Ev işi yapmayı bilmeyen kadın/erkek evlenmemeli mi?

Ev işi kadının işi değildir cinsiyeti yoktur o evde yaşayan tüm bireylerin iş bölümü ile yapması gereken işlerdir ev işi.. Sırf bu yüzden ileride asker ya da polisle evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü askerlik ve polislik ağır bir meslek adam eve gelince ben yorucu işte çalışıyorum diye ev işi yapmayacak. Hemşire doktor da istemiyorum çalışma saatleri yoğun kısacası ev işlerinde bana yardım etmeyenle evlenmek istemiyorum. Ben ev hanımı olsam, çalışamasam bile o adam bir tek işe gidecek elalemin işini yapacak eve gelince oturacak ben hem çocuk bakacağım hem bulaşık yıkayacağım çamaşırları makineye atacağım çamaşırları ipe dizeceğim evi süpürüp toplayacağım yemek yapacağım ütü yapacağım o zaman ben o adamla niye evlendim? Evlilik 2 kişiliktir hiç kusura bakmayın kocanız sadece işe gidiyor diye bu kadar ev işine yardım etmiyorsa evlenmesin ev işleri kolay değil. En büyük korkum da ev işi yapmayan erkeğe denk gelmek. Sonuçta bu sadece kadının işi değil hep benim üzerime yıkmasını istemem ev işlerini. Bu hep oğullarına ev işi öğretmeyen hazıra alıştıran anneler yüzünden oluyor. Ev işi bilmeyen, psikolojisi bozuk erkekleri evlendirmemeliler. Bazı erkekler var ev işi yapmamak ev işlerinde kadına yardım etmemek için diploması olan kadını bile çalıştırmıyorlar ona hizmet etsin işten gelince her şeyi önüne hazır bekliyorlar. Kadınlara söylüyorum ilkokul - lise mezunu bile olsanız çalışın eşinizle anlaşamazsanız başınızın çaresine bakamazsınız. Türkiye’de erkekler çok bencil. Kadınların çalışmasını istemiyor. Ev işini kadınlar yapsın diye uğraşıyorlar. İşten gelince yan gelip yatmak istiyor erkekler. Akıllı erkek çalışan kadın ister. Kendi ayaklarının üstünde duran kadın kadar çekicisi var mı?
Ev işi yapmayı bilmeyen kadın/erkek evlenmemeli mi?