Aşk İlişkileri Hoşlandığım kişiden duygusal olarak uzaklaşmış hissediyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilmiyorum yoruldum mu ama uzaklaşmış hissediyorum tabii bir umut ışığı olsa belki üstüne düşerdim eskisi gibi gazgeçmedim fakat bıktım güvenmiyorum? Güncellemeler+1 yıl Eskisi gibi heyecanım yok Hoşlandığım kişiden duygusal olarak uzaklaşmış hissediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
halimerdem Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yorulmussundur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Öyle zaten duygusal birisi değil bana ilgisi yok ve sürekli bir engel Yorumla halimerdem +1 yıl Neden öyle yapiyoki Yorumla Soran +1 yıl Hic açılmadım ama yok yani soğuk bir tip asla duygusal davranmaz duygusal olarak cekici gelmiyor romantik değil hep çaba göstermek gerek başkası ile görsem kıskanırdïm üzülürdüm ama Yorumla halimerdem +1 yıl Sen bağlamaya çalış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yorulmussundur
Öyle zaten duygusal birisi değil bana ilgisi yok ve sürekli bir engel
Neden öyle yapiyoki
Hic açılmadım ama yok yani soğuk bir tip asla duygusal davranmaz duygusal olarak cekici gelmiyor romantik değil hep çaba göstermek gerek başkası ile görsem kıskanırdïm üzülürdüm ama
Sen bağlamaya çalış