hamile kalabileceğini sanmıyorum gibi şeyler dedi kavga ettik 🙂👍
Kuzenimde kaldım diye eşim "evden git" dedi. Kim haklı?
hamile kalabileceğini sanmıyorum gibi şeyler dedi kavga ettik 🙂👍
Eşimle kavga ettik evi terketti kuzenimi aradım kayınvalidemlerle kalıyoruz aynı evde kalmamı istemedi beni aldı gece onda kaldım kayınvalidem de eşime söylemiş gece kuzeni geldi diye eşim aradı tüm eşyalarını topla git eve gelince seni görmek istemiyorum dedi abartıyor o da evi terketti kim haklı? Birde gece eve gideyim mi belki kızgınlığı geçer
bence boşan. mantıken ne olursa olsun sen bir kadınsın. seni evden atma gibi bir hakkı olamaz kadınsın başına ya bişey gelse?
eğer sevseydi seni yanında isterdi tamam kuzeninde kaldın bu onu rahatsız etmiş olabilir ama evden atacak kadar düşmemeli hiçbir koca. eve de gitme birgün kovan ertesi gün yine bisi olur yine kovar evden git ne demek ya karşısında cocuk var sanki yarın birgün çocuğunuz olur sıkılır bıkar ikinizi birden atar
Haklısın
Zoruma gidiyor sadece ne hayallerle evlendim 7 senemi verdim 15 yaşından beri sevgiliyiz şu an 22 yaşındaymış atanamadım bile düğün telaşından
çok dikkat et ve boşanman en mantıklısı bi bakarsın birgün biriyle tanışırsın ve o sana kızmaya bile kıyamaz :)
Tekrar evlenmek mi sanmıyorum artık kariyerime odaklanmak istiyorum
bi bakarsın sevdiğin biri olur kim bilir. umarım en iyi yerlere gelirsin
Teşekkür ederim
Tıp çok ilerledi bu konuda size yardımcı olabilir.
Sorun olduğunda evden gitmek çözüm olmuyor.
Gerçekçi olmak gerekirse
Evden giden sen olmuşsun. Gitmeden haber verdin mi bilemiyorum
Kuzenin bekar yalnız yaşıyorsa esin durumu farklı anlamış olabilir.
Evden gidersen toparlaman çok zor olur.
Eşine hakli demiyorum ama sende evden gitmekle yanlış yapmışsın.
İlk evi o terketti kayınvalidemle tek kalınca kuzenim de beni almaya geldi
Bu evlilik seni mutlu edecek mi bundan emin ol.
Hamile kalmadın diye sana karşı böyle davranması zaten kabul edilemez.
Sen yeni bir başlangıç yapmak istiyor musun istemiyor musun bunu ölçüp bicmek lazim.
Birde kayınvalide ile birlikte yaşamak çok zor olmalı , belki ayrı bir evde olsanız her şey daha güzel olabilir
Biz ilk 3 4 ay çok mutluyduk son 1 2 aydır her şey bozuldu aramız çok kötü yeni bir başlangıç istemiyorum öyle bir şey için ayrı ev alıcak bundan sonra da kendine çeki düzen vericek
Arayıp morallerini bozmak istemedim kardeşim ablam yok 2 abim var arasam onları kavga çıkardı bacıma nasıl böyle davranırsın diye
Kayınvalidem bazen çok boş konuşup utandırıyor çağıramıyorum zaten bana git dedi eşyalarınızı topladım kuzenimde kalıyorum artık o evde 1 iğnem bile yok yatak odam koltuk takımım hariç
Hayır şu an söylemek istemiyorum ne oldu diye üstüme gelicekler şu an kafamı dinlemek istiyorum
Kuzenim kendini kandırma kafanı falan dinlemek istemiyorsun kendini affettirmek için çaba göstermesini istiyorsun onu affetmek istiyorsun dedi galiba öylr
Ben bu gece düşündüm boşanmak istemiyorum yapamıyorum
şu an ayrı kalıyoruz zaten ama ben adım atmam ilk adımı o atıcak beni evden kovan o
Çocuğun şu an olmaması bence senin için bir lütuf. Adamın düşünce yapısı aynı orta çağ zihniyeti. Bence sen bu evliliği sonlandırmayı düşün. ya da eşini annesi doldurtuyor olabilir ve onların dolduruşlarına gelen bir erkekse zaten arkana bakmadan kaçmadan gerekiyor. Çünkü adam birey olmamış daha ana kuzusudur.
Annesi bana iyi görünüyor oysa cadı ama doldurmaz ya oğlunu o kadar düşemez
Yok be o sosyetik öyle şeyler bilmez
Parası var evlenince çok değişti keşke hep sevgili kalsaydık
Eşinin tepkisi çok haklı.
