Simdi bi oğlan var kavga ettik onunla 2019 da bidaha yazmadık birbirimize ama o hep bana fakeden yaziyor ve bende 20 gün önce fake hesap yapıp yazdım ve o beni biliyor benim olduğumu ama ikimizde bisey caktirmiyoruz ama artik biktim bu fake hesaplardan ve gerceği onun yüzüne vurcam sizce ona söylimi ben olduğumu? sizce napim söylimi? Bide kendisi cok fena birisi
Güncellemeler
+1 yıl
Instadan konusuyorduk
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bak kendin demissin kendisi çok fena birisi onuda gectim 2019dan belli sana tanelerden yazıyorsa takıntılı birisidir uzak durmani öneririm saplantili birisi olduğu burdan belli böyle tiplerle neden uğraşıyorsunuz
Sanaldan tanistik instadan 2017 senesinde, bide eskiden cinselik konusmayi seviyordur abaza biraz kendisi keko diyebiliri daha doğrusu sence ona ben olduğumu söylimi bide diyimi artik fake hesap yapip durma bide yapti pislikleri yüzüne vurim
Tabi ki gerçekleri ortaya çıkar karşılıklı sürekli fake hesap aça aça sonuç bir yere bağlanmaz
Aynen öyle varya hep fake hesap aciyor kimisi ahlet kimisi mehmet felan biktim ben ilk defa yaptim oda 20 gun önce ama yeter artik söylicem sence söylimi bide bana yapti pislikleri de söylim kurtulim sence napim bi akil verr
Kesinlikle söylemelisin hırsını al bir de sana pislik yapıp utanmadan fake hesap açıp yazması çok garip cidden bir son vermek gerek söyle
Bana gaz verdin su annnnn off acaip yapasim var varya
Bi yandan cok korkuyom bilmiyom niye teredut ediyorum ama bu böyle gitmez kendisi bana asla gercek hesabindan yazmicak gurur yapiyor ve onun cok pisliklerini gördüm ondan
Bide kendisi tam keko kürt abaza bile diyebiliriz
Tam da uzak durulması gereken bir tip ona karşı açık konuş salsın seni ümidi falan vardır belki de ondan hâlâ konuşmaya çalışıyordur garip cidden
Ya net hala senden umutlaniyor ama hem sana pislik yapıp hem de ilk mesajı senden beklemesi falan çok saçma ona söyle bir sonuca varsın fake hesapla ele bir şey geçmiyor bırakması gerek yüzüne vurmadikca akillanip ümidi kesicek gibi değil çünkü hiç bekleme git yap hak ediyor o bunu
Col haklisin dusuncem dediklerini cok tesekur ederim cidden cok guzel yazdin bana yardimci oldun 🙏🙏🙏
Bana zamaninda pisliklik cok yapti bu keko tam bi abaza
Hem keko hem abaza cidden Allah korusun hâla unutamamissin artık ne kadar pislik şeyler yaptıysa hak ettiğini ver ona içinde kalır yoksa
Aynen ya hep sanalda yapti pislik hic gorusmedik ben bide yurt disindayim kendisi turkiyede iste
Ohoo sen ne duruyorsun bir şey de yapamaz sanalci çoktan yapmıştım ben senin yerinde olsam hiç bir şey de yapamaz
Aynen haklisin varyaa sagol ya yardimci oldun
Yazarsan haberdar et neler olduğunu
tamam yazacam sana sagol biraz dusunim aksama kadar cesaretim gelirse yazacam insallahhh
Not kisminda yazacağın mesajı netlestir sonra kopayalayip direkt at mesaj hemen interneti telefonu falan kapat biraz bekle böyle daha kolay olur
Tamam tesekür ederim sadece bisey anlamadim neden interneti kapat dedin ki?
Ahh anladim cesaretim geldin diye tamamm 😂
Soyle
Emin değilim tam ya off napcam
Veya bos ver isletmeye devam et
Oda beni isletiyor ama hemde cok fake yapiyor hesap
🤣🤣🤣
Komik degil gercekten sana komik geldi belli😁 ama cidden artik fake hesap aca aca bi hos oldu pislik biktim zaten ben ilk defa yaptim oda 20 gun önce ama artik söylicem biktim takintili gibi bana
Kendisi bide keko tam keko kürt bide
Bende Kürd um
Sende mi kürtsün😂
Yeminle tam bi keko varya
Nerelisin bu arada
Aslen Batman ama İstanbul da kaliyorum
Anladim
Sence napim bana bi akil ver söylimi
Of ya cok kararsizim bu ne böyle
Akisina biral
Senin dedin gibi olsa devam eder daha bu fakeden yazmaaya ona haddini bildircem ya yeter valla biktim takinti oldu galiba onda
Haddini bildir kesinlikle
Nasil yapcam haddini bildirmek icin yüzüne mo vurim yaptiklarini
Sen daha iyi biliyorsun. Yaoacak bir sey varsa ozelden yazabilirsin
tamam sagol yaşın 43 mu gercekten
40 aslinda
tamam
Açığını bul
Zor biraz ama o cok uğraştırır
Kolayı sende aslında
Nsll
Anamadim
Gel anlatiyim