Fikirlerinize ihtiyacım varr?

Yaklaşık beş senelik bir ilişkim var birbirimizi gerçekten çok seviyoruz iki yıl öncesine kadar sevgilim babasıyla birlikte tarlalarında çiftçilik yapıyordu babasıyla arasın da şiddetli geçimsizlik ve sürekli kavga oluyordu. Para vermiyordu kendi ihtiyaçları için ek iş yapması gerekiyordu. Biz de bu durumdan kurtulmak için ne yapabiliriz diye araştırdık. Uzman Çavuşluğa başvurduk ve çok şükür ilk başvurumuz da kazandık ve bir senedir jandarma uzman çavuş olarak görev yapıyor. şu an babasıyla arası düzeldi sürekli iletişim halindeler tüm problemler bitti denilebilir bu mesleği yaparken de henüz meslekte yeniler diye sürekli mobbing uygulanıyor ve gerçekten dayanılacak gibi değil, sevgilim de"babamla aram düzeldi artık dayanamıyorum babamla konuşucam bana tarlaları verirse memlekete geri dönmek istiyorum"diyor buraya kadar her şey gayet mantıklı ama şöyle de bir durum var ben üniversite lisans da önü açık güzel bir bölümde okuyorum ve Allah nasip ederse de yüksek lisans yapmayı çok istiyorum Sevgilim mesleğini bırakıp memlekete çiftçilik yapmak için dönecek. Bizim memleket küçük bir yer benim meslek sahibi olduğum da mesleğimi yapabileceğim bir yer yok hadi her şeye rağmen evlendik diyelim ben meslek sahibi oldum sevgilim de memlekete dönüp çiftçilik yapıp işini kurdu, benim tayinim çıktığın da ayrı ayrı yerler de nasıl olacak? Ben kadınların evlenmeden önce ekonomik özgürlüğüne sahip olmaları düşüncesindeyim. Yani en azından kendim için bunu yapmak zorundayım (Gerçekten maddi yetersizlik yüzünden çok zor şartlar altında büyüdüm kolum da altın bileziğim olmasını istiyorum.) Ben 21 yaşındayım sevgilim 22 yaşın da ailelerimize, yakınlarımıza sorduğumuz da ayrılmamıza yönelik konuşuyorlar ama biz birbirimizi çok seviyoruz çok zorluklar çekerek atlattık bunca seneyi mutlu olmak istiyoruz. Sizden ricamız bize mantıklı yorumlar yapıp doğru bir şekilde yönlendirmeniz Her şey için şimdiden teşekkürler.

Fikirlerinize ihtiyacım varr?