iki tarafta iliskinin basinda bir birlerine bir dünya söz verir,,,, karsilikli olarak, lakin bu sözler aslaa yerini bulmaz... hangi sözler verilip de tutulmadi sizi hayal kırıklığina uğratti?
İlişkinin başlarında verilen, fakat hiçbir zaman yerine gelmeyen, getirilmeyen sözler hangileri?
En klasik olanı ben aldatmam Ben bırakmam Yalan söylemem Seni mutlu edeceğim Evleneceğiz Ben seni çok seviyorum Hiç kimseyi senin kadar sevmedim Ilkimsin Bana güvenmiyor musun Bu gibi sahte sözleri silah olarak kullanıp aslında sadece heves edip istediğini elde edene kadardır her şey aslında erkeklerde değildir sadece sorunlu olan kadınlarımızda da sorunlar var ama erkeklerin en kötü mantığı mi tabikide Kendine gelince namus akla gelir el kızına gelince erkekliğini ispat çabası Peki hangi ilişki nasıl uzun sürsün ki
Düşünsene; seviyorsun, yani elinde olmadan kalbin birini seçiyor. Sonrasında ise bazı şeyler bekleniyor ve o beklenenler hiçbir zaman gerçekleşmiyor, gerçeklememesine tezat; her şey daha da kötüye gidiyor. Sonra labirentin ucunda iki ayrı yol beliriyor tam o noktada; birisinde kendi yaşamına devam edip, kendi öz saygını kaybetmemek var, diğer yolda ise sevgiye ihanet etmeyerek kendini harcamak.
Neler neler neler... Benim hiç beklentim olmaz ilişkide ilk başta. Ama karşımdaki insanlar buna rağmen değişik şeyler vaad ederler, dinleri m, izlerim. Sonrasında benim tutuma rağmen vaad vermiş ve tutmamış kişi kendi kendine yalancı ve sözüne güvenilmez oldugunu kanıtlar. Ben hiç bir şey yapmadan istemeden.
İlk başta etkileme sanatıyla var olmayan şeylerin sözünü verip sonrasında samimiyetin verdiği bir rehavet ya da rahatlama ile birlikte bu davranışların onda birini bile gerçekleştirmemesi büyük bir hayal kırıklığı
En İyi Cevaplar