisi de var ağzımıza elimize vurarak etrafında da dönüyor muyuz 😂😂
RTÜK onaylamıyor acılımını 😃😃
Beni ilgilendirmez orası yap bi güzellik 😂
Hafifi oksijen israfı 😃 dahası s. git daha dahası artık terbiyem müsait değil buna 😃
Yakıp yıkarım mahvederim ohoo tehhoooo yaparım dedin bu mu oksijen israfı 😂😂😂
En hafifi ama 😂 ayrıca ayrılmak istemeyen karşı taraf için ağır oluyor bak denedim 😃
Ne diyoruz oho tehhho bak denerim ayrılmak isteyecek kadar aptal birini bulursam 😂😂😂
Yaa hayır sen isteyeceksin ayrılmak karşı taraf istemeyecek 😃
Ben isterim o kolay en iyi yaptığım şey 😬😬
Aslında bitene dair aklımda bişey kalmaz. Unutmak istediğim anda unuturum lakin bazen durumlar değişebilir ve içinden hoş olmayan şeyler söylersin. Bunu da burada açıklamayalım şimdi.
Herkes neden bu kadar çekingen davranıyor ki sövmek gereken yerde gayet rahat söverken bunu yazarken neden böyle olur. İlla sinir olmak mı lazım :)
Tekrar tekrar günaha girmeyelim diye :D
Zaten çok sövdük
Cevap
1Cevap
Yaşamıyor izin vermiyorum buna.
Beynim kıymetli..
Zatenseni sevmemiştim sözleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?