Bu kim ya tipsizin teki vb söylemlerle ezdiğiniz birine aşık oldunuz mu
nasıl bir his
Bu kim ya tipsizin teki vb söylemlerle ezdiğiniz birine aşık oldunuz mu
nasıl bir his
Kimseye tipsiz demedim dememde kendimi seçti hayır Allah öyle yaratmis Allah'ın yarattığı insanı kötülemek helede saygısızlık yapmak çok ağır bir suç şimdi sen düşün bakalım bu konuda sana ne olacak 😅
Merhaba , Turkcem biraz kotu nedemek isteniyor siz ne anladiniz bu sozde Gerçekleşmesini istediğiniz bir hayaliniz var ama sonu acı ve zarar ile sonlanacak bunu göze almışsınız ve sonunda herşeyin başladığı yere dönüş var lakin siz eski siz olarak kalmayacaksınız ve hayal kırıklığı hayatınızın bir parçasını çalıp kaybettirecek. Dikkatli olmalısınız…
Bile bile acı çekmek isteyen mazoşist psikopattir
@Sabırsızbrad ve sonunda herşeyin başladığı yere dönüş var lakin siz eski siz olarak kalmayacaksınız ve hayal kırıklığı hayatınızın bir parçasını çalıp kaybettirecek nedemek bu Fal baktiridm
Falcılar yalancıdır inanma pro olanların cinleri var
Ben senin dediğinden bir şey anlamadım keşke türkcen düzgün olsaydı
@Sabırsızbrad Fal baktirdim falci bunlari soyledi ; istediğiniz bir hayaliniz var ama sonu acı ve zarar ile sonlanacak bunu göze almışsınız ve sonunda herşeyin başladığı yere dönüş var lakin siz eski siz olarak kalmayacaksınız ve hayal kırıklığı hayatınızın bir parçasını çalıp kaybettirecek. Dikkatli olmalısınız…“ bende diyorum anlatmak istenen sey nedir burada
Karaktersiz biri karşına çıkacak ve sen onu sevdiğin için kolay kolay bırakamayacaksın demek istemiş bence
@Sabırsızbrad bu kisimla nedenek istiyor ve sonunda herşeyin başladığı yere dönüş var lakin siz eski siz olarak kalmayacaksınız ve hayal kırıklığı hayatınızın bir parçasını çalıp kaybettirecek.
O ilişki yüzünden güven duygunu kaybedeceksin demek istemiş. Yanı kısaca serseri it kopuk erkeklerden uzak dur diyor
Cevap
7Cevap
senin bu sorun dışında konuşuyorum umarım hor gördüğünüz erkeklere sever muhtaç olursunuz :)
Hayır tipini beğenmedigim kimseye aşık olmam ilk önce tipini beğencem
Ve bir insan tipini beğenmediği bir insana nasıl ve neden aşık olur çok tuhaf bir şey
Sevgilimin arkadaşına
Sen
Evlendim bile
Mutluluklar dilerim
Aşık olmadım
Olmadım karşınada henüz kimse çıkmadı
Olmadim
Olmam
Olmuştum
Evli adama..
Vaov
Olmadim