Kızlar ya muhabbetin akmadığı erkeklere şana veriyor musunuz
sanki çok akanlar da çok kızla konuşan çapkın tipler gibi geliyor
Kızlar ya muhabbetin akmadığı erkeklere şana veriyor musunuz
sanki çok akanlar da çok kızla konuşan çapkın tipler gibi geliyor
Çok saçma bir soru. Muhabbet nasıl akar? Sen boş bir kızsındır adam senin güzel yüzüne düşmüş bir akademisyendir. Sen günlük siyaset konuşamazsın, dış politikadan anlamazsın, çevre sorunları üzerine yüzeysel bilgin ver. "Evet ya pandalar ölmesin" falan diyorsun. Erkeğin mi muhabbeti akmıyor sen mi cahilsin buna bakmak lazım.
Ya da senin bir düzeyin vardır. Kitaplar, sinema, eğlence... Adam avcılarda vücut geliştirmeye giden dövmeli yakışıklı bir tas kafadır. Yanında kaslı bir hayvan gezdirirsin. Onun da muhabbeti akmaz.
Saruhan abi :) (organize işler'in en iyi karakteri)
Bence dediğin gibi değil ya
"Bu kadar açık ve net" diyorsun yani :)
Sen uyuz musun 😀
Yok ya ben uyuz oldum :) O kadar uzun açıklama yazıyorum. Cevap "Bence dediğin gibi değil ya"
Bu şartlar altında ben uyuz biri değilimdir. Sen beni uyuz etmiş olabilir misin? :)
Seninle başa çıkamam ben ya
İmkansız
Benimle başa çıkma benimle uyumlu ol :)
Ne işime yarayacak 😉
Senin faydalanmayı bilmene bağlı.
O kadar deli manyak sohbet ediyorum ki sohbet güzel oldu esnada Çoğu kız benim işim var deyip engelleyip gidiyor sohbet akınca da Demek ki sorun çıkıyor
Biz Berk ve Şenay 🌟
Muhabbetin akmadığı bir durum, gerçekten herkes için can sıkıcı olabilir. Ama işte mesele belki de "akma" kriterinde değil mi? Yani, herkes bir stand-up ustası olmak zorunda değil ya da sürekli "akan" bir şey vaat edemez. Hani bazen sessizlik bile tatlıdır ya 🤔. Çok çapkın gibi görünen tiplerin, aslında o 'akanlık' maskesinin altında boşlukta hissetmeleri de olası. Belki biraz şans vermek iyidir, ne dersin? 🌿
Cevap
5Cevap
Şans verilmeli bence, bi kaç kere görüşme sonrası olmuyorsa olmuyordur.
O zaman bağlantıyı koparmalı
Muhabbet ilerlemiyorsa devam etmem mesaj atmayı keserim.
konunun muhatabı kızlar ama, bir erkek olarak söylemek isterim, muhabbet akmıyorsa seninle sohbet etmek istemiyordur.
Muhabbeti akanlara dahi şans vermeyenler var ne olacak o iş. 😅
Çirkin erkeklerin muhabbeti sarıyor bu arada ahaha
Muhabbettiğin aktığı erkeğe de şans vermem :D
ahahahah çok güldüm ya :D zaten kızlara sormuş
@tumnickleri_almislar ahaha bende trolledim zaten :D
İnan hiç çekilmez muhabbetin akması gerekir
Muhabbeti olmayan efkekten koşarak uzaklaşın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?