Güncelemende ise, eşini kötü gösterip insanların aklını karıştırmaya çalışmışsın ama herkes yemez. Sonuna da bir gülücük koymuş olman da yalan olduğu ihtimalini arttırıyor.
Eşin haklı.
Kavga sebebimiz o ayrıca bana evden git demeseydi özür diler kendimi affettirirdim
Cevap
23Cevap
Siz haklısınız.
Kavga sebebiniz saçma olacak deyince olmuyor. Diğeri ise kuzenin erkek mi erkekse ne akla hizmet kuzeninin evine gittin der haklı olarak.
Eşim evden gitti üzerime geldi ağladım kuzenime anlatmak istedim
Anlattım almaya geldi kayınvalidemle kalmayayım diye
Bu kadar sadece aynı evde kaldık evlenmeden önce hep kalırdık zaten
O kavga edince kuzenine gitse bir şey demezdim
eşim kuzenimi sevmiyor bu yüzden öyle düşünüyor eminim
Sürekli yanımda olması koruyup kollamasına sinir oluyor kuzenimle aynı yaştayız üniversite hayatımız hariç okul hayatımız da bile hep beraberdik aynı okulda okuduk ayağıma taş değse yanımda o vardı bu kadar yakın olmamız normal bence kuzen lan kuzen kardeş gibi arkadaş değil
İlk aşkımdı ilk öpen ilk sarılan ilk elimi tutan eşyalarımı topladım evden demin odanın her yerinde o vardı ben ne hayallerle evlendim herşeyin en iyisini aldık keşke evlenmeseydik hep sevgili kalsaydık
Bilmiyorum erkek çevrem de çoktu hepsini sildim ama kuzenimi silemem
Tamam gözlerim doldu üzerime gelme
Bana yazar mısın istersen tabi
kendi gitsin ya hem evi terk ediyor hem de sana git diyor asla gitme o gitsin o kaybetsin
Kayınvalidem olmada gitmem ama hiç birini görmek istemiyorum
evin tapusu sende mi eşinde mi bu arada
Kayınpederimde 🙄
hee o zaman eşinin gitmesini bekleyemezsin ki ya
Evet öyle
boşan bence
Galiba öyle olucak
Kuzenin erkek oldugu için boyle bir tepki vermis olabilir.
Yıllardır ara sıra beraber kalırız kuzenimle ama hiç dokunmadı aklının ucundan geçirmez bile
Mahvetti beni ne aşk hayatım ne iş hayatım kalmadı
Şu yaşımda dul kaldım tabi bu umrumda değil de
5 aydır arkadaş ortamına bile girmedim ne benle dışarı çıkıyor ne de çıkarıyor evlendikten sonra en fazla 10 kere beraber dışarı çıkmışızdır
Haklısın
Bu kadae gurursuz musun ve ezik misin cidden?
Ne diyorsun
Ulan herif evden kovmus seni gala duracak misin o evde eziler gibi gurursuzca
Haklısın
Düğünde takılan herşeyi al sana takılan 1 gram altın para istemiyorum dedi
Bu sefer bitti galiba daha 5 aylık evliyiz
Al cik git. Zaten bu yasta evlenmen en buyuk hata
Hayır almam az uz bir şey değil baya bir şey taktılar tek erkek çocuk tek gelin bendim baya taktılar kabul edemem
Ne demek edemem o erkek yeniden kazanir amasenin kimseye muhtac olmadan ailenin yanina donmeden yeni bir hayat kurman icin ihtiyacin var onlara. Ayrica hakkin yani altınlar kadınındır
340 gram altın takıldı bana çeyrekler falan hariç ama hayır hiç birini istemiyorum çalışırım ben atanana kadar
Mal mal konusma hepsini al ve cik o evden. Mahkeme bile altin kadinin hakki diyor. Sur6nursun bak
şu an eve gitmedim toplanmaya zaten kuzenim gelince gidicem ev uzak ama alır mıyım bilmiyorum
Kesinlikle al ve bankada kasaya koy. Bak bir daha sansin olmayabilir. Fasla gurur insanı süründürür benden söylemesi
Çok zor geliyor ne hayallerle evlenmiştim düğün günü peri kızı gibiydim şu halime bak şimdi
Sen takiplesene beni senin belli ki baya konusmaya ve tavsiyeye ihtiyacin var. Bu is buradan olmayacak.
