Ben temizlik görevlisiyim sırf bu yüzden konuştuğum adamın aılesı beni istemedi 🙁
temizlik görevlisi evlenemezmi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben temizlik görevlisiyim sırf bu yüzden konuştuğum adamın aılesı beni istemedi 🙁
temizlik görevlisi evlenemezmi?
helalinden parani kazandıktan sonra gerisi önemli değil. Kaldiki aynı durumda erkek olsa kadının ailesi istemezse onu anlarim.
Çünkü Türkiye şartlarında erkegin işi daha doğrusu gelirine göre adamlik biçildigi için kadınlara da aynı şekilde yaklaşılması istisna bir durum
Her insan evlenmeyi hak eder ne iş yaptığıda önemli değil nasıl biri olduğuda konuştuğun adam seni seviyorsa ailesinin hakkı yok karışmaya sadece hor görüyorlar temizlik görevlisisin diye bence o aileden uzak dur anladığım kadarıyla öyle aileler paraya bakar
bırak o adamı o zaman. Ailesi seni mesleğinden dolayı hor görüyorsa hiç devam etme. Namusunla şerefinle ve en önemlisi alın terinle para kazanıyorsun. Allah arttırsın. birini bin yapsın bacım.
Cevap
26Cevap
Evlenebilir
Evlenir, neden evlenemesin. Ama bence bu devirde erkekler evlenmemeli. Nafaka, kadın beyanı esastır vs gibi erkek düşmanı kanunlar varken erkeklerin evlenmesini hiç mantıklı bulmuyorum.
Bunda çok haklısın
Teşekkürler. Sen de güzel kalpli bir insansın.
Allah razı olsun 🙏
Sonucta çalışıp para kazanıyorsun ve kötü bir iş yapmiyorsun. İstemedikleri iyi olmuş öyle bir aileye gelin gitmektense
Cok sagol böyle düsündügün icin
O sana layık değil demek ki daha iyi biri seni hak ediyor
Çok sağol 🙏
Rica ederim
Saçmalama evlenilir onların akıl sağlığı yerinde degildir
Çok teşekkür ederim ☺️
Allah razı olsun 🙏
Seninde hersey güzel yüregın gıbı güzel olsun
Evet 😇
Ayıp etmişler. Ekmeğinin peşindesin. Hayat şartları zor. Bence seni tebrik etmeleri gerekti, bu şartlarda isindesin çalışıyorsun diye
Ne alakası var? Çalışıp para kazanıyorsun işte. Kendileri bilir sanki kendileri çok iyi de. Yobazlar
Bende öğrenciyim hicbiseyim yok sen ne güzel alnının teriyle kazanıyorsun umarım güzel gönlüne göre birini bulursun takma kafana onları
Onlar alışmış g. ö. t. ü. n. ü yayarak yaşamaya. Cekemezler kendi ekmegini kazanan insanı. Kiskanmislardir. Allah güç verdiği sürece çalış.
Kotü bir şey yapmiyorsun, ekmek parası kazanıyorsun onlar utansın tabiki gönül rahatlığı ile evlenebilir
Vallahi bacım birçok baba parası yiyerek 3 1 eve sürülen boyayı suratına sürenlerden daha iyi evlenir
Aciz bi davranış olmuş
İnsan helal para kazabilir
Temizlikçi diye statü konmamalı
Aile canım. Ne alakası var. Bu ekonomide çalışan gelin bulmuşlar. Öpüp alınlarına koymalılar.
Evlenir tabiki ben olsam evlenirdim kimseyi dinlemezdim tanımak isterim seni
Dürüst çalışan birisin sonuçta bunda hor görecek ne var ki hayat herkese adil degil
Ailesine Allah akıl fikir versin gerçekten böyle insanları aklım almıyor yazık gerçekten
Sikgidsin kapıda sapida orada başaklar dahb sovecemde şikayet eden popo cok
Ne kadar saçma bir düşünce. Tabi evlenir kendi parasini iyi yoldan kazaniyorlar işte
Seni istemeyenler senin elini öpsün. Sıkma canını daha hayırlı birisiyle evlenirsin.
Evlenilir tabiki önemli olan helal yoldan para kazanmaktır sorun onlarda
Evlenir niye evlenmesin
Yazık onların kafasına yapılan işin ne olduğu değil alın teridir önemli olan, ailesi baya yobazmış
Ayıp etmişler
Hemde cok
boş ver öyle aileye gitmedigine dua et
Çok teşekkür ederim 🙏
Rica ederim canını sıkma dedigim gibş
Evlenir
Sen ailene dermisin sevdiğim kız temizlikci dıye?
Bende, inşaat ta, ustayım koymaz bana ama ben evlen neyi düşün müyorum
Özür dilerim beni yanlış anladın 🙏
Neden özür diledin
evlenir
Bencede
Evlenir
Üzücü bi durum. İnsan ayırt edilmemeli
evlenir alnının teriyle parani kazanıyorsun seni kaçıran üzülsün
Kendisi saray bekçisi mi bu adam...
Ailesi senin gibi kadını nereden bulacak oturatak göbek büyütsün evde kayinvaliden !
Ev hanımları işsizlerle evleniyorlar sen helal para kazanıyorsun niye evlenmesinler
senı begenmemıs ondandır
bırak onlar namusuyla çalışmak nedir bilmesinler..
Onunla muhatap olma.
Zaten görüşmüyorum artık
En iyisi.
Abla boş ver onlarin ben zihniyetlerini si. iyim
Evlenir
Neden evlenmesin?
Altın altındır
Kendisi uzaya mi cikiyor.
Evlenir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?