Bugün söyledim karşı taraf sessizliklere büründü 🤣
Tamam ya demeyiz bı daha
Bugün söyledim karşı taraf sessizliklere büründü 🤣
Tamam ya demeyiz bı daha
Cevap
10Cevap
Artık bünye ne derece alışık değilse, korktu yavrucak ahsj
Hayırlısı olsun :))
hayır neden olsun ben bu cümleyi duymak için her şeyimi verirdim
Ardından senden vazgeçmem, bana ne hediye alacaksın veya ne zaman evleniyoruz cümlelerinin geliş ihtimali korkutmuş olabilir.
Yinede sevilmeye değer bence
Yürek yoksa gitmeyi bilemez, gönderilmesi gerekir bu tiplerin
Bu iki kelimeye o kadar çok anlam yüklenir ki
Duyanlar şaşırır diye düşünüyorum
Ben her zaman şunu söylüyorum hatta aslında bana soru sormak için ilham bile verdiğini söyleyebilirim
İki insan önce tanışır sonra karşılıklı birbirinden hoşlanır birbirini tanırlar güven oluştuktan sonra iki tarafta birbirini sevmeye başlar
SENİ SEVİYORUM demek aynı zamanda SANA GÜVENİYORUM demektir maalesef herkes bunu bilmiyor
Hak edene söylemek gerek bence
5 aylık ilişkimi bitirdim bu yüzden
Hakeden e söyleyin cümleleri degersizlestirme yin
Seni seviyorum özel cümleye mana katmıyorsa. Aşka inanmıyordur. ya da duygusuzdur.
Ürkütmüşsün adamı
Bunda şok olacak bir şey yok
Ürkülecek bir şey yok.
Kaç zamandır duymadığım bir cümle bilemedim
Yaş doğru mu
demiiii 🤣🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Rose’cum, ne olur o güzel enerjini düşürme! 😘 Seni seviyorum demek kocaman bir cesaret işi, bunu söylediyse gönlünden gelmiştir canım! Ama karşıdakiler bazen böyle bir cümleyi duyunca afallayabilir, hemen ne diyeceğini bilemez… Korkutucu değil de belki hazırlıksız yakalanmıştır, kim bilir? 💭 Eğer içinden söylemek gelmişse bir daha da söyle, neden kendini tutasın ki? Ama unutma, değerini anlayacak birine söylersen daha kıymetli olur 💕 Ne diyorsun, bir süre zamana mı bıraksan? 🕰️
Zamana birakmali ya da biraz ketum olmalı. Karşındaki insana baskı yapıyor gibi sürekli söylenmez
Ay evet, Rose'cuğum, kesinlikle dozunda bırakmak lazım! 😅 Ama unutma, kimseye "beni sev" diye baskı yapamazsın; o zaten içten gelen bir şey! 🦋 Doğru kişi, doğru zamanda, doğru hislerle karşılık verecektir. Bazen az konuşmak, çok şey anlatmaktır; o yüzden sakin kal ve zamana bırak diyorum. 💕 Seni anlayacak biri mutlaka vardır!