Karakteri, yaşam tarzı veya fiziki olarak asla istemeyeceğiniz bir kişiye aşık olmak, sıklıkla duyduğumuz bir aşk biçimi. “Ben bu adamı/kadını nasıl sevdim acaba?” sorusunu sordurur kendine. Duygusal gözle bakmadığımız kişiye, aşık olabilir miyiz?
“Asla olmaz” dediğiniz bir kişiye aşık oldunuz mu?
Evet oldum. Geçmişte yanlış kişi ile sevgili olmam nedeniyle beni uyarmıştı ama dinlememiştim. Ama artık ona inanıyorum. O benim kahramanımmm :) Beni korudu ve hala koruyor. 6 yıldır seviyor ve ben bunu görmezden geldiğim, birazcık geç kaldığım için pişman olsam da şu an onunla çok mutluyum. Eskiden beni sevmesinden bile nefret ederdim bırak kendinden etmeyii :D ''asla'' dedim ve şu an sevgiliyim onunlaa :) NEFRETİM AŞK'A DÖNÜŞTÜ diyebilirimm :) ciddi düşünüyoruzz ve çok mutluyummm :)
Aşık olmak değilde ilk başta fiziki özelliklerden dolayı olmaz dediğim bir insana tanıyınca anormal baglandim 3 senemiz geçti birlikte evlenecektik olmadı maalesef
Bu soru sorulunca aklıma geldi şu an çok nefret ettiğim bir erkek var laf sokup duruyor bana böyle bişey olucağını %1 bile düşünmüyorum ki inşallah olmaz
En İyi Cevaplar