Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela temizlikten anlamıyor, bulaşık yıkayamaz, yemek yapamaz, sağı solu çekip çeviremez. Böyle bir kadın düşünün. 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Mesela temizlikten anlamıyor, bulaşık yıkayamaz, yemek yapamaz, sağı solu çekip çeviremez. Böyle bir kadın düşünün. 😅

Ne düşünüyorsunuz?
Kadın erkek farketmez, ev işinden zerre anlamayan ve elini eve sürmeyecek kimseler bir zahmet evlenmesin. Ev bakmak, çocuk bakmak sorumluluk ister.
Tabi sonradan öğrenilebilir ama bilerek ben yapmam, elimi sürmem diyerek oturmak hiç doğru değil.
Mükemmel yazmışsın çok güzel düşünüyorsun katılıyorum her birine 😅
Sorumluluk sahibi olmalı insan 😅
Sorumluluk sahibi sonradan olunmaz bence olsa da zor olur 😅
Evlenilir tabi ki de yani ben hizmetçi almıyorum ki aşık olduğum kadın ile bir ömür yaşamak için evleniyorum.. yani tabi bazıları sırf yemek yapsın evi temizlesin arkasını toplasın diye evleniyor maalesef.. yine de Sonuç olarak, ev işlerinden anlamayan bir kadın ile evlenip evlenmeme kararı, kişisel bir karardır. Bu kararı verirken, kendi tercihlerinizi ve beklentilerinizi göz önünde bulundurmalısınız. ayrıca söylemeliyim ki Evlilikte ev işleri, eşler arasında paylaşım ve işbirliği gerektiren bir konudur. Bir kadının ev işlerinden anlamaması, eğer çift arasında açık ve sağlıklı bir iletişim varsa, sorun olmayabilir. Bu durumda, eşler birlikte ev işlerini organize edebilir, yardımlaşabilir ve sorumlulukları paylaşabilir. Önemli olan, her iki tarafın da evlilikteki beklentileri, ihtiyaçları ve sorumlulukları açıkça konuşması ve karşılıklı olarak anlayış göstermesidir. :)
Çok güzel düşünüyorsun Barış emeğine yüreğine gönlüne sağlık. Katılıyorum. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir. Kolaylaştırmak varken zorlaştırmak saçmadır..
Hem erkekerde en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır diyor hadisi şerifte..
Birlikten kuvvet doğar eşimizin sevdiğimizin her yükünü hafifletmeliyiz her halükarda yapabiliriz her türlü 😅
Teşekkür ederim abi senin de emeğine sağlık görüşlerin için :D 🙏
Ricalar ve teşekkürler Barış, iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal
Karımdan hic olmazsa sadece bi tabak corba koymasini isterim onume. Oda kadina yakistigi icin yani. Benim icin onun o corbayi yapmasi onemli ve elinden icmem onemli. Her zaman bu dusunce hosuma gitmistir bende. Gerisi hem hallollmayacak seyler degil. Yeri gelir tek yapar. Yerigelir ben yaparim yeri gelir birlikte. Dusunecek ve yapacak daha onemli seyler var ayrica hayatta
Çok güzel yazmışsınız emeğinize yüreğinize gönlünüze sağlık. Katılıyorum bende çok isterdim sevdiğimin elinden yapılmış bir çorbadan içmek keki böreği yemek filan ama olmasa da çok da önemli değil 😅
Öğreniriz internet denen bir şey var her şeyin tarifi var yani 😅
Bi tabak corba ya bi tabak. Neguzel koycak onune boyle. Yavrum dicen ne guzel yapmissin eline saglik. Elinide tatli niyetine yerimmsenin dicen filan. Saclarinda ne guzel mis kakaolu pismaniye gibi dicen. Ohhh romantikligim tuttu bak simdi
Çok basit aslında çorba hazır çorba filan var yapıyorum çok güzel oluyor diyeceğim ama olmuyor onun bile ayarı var 😂
Evet evet ben kötü de olsa güzel derim valla içerim yerim her türlü 😂
Yakışır ne güzel gönlünüzce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
Hazir corba olmaz.
