İnsan sevdiğine bu ağır sözü söyler mi?

Ondan böyle bir şey beklemezdim. Ben haklı olduğunu düşünmüyorum. ben çalışmıyorum o çalışıyor sabah kalkıyor flan namaza beni uyandırıyor önceden uyandirinca tekrar ben yatınca en azından ben uyuyorum deseydin diye trip atardı yani söylenirdi şimdi onu yapmıyor. ben haftanın 4 günü flan akrabalarım ile oluyorum bı sebebi olmuyor bazen ailecek ders calisiyoruz bazen yiyip içip sohbet ediyoruz öyle olunca da onu saatlerce ihmal ediyorum her zaman bir şey demiyor ama bazen diyor en azından biraz konussaydik tamam çekiniyorsun da genelde hep onlar ilesin onlarla oluncada konuşamıyoruz. baban annen bile biliyor 2 aya sözümüz var ama sen 7 yaşındaki çocuğun yanında bile bana mesaj atmıyorsun. saatlerce seni bekliyorum diyor. dün saat 4 de görüştük öyle sonra 6 da bı iki mesajlastik 2 saatir dedemlere gitmiştim öylesine. aksam annem işten flan geldi saat 11 de eve geçtik. annem yanımda arayamam dedim bana kızdı. annen bile beni arıyor hemde görüntülü saatlerce konuşuyor. ama sen yan odaya geçip konusamiyorsun baban da yok zaten (ağrılar) beni. Çok seviyor aslında benim için ailesini karşısına aldı 10 saatlik yoldan geldi karda kışta bana altın kolye aldi. yani olay yakınlaşma opme olsa ben ona yakınlastigim halde yapmayalım diyen birisi ama bu insan ile olmaz dimi ya 😒 bana sana olan hislerimi öldürdüm dedi yoruldum dedi sen sevgiyi haketmiyorsun dedi. akşama kadar bana yazmadı en sonunda ben yazdım saatler sonra tekrar barıştık ama onu affetmek de yanlış mı yaptım bilmiyorum ☹️
İnsan sevdiğine bu ağır sözü söyler mi?