Bu sorunum nasıl geçer birini sevmeye adıyorum kendimi sürekli birine bağlanıp o olmaya onunla olmaya çalışıyorum sevilmeyince kendimi sevmiyorum ve bu döngü sürekli devam ediyor o kişiyle tüm bağlarım kopunca kahroluyorum o olunca mutlu o yokken mutsuz oluyorum nasıl geçicek bu bir yolu var mı
Sürekli birilerine bağlanıyorum duygusal boşlukta olduğumu farkettim ve ilgiye sevgiye ihtiyacım var bu nasıl geçecek?
😂😂 kendime gülüyorum ayni durumu yaşadım 5 sene boyunca üniversitede kaç tane platonigim oldu ama elde var sıfır flortlesme bile olmadi. Üniversite zamaninda burs vs bir sekilde geciniyorduk o an tek ihtiyacım olan beni sevecek birilerini bulmakti sadece. Simdiyse yeni mezun oldum pasif gelir olarak para kazanmanin yollarını ariyorum. Donemsel olarak ihtiyaçlarımiz ve önceliklerimiz farklilasabiliyor. şu an sevgi işlerini en son plana attim diyebilirim , fazla zorlamanin gereği yok vakit kiymetli.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sürekli birilerine bağlanıyorum duygusal boşlukta olduğumu farkettim ve ilgiye sevgiye ihtiyacım var bu nasıl geçecek?