Herkes bir zeka, bir güzellik, yakışıklılık tutturmuş gidiyor.. Sizde var mı?

Herkes bir zeka, bir güzellik, yakışıklılık tutturmuş gidiyor.. Sizde var mı?

Ben sevgi ve aşk konusunda sadece gerçek aşkı arardım.. ama oda günümüzde pek kalmadı.. yani aslında kendimde olmayan özellikleri aramam bana zıt olmasın yeterlidir çünkü zıt olunca zaten anlaşamaz insanlar. bu yüzden de kafa dengi olmalı ortak noktamız çok olmalı sevgilimle ya da eşimle.
Zaten. aynı zevklerimiz olmak zorunda değil tabi ki de.. ama sürekli tartışmayacağımız bir ilişkimiz olsun isterdim daha çok.. yine de her insanın istekleri farklı olur tabi ki de..
Her insanoğlunun beklentisi farklıdır.. Kimi tamamlanmak isterken kimi de kendinden bir tane daha olsun ister..
Ben daha çok uyumlu olunmasını arzu ediyorum.. Bazı konulardaki zıtlık, aslında uyumlu olduğunu gösteriyor..
İki otoriter, dominant karakterin anlaşması zordur mesela.. Bir tarafın daha uysal oluşu zıtmış gibi görünse de uyumluluk diyorum buna..
Cevap
8Cevap
Kendimde olanı aramaya gerek yok ki. Keşfetmek gerekiyor. Kendimde olmayan ile birlikte olursam. İşte o zaman hissederim kendimi.
Merhameti olanı arar kırmadan dökmeden yarım birakmadan yanında olacak birini yüreği gönlüne denk birini ama nafile..
bin doğru olan neyse onu yaparız.. insanlığı kalmışmı ona bakarız
Kendinde olanı arar genelde herkes ama bulamaz
Kendinde olan arar
Bu devire inat hâlâ ruh güzelliği diyorum.
Olmayanı arar tamamlasın diye kendini
insan psikolojisi tersini arar hep
Kısmet ve kader
Olmayanı arar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?