Sinirle erkek herşeyi söyler. Ama arayıp arayı düzeltmesi gerekşr
O içine bırakamamıştır kendi erkekliğinden utansın seni neden suçluyor
Basit tabii en ufak şeyde sorumluluk almak yerine kaçıp gitmek
Bence ayrıl boş ver bi s*k olmaz o adamdan dul kalsn da kafan rahat eder en azından
Çocuğu ben doğuracağım için beni suçluyor sanki kısırıö
Sen haklısın tabikide bunu sorman bile hata
Sen onun evine ya da bir şeyine muhtaç değilsin
Tamam de git hatta gelme bir kaç gün üstüne ailenin evine git
Bazı şeyleri kabul etme kabul ettir
Biraz ayrı kalmak istiyorum ama boşanmak istemiyorum çünkü yapamam 7 senedir hayatımda herşeyim oldu 7 sene o kadar güzel şey yaşadık 1 2 aylık kötü şeyler oldu diye bitirmek istemiyorum kendini affetmesinü bekliyorum
Affettirmesini*
çocuk beklentisi var sanırım doktora gittiniz mi hiç?
Sağlık sorunum yok benim onu bilemem
sağlık sorunuzun olmadığını nerden biliyorsunuz?
Olsa ni belirti bir şey olurdu
kirs var sa nerden bileceksiniz
niye ufak bişiden kavga ettin ki olmayabilir sıkıntı ondadır
Dedikleri zoruma gitti 1 aydır eve geç geliyor yatak olayı zaten 1 aydır hiç yok gibi bir şey bide çocuk bekliyor daraldım
hmmm boşan o zaman ya yarım erkek bu
Çok ayıp yaaa bu işin sonu ayrılık
Yani benim düşünceme göre eşinin istemediği şeyi yapman doğru olmamış, kızmakta haklı
Kavga sebebine aşırı sinir oldum boşa gitsin
Üstüme çok geldi kırıcı şeyler dedi yoksa kavga etmezdim
Hak etmiş
Öyld
Bahaneler ariyormus zaten kovmak için
Güçlü bir kadın olarak ezilmeyeceğimi biliyor 🙂 kovması bir şey değiştirmedikçe şu an bir şey yaptım sanıyor
Belkide hamile olmadigin için böyle bahane yapiyor bence yani
İnan bilmiyorum o kadar heveslendirip gebelik testi aldırdım negatif çıkınca bilmiyorum sinirden ya da üzüntüden demiş olabilir sadece o olsa özür dilerdim bağırıp çağırıp erkekliği hakkında kırıcı konuştuğum için ama kuzenimde kaldığım için evden git demesi zoruma gitti
Fırsatını bulmuş sanırım işine gelmiş bu durum.
Muhtemelen öyle
Ne yaparsa yapsın bu saatten sonra istediğiyls yapabilir çocuğu nasıl olduğumu sormadan bana git diyen biri var karşımda boşayacam onu
Eşine itaat etmelisin
Anlamadım
Kuzenin kardeşin yani abartmış
Evet kardeş gibi büyüdük ve. Kuzenime boşanıcam dediğimde hayır sabret yuvanı yıkma dedi
Biliyorum çok kırıcı davrandı dün gece
Takip et sorularımı oku anlarsın
sen haklısın
Haksız
aynen aynen kesin yaşanmıştır bu olaylar
Anlamadım
Ben olsam sokmam eve
Evden git demeseydi özür dilerdim ama şu an hakketmiyor
Ne ona git ne de diğerine direk bana gel
Diğeri yok sadece eşim var ona sadık biriyim 😂
İki di mesajı aç yazıyım kapat
Konuşalım bira
Erkek olduğu için mi kıskandı seni
Muhtemelen kuzenimle bir şey yaşadık sanıyor
Yaşandı mı bence hayır
Hayır tabii ki de
Kaç yıllık evlisin
5 ay 🙂
Ya yeniymiş mesaj atmak için kaç xper lazım
3
Az kalmış bana 😂 konuşuruz istersen
Kuzenin erkek mi?
Erkek
Erkek olmasi isi ZORLASTİRİYOR
Önce kendi yaptığı hatalara baksın
Haklisin olaylari bilmedigim icin yazdiklarinla fikir soyluyoruz
Takip et sorularıma bak
Sende takip yolla
Ayrıl kurtul bu aileden de bu kocadanda
Yuvayı yıkmak zor işte ne hayallerle evlendim
Ortada bir yuva yok zaten. Sen bu şekilde ömrünü harcamak istiyorsan eğer devam et
Haklı sayılırsın
kuzenin erkekmiydi?
Evet
gitmeseydin iyiymiş
Pişman değilim
kuzenin evlimi? bekar yalnızmı?
Bekar yalnız
o zaman yanlış yapmışsın
ya sen sapık abazaların gazına gelip yuvanı riske atacak bişey yapma abazanlar fırsat kolluyor ki sen onlarla sohbet içerisine giresin
Yok yok Gaza gelmem
Isimde hayır yok
O haklı
Bir kadını evden kovmak haklılık mı
2 3 gün gitme bence
Cidden bilmiyorum ne yaparım
Kuzemin erkekmiydi
Evet
T. p attim gelsene bi
Sorun ne
Son sorumu oku anlarsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?