Dün sabah konuşmaya başladık ilk o bana mesaj attı bende yabancı insanlarla tanışmayı severim baya iyi biri sandım bı kaç iltifat etti bir kadın olarak gururum okşandı iyi birine benziyordu yaş aramizin pek olmadığını düşünüyorum yalan söylemediyse sonra gece bana bir şey söylemek istediğini ama nasıl soyliyecegini sor bende ona söylemesini merak etmesini söyledim yani başkasına söyleyip ne yapacağım tabi arkadaşımla konuşuyordu bunu ona sordum ilk o an anladım aslında nasıl olduğunu sormayın kadın iç güdüsü duyduklarından sonra aslında çok güldüm çünkü bana p£nisinin geliştiğini rahatlatmak için pantolonunu çıkardığını söyledim yani kim bir kaç saatlik tanıştığı birine bunları söyler işte bende bu canım herifle uğraşmaya başladım uzattikca uzatiyordu sinirlendim ona vidio göndereceğimi söyledim dünden hazırdı tamam nerede hani filan diyordu bende ona orta parmağımın fotoğrafını gönderdim ve birşeyler yazdım ve cevap olarak parmağımı beğendiğini söyledi ah gerçekten gerezekali insanı nasıl sinirlendircegini biliyor çevirdin dursun diye Türkçe yazdım e tabi sonunda yetti artık dedim çünkü bana kaba olduğumu söyledim beyinsiz herif sonunda No pain no gain yazdım şikayet edip engeli bastım yeah bunu yaptım hiç pişman değilim bazı sayfalara durumu anlatıp paylaşmasını istedim benimle aynı yaşta ya da benden küçük kızların bu hataya düşmesini istemem (bana attığı fotoğrafta yakışıklıydi baya gercekmi bilmiyorum ama ben onu engellemeden önce silmiş neyseki fotoğrafını anında çekmiştim)
Sadece şunu soyluyorum yabancılarla mesajlasiyim derken şerefsizin birine düşmeyin hala yabancı insanlarla mesajlasicagim ama bir aptalın haddini bildirdiysem öbürlerinde aynı şekilde bildiririm sadece onlardan zeki oldugunuzu bilin
(Bu arada bu şerefsizle birşeyler yazarken başka uygulamadan birine yazmıştım kısa cevaplar veriyo diye yazmamıştım bana yazmış ve günün nasıldı diye sormuş bu kadar sinirliyken bianda mutlu olmam gerçekten )
Ve bir şey daha bu durum olursa sizi taciz etmeye çalışırlarsa sakin olun ve bir arkadasiniz varsa onunla birlikte düşünüp yazın gerçekten cok rahatliyorsunuz sizinle beraber bu duruma nasıl idare edebileceğini öğreniyorsunuz
Sorunuz olursa yazabilirsiniz tecrübe etmiş gibi oldum ndjdjdjdn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer