Sevgi görmediğim için birini hemen bağlanabiliyorum bunu nasıl yenebilirim takılmalık birine duygusal yaklaşmak istemiyorum?

Öylesine takıldığınız insanlara duygusal bağ olmadan nasıl devam edebiliyorsunuz? Benim aile bağlarım kötü baba sevgisi falan görmedim yani daha önce de hayatımda iğrenç biri oldu tam hayatımda da olmadı aslında sonra biri denk geldi ama tam takılmalık kendi öyle istiyormuş yani başta istememiştim ama aylar sonra bununla buluştuk ve yakınlaştık biraz hiçbir şey hissetmedim ama o sadece cinsel anlamda yaklaşırken ben duygusal yaklaştım farkında olmadan sarılmak istedim mesela elini tutmak istiyordum sürekli aramızda cinsel ilişki olmadı ama sadece yakınlaştık biraz, ayrıca bana iğrenç davrandı ve ben üzüldüm mesela hatta sesim değişti bana söylediği şey ağlamayacaksın değil mi nasıl duygusuz davranabilirim biriyle takılacaksam duygusal yaklaşmak istemiyorum çünkü bağlanmak istemiyorum bunu nasıl yapabilirim bu duyguları nasıl aşabilirim takılmalık birine duygusal yaklaşmak istemiyorum çünkü üzülürüm?
Sevgi görmediğim için birini hemen bağlanabiliyorum bunu nasıl yenebilirim takılmalık birine duygusal yaklaşmak istemiyorum?