Ne yapmam gerekir fikirlerinize ihtiyacım var?

Merhaba arkadaşlar öncelikle kendimi tanıtayım Semra ben 22 yaşındayım bir gıda mağazasında çalışıyorum bundan 6 ay önce bana biri talip olmuş esnafımızın bir akrabası beni görmüş beğenmiş haber yolladılar bende o zamanlar düşünmediğim için kabul etmedim çocuğu aradan biraz zaman geçti pişman oldum ben kendim yazdım çocuğa instagramdan konuştuk tanıştık iyice buluştuk 1 ay olmadan ısıındık birbirimize memleketimizde aynı bu arada. aileler artık öğrensin dedi ben anneme söyledim o ise ablalarına söyledi beni tanıştırdı hepsiyle annesi ve babası memlekette önümüzdeki pazar günü kadınlar arasında buluşma ayarladık ben annem onun ailesi ilk defa karşı karşıya getireceğiz konuşacaklar daha sonra olursa annem konuyu babama açacak babamda tanıyacak onay verirse bir söz takılacak. Çocuk çok iyi efendi karakteri sağlam biri yakışıklı da aynı zamanda ama durumu öyle çok iyi değil kendisi avm de (bir milyoncu ) çalışıyor bana kendisine hep der ben seni kimseye muhtaç etmem taşı sıksam suyunu çıkartırım diye yalnız balayını saçma buluyor evi arabası yok ama ilerde olabilecek şeyler bunlar diyor sizce ne yapmalıyım bu çocukla ilerleyeyim mi ilerlersem nasıl bir hayatım olabilir?

Güncellemeler
+1 yıl
Bende çok seviyorum onu o da beni çok seviyor arkadaşlar yanlış anlamayın sorumu sadece bu devirde maddiyat çok önemli sizinde fikirlerinizi almak istedim
Ne yapmam gerekir fikirlerinize ihtiyacım var?