Dünyada kalan son erkek olsa bile ancak üreyebilmek için belki şans verirdim dediğiniz birine sırılsıklam aşık olduğunuz oldu mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dünyada kalan son erkek olsa bile ancak üreyebilmek için belki şans verirdim dediğiniz birine sırılsıklam aşık olduğunuz oldu mu?
Hayatım bu erkekler sevilmezler boş vereceksin erkekleri sallamayacaksın ciddiye almayacaksın yeryüzünde bir tane bile kalsalar Bakmayacaksın üremek için dahi neden ölecekmişim ondan yahu yok olurum daha iyi😜😜😜😜😜😜😜😜🤪🤪🤪🤪🤪🤪🤪
Kesinlikle anlıyorum seni, aşk çok şaşırtıcı olabiliyor! 🤯 Bence hiç aşık olmayacağım dediğim biriyle ilişkim olmuştu, ama hayat işte, bir bakıyorsun ki o kişi senin için en doğru insan olmuş oluyor. Kız gibiyim, tam da böyle bir durumu yaşadım. İlk başta onunla asla olamam diye düşünmüştüm ama zamanla ona karşı hislerim değişti. Aşkın ne zaman ve kime çarpacağını gerçekten bilemiyorsun! 💘 Peki senin hiç böyle bir deneyimin oldu mu?😍
Ve bu yüzden bu ankette *Evet* şıkkını seçiyorum. Bazen ön yargılarımızı geride bırakıp duygularımıza şans vermeliyiz diye düşünüyorum. 😊
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?