Verdiği Sözü Tutmayan Erkek, Sevmiyor Mudur? Okur musun lütfen🥺?

Arkadaşlar merhaba,5 aylık bir ilişkim var. Bu gün resmen a*ptal yerine kondum. Yorumlarınızı cok merak ediyorum. Ben o ne derse, kırılmasın üzülmesin diye yapıyordum. Aynı iş yerinde çalışıyoruz, sırf tatlı istedi diye yorgun yorgun işten gelip gecenin bir köründe tatlı yapıp ona yetiştirmeye çalışıyordum. Sırf kıskanç, istemiyor diye giyim tarzımı değiştirdim. Sigarayı sevmiyor diye az sigara içmeye çalıştım. Yanında içmedim etkilenmesin diye. Sadece ondan istediğim bir şey vardı 11de evde olmasıydı. Bu gün sabahtan beri dışarıdaydı, ve bana kendi isteğiyle 9da evde olacağım konusalım cok özledim demişti. Bu sözü vermişti bana. Ve bakkalda tanıdığı bir abisi var, telefonda konuşuyorduk saat 11di neyse aşkım simdi abi beni taksiyle gezdirecek dedi yarım saat gecicez sadece anlayıs göster dedi. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Mesele dışarıda olması değil, verdiği bir sözü tutmamasıydı. Ona yazdım sadece haklısın özür dilerim deyip durdu. Tamam sen üzülme gitmiyorum evdeyim konusalım bile demedi. Bende cok sinirlendim ağladım engelledim. Bitti Allah’a emanet ol dedim, beni korkutmak icin bir de telefonumu kapatıyorum yazmıs hic bir şekilde bir isteğimin değeri yoktu gözünde bende engelledim. Haklı değil miyim arkadaşlar

Verdiği Sözü Tutmayan Erkek, Sevmiyor Mudur? Okur musun lütfen🥺?