AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
kızlı erkekli grubun yoksa normal
Var aslında okulda görüyorum sadece
6 ay sonra doğum günün var🙂
Eevt Şubat 'ın ilk haftası sev gününden bir hafta önce tam
Aslında gizli sorup bir resim atsan tam yorumu alırdın en azından fiziksel olarak
Bu ara kova burcu musun?
Ne sacma bir öneri olmaz o dediniz şey güzellik fizile olmaz yüzümü gostemek lazım
KOwa evet
Eyvah eyvah 🤔
Niye
Bir kova kadınıyla yaşadım ondan.
Sonuç
Kurtuldum diyorum
Tamışmak istersen gel
Hemcinslerimle ilgilenmiyom jdjdj
Site'de 23 gösteriyor :)
Buçuklu yazamiyoruzkii
Yaş 23 neden sorun olsun
Aşk insanıyım yirmi bes otuzdan sonra aşk olur mu benim için olmaz olsa bile mantık devreye girer ben tamamen kalbimle olsun istiyorum
Erken daha. Olur
Zor ya
resim atarsan yorumlarım seni merak ettim
Nerden nasıl pek fotom yokkki
dmden at iş
Takip edeyim siz yazın ben yazamiyoruzkii sanırım
Ettim YAZABİLİRsiniz
25zyaşına kadar benim de olmamıştı
Sen erkeksin amaa daha normal sana benceeee
Erken yaşlarda yaşıtlarım çapkınlık yaptığı için ben geç kaldım
O zaman ben de şöyle diyorum şimdi benden 4-5 yaş küçükler benden büyük duruyor kızlar, erkekler benim yaşıtlarım bana olacaklar onlarla sevgili oluyor o yüzden bana kalmıyor küçükler kalıyor küçüklede olmaz zaten ya da çok büyükler onlarla evlenmiş falan oluyor
Ya nasıl hayatın içindeyiz düşün düşün aklımız ermez, mesela ben senden büyüğüm mantıken diorum ki sen küçüksün senin büyümeni beklemişim diyeceğim ama önceden bir şeyler yaşıyorum, ya da sen benden önce büyüyorsun benden önce evleniyorsun
Tabii bunun bir sürü örneği var mesela benim halamla dayım yaşıt diyelim 1 yaş var aralarında halam evlendi çok mutlu işte iki çocuğu var biri liseye falan geçti düşün dayım daha evlenemedi yani 33 yaşında falan daha kimse de olmadı hayatımda belki bir sevgilisi bile olmadı ve değişik yani değişiyor erkek kadın için bu
Yani, hayat işte, keşke sende bana denk gelseymişsin
Kıyamam teklif ediyorum sana su an
Normal ya bende sevilmedim hiç
Geçmiş olsun kader ortağı mm
Bundan sonra bulabilirsin. Gel deneyelim
Ban bakıyorum sana♥️🍷
Gayet normal ve daha güzel bir şey
Güzel mi bilmem ama bir kadın için Türkiye coğrafyasıda normal değil bence
Olabiliyor bunlar yani hayatın cilvesinden hep
Tamn öyle olsun
Karşına doğru biri çıkmasa zorlamı sevgili olucan
Yok yok gerek yok zorla güzellik olmaz
Nasıl bir insanla birlikte olmayı bilirsen ona göre hayatını şekillendir mutlaka çıkacaktır tabi bunlar derin mevzular biraz
Ben isteyince olmuyor isteyince olsa olurdu yani benim de istediğim bile olması lazım tabii ki ama işte tüm bu şartların bir araya gelmesi zor
İstanbul’damı yaşıyon
Ankara 'da
Kendini kasma okadar doğru kişi mutlaka karşına çıkar
Umudum hevesim yok artık
Gizemli bir insansın instigram kullanıyonmu
Gayet normal
Nesi normal nasıl ya
Karşısına biri çıkmamıştır olabilir neden anormal olsun
Çünkü Türkiye vee kadınım yani kadinsan genelde her türlü oluyor benimki yalnızlık kendi istedim değil konuşmak isteyen sevgili olmak isteyen hiç olmadı benimle
Gayet normal
Tamm öyle olsun
Güven :)
Nesi
Mesajlara neden bakmiyorsun
Yokku
Normal
Nesi norma nasıl
Anormal
Neden
Olabilir böyle şeyler
Tammm
Olabilir
Olabilir ama nereye kadar böyle gidecek
Normal değil
Niye
Normal görmemişsinde ondan. Ya knk onu bunu boş ver sadece dmden bile yüzünü görmedikleri kızlara beyler yazıyorlar yani
Görmemişsin derken ben zaten öyle kardeşim herkese yazan sadece kız olduğu için o insanın tanımadan sadece görünüşüne bakarak onunla konuşmak için bir tarafını yırtan bir erkeği ben istemem yani öyleler benden uzak dursun
Normal en iyisi
Belki de öyledir bilemicemm kuzenim benden altı yas küçük nerdeyseona bile bir sürü teklif vs var çok sert duruyor dışardan amaa ben kendimde sorun arıyorum artık
Hâlâ öylee :)
Nassiil
normal
Ya nesi normal
sana normal degil diyip daha cok uzulmeni saglamadigim icin uzgunum. Bu isler nasip kismet insan gec bulabiliyo onemli olan hayirli biri olsun
Niye daha çok üzülmemi mi isterdiniz evet nasip kısmet var ama olmayınca olmuyor ben zaten evlenmek istemiyorum daha küçüğüm ama yani biri beni sevsin merak etsin bunlar insani şeyler yani olmasa da olmaz ya herkes evlenmek zorunda bir şey diye bir kaide yok yani ben böyle hayatımı yalnız idam ettireceğim demek
Ya orada kinaye yaptım. Yani oyle bir sey desem daha çok uzulcektin o anlamda. Umarım mutlu olursun
Ha şimdi anladım umarım mutlu olurum umarım herkes çok mutlu olur ya herkes çok mutlu olur ya da kimse mutsuz olmaz
İnşallah :)
İnsaAllah tabii
Normal
Peki nesu
Ya cok egoist görünüyosun ya da güzel degilsin
İkincisi o zaman
Evde kalmadin
Tamm
tanışalım mı... belki birbirimizi severiz
kekoysan normal..
m4lsın
kim bu mağduree
Benim ben
hiçmi hareket yok
Yokk
sorun ne sendemi onlardamı
Sanırım bende daha çok ama annem Dior ki güzelsin, iyisin onlar kaybedior bos ver
yok vardır yine bi eksiklik
Doğrudur
yaz dertleşirizz dostm ya
Sen yaz
takipp et
Normal, sıkma canını
Tamm olur denerim
Dertleşmek istersen yazabilirsin
tamam
Düzelü be
Tamm knk
Düzelmesse kendi bülü
Gayet normal
Nesi normal ve nasıl
Olmak zorunda da değil belki derslerine çok kafa patlatmışsındır ne bileyim belki aileni geçindirmen çalışman gerekmiştir vakit ayıramamışsındır vs vs dünyanın türlü bin çeşit hali var sonuç olarak
Sana yemin ederim dersleri asla önemsemedim üniversite sınavı dahil üniversitede bile hiçbir ders sınava çalışmadım sadecek derdim dersleri geçmek olduğu yani son gün çalışarak geçiyorum zaten bir işte de çalışmadım ailemi geçimdirmekte zorunda değilim şu anlık yani dediğin şeylerin hiçbiri yok bununla bir ilgisi yok keşke ders çalışsaydım da hani bir işe yarasaydı en azından geleceğimi kurtarırdım onu da yapmadım ama biri de yok yani bulamadım ve ben görüyorum kütüphanede tip okuyan herkesin sevgilisi var tam tersi böyle yüksek bölüm okuyanlar çalışanların sevgilileri kesin oluyor
Bazı insanlar çekingen olurlar bazılarıda paldır küldür atlar her şeye benden sana bir öneri bu hayatta seçici ol çünkü gerçekten kötü zamanlar da yaşıyoruz bildiğin yolda yürü sırf yanımda biri olsun diye hareket etme çünkü yaptığın her seçim direk hayatına etki ediyor..
Tabii ki haklısıniz zaten öyle her önüme geleni kabul edecek değilim o kadar düşmedim o da yanlış yani biraz içime kapangim kendimi beğenmiyorum özgüvensizim ama urdum birisi bana gelsin konuşmak istese ben biraz olsun beğendiysem tanışmak isterim yani seni devamı gelir yani konuşmanın herhalde
gayet normal
tamam
Onime
Ne
Normal değil
tamam
Eğer diş görünüşün iyi değilse önce spor yapmaya başla. Sonra makyaj yapmayı ögren. Kendini geliştirmeye çalış. Her şeyin bir alıcısi var fakat emek vermen lazım. Oturdugun yerden kimse bakmaz böyle.
Zaten makyajımı başka biri için bir erkek için özellikle yapmadım ama makyaj yapıyorum hatta bir sürü stokta makyaj malzemem var spor yapmıyorum buna maddi manevi imkanım yok öyle yani artık biri bir şey olacaksa olur olmayacaksa da olmasın Zaten bu saatten sonra
Spor vücud ağırlığın ile de yapabilirsin. Bu saatten sonra olacaksa olur olmicaksa olmaz deme daha gencsin
Genç değilim benim kafamdaki yaşlar geçiyor yirmi besten sonra ne yapayım aşkı sevdayi
Olabilir
Erkek için bile normal değil bence jdjsjs ama senin görüşün tabiki
Gel 🤙