Sözlüsünü korumayan erkek?

21 yaşımdayım sevgilimle evlenme kararı almıştık teklif etti kabul ettim hazırlık yapmaya başladık ikimizin de babaları tanıştı isteme günü vs ayarladığımız bi dönemdeydik ama sevgilim babasına çok düşkün küfür etse altında iyi niyet arayacak derecede bir kavgamızda karşılıklı sorunlardan dolayı ben ona kötü konuşmuştum o anın siniriyle o da çok üzülüp akraba evine gitmiş yansıtmış babası da oradaymış onunla konuşup düzeltmek içşn yanına gittim babası yanına çağırdı çıktım eve ve benim nasıl birisi olduğumu bile bile lafı evlilik sözleşmesine kadar getirdi nafaka alamayacaksın vs gibi sadece aramızda bi kavga etmiştik ama zaten biz Herşeyi birlikte ödeyecektik paracıl bi kız değilim düğün bile istemedim sevgilim benden adına özür diledi ama içten içe gerçekten yanımda olmadığını hissedip biliyordum diğer gün zoruma gittiği için çok saygılı bir şekilde arayıp babasını neden öyle şeyler söylediğini sordum daha beterlerini duydum bi babanın el kızına söylememesi gereken her şey o sözleşme imzalanacak bu benim doğrum yoksa ayrılın sen benim gözümde bi hiçsin hesap soramazsın sen bana gibi şeyler hiçbir şekilde hak etmediğim şeyler buna rağmen sevgilim bu söyleneni babam beni üzgün gördüğü için sinirinden söyledi aslında öyle birisi değil diyip geçiştirdi aileme anlatmak durumunda kaldım rezilsin ailene anlattın dedi benden ayrıldı birkaç gün geçti seviyorum diye beni aradı bana güven ben babamla konuştum vs dedi bende sevdiğim için sırf tamam dedim ama benim aileme nezaketen bile kusura bakmayın demedi suçum yok demem sen konuşacaksın ailenle o adam aslında öyle birisi değil sinirinden söyledi diye anlat diyor ailem bana güldü küçük düşürdü beni kendi ailemden çok onlarlaydım yemeğine temizliğine kadar yaptım hani iyilerdi diyorlar bana haklı olarak ben nasıl karşılarına çıkıp duyduklarımı normalleştirip onu seviyorum diyip devam edeyim kendimi küçük düşüreyim seviyorum ama yanımda olduğuna güvenmiyorum o duyduklarıma rağmen normalleştirmeye çalışıyor babası biz ayrıldıktan sonra iyi düşün vs vs diye aklına girer gibi mesajlar atmış sizce ben ne yapacağım seviyorum ama çaresizim bu şekilde ne olacak?
Sözlüsünü korumayan erkek?