Sende hoscakal abim 😗
Ben ona da razıyım 😂 EyvAllah 😅
Öğrenmek isteyip istememesi önemli. Bazı kadınlar gördüm evli ve çocuklu hiçbir ev işi yapmıyor. Çocuğuna da öğretmiyor. Birlikte olacağınız kadının kendini geliştirmeye isteği var mı ona bakmalısınız.
Katılıyorum öğrenmek istemesi istekli olması çok önemli. Hiçbir şey yapmayan yapmak da istemeyen kadını sevmem. Allah bile boş duranı sevmez. Tembellik kötüdür. Çocuklarına da bulaşır. Çocuk ana babadan alır.
Çok güzel düşünüyorsunuz bence de 😅
Teşekkür ederim.
Ricalar ve teşekkürler 🫡
Cevap
10Cevap
Bilmemek önemli değil, bunu öğrenmek zor değil. Ayrıca hayat müşterek ev işlerini erkek ve kadın beraber yapabilir.
Müthişsin, katılıyorum, her türlü, hem erkeklerin en hayırlıları hanımlarına karşı en iyi davrananlarıdır 😅
Ben yaparım zati her boku 😂
Evet👍😅
Sen zaten aşk adamısın eşine yardımcı olursun.
EyvAllah, olurum her türlü ben eşimin köpeği olurum 😂 Ayaklarını bile yıkarım o kadar yani 😂
Maşallah 🧿🧿
Ya MaşaAllah bana 😅 tü tü tü hadi iyi akşamlar 😅 Gönlünce olsun
İyi aksamlar
Ev işleri kadının görevi değildir.
Evet katılıyorum bence de 😅Aksini hiç söylemedim 😅
O zaman evlenilir
Bence de her türlü, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakal
Neden evlenilmesin zamanla bir şekilde öğrenilir. Sadece bu işleri yapsın diye mi evlilik istiyor erkekler
Bilmem ben evlenilir diye düşünüyorum hiç önemi yok 😂Ben öyle bir şey istemiyorum ne alakası var şimdi Peri 😅
İsteme zaten beraber yaparsınız mis gibi eşinle 😅
Hihi 😅her türlü 😅 Kolayı zor zoru kolay eden bizlerin hem erkeklerin en hayırlıları hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır diyor hadisi şerifte 😅
Ne güzel demiş keşke her erkek uygulasa😅
Her erkek uygularsa kimsenin kimseden farkı kalmaz siz uygulayan erkekleri seçin hıh 😅
Bulabilirsek 🤣
Arayan bulur 😅Bulanlar nasıl bulmuş 😅
👀 iyice bakayım sağa sola 😅
Belki tam karşındadır belki de arkanda sadece sağa sola bakmamak lazım dört bir yandan açık olmalı 😅her türlü djdjd
Göz doktoruna randevu almanın zamanı gelmiş cidden 🤣
Aman aman gayet iyi görüyorsun yahu hem uzakların pek önemi yok 😅Yakında olana yanıbaşımızda olana bakalım 😅 Uzağa körüm ben 😅 Yanımda olanı göreyim yeter 😂
Tamam bakayım kim çıkacak 😅
Kim bilir 😂Her şey olabilir hiçbir şey de olmayabilir sjsjsj
Belki de😂
Ah ah 😂Neyse çok da şey etmemek lazım 😅hadi gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅🫡
Peki şey etmeyelim çok ta 😅 hadi iyi akşamlar görüşürüz
Hihi😅 EyvAllah 😅 GörüşürüzZzzZzzzzzz
Ayy çok fenaaa. Ama aynı şey kadın içinde geçerli. Böyle bir erkek düşünün aynı zamanda kılını kıpırdatmayan. Feminist değilim ama kadınların haklı olduğu noktalar var
Neden fena nasıl yani anlamadım gözden kaçmış kusura bakma yeni gördüm 😅
Kddkks ev işlerinden anlamayan kadın olması çok fenaa düşünemiyorum yanii
Sen bilirsin 😅ben düşünüyorum normaldir insanlık hali anası öğretmemiştir 😅
Yani olabilir kanka da yok he çekilmez bence ama abi. dd
Çekmezsen çekme 😅ben çekerim 😅o kadar
https://m.youtube.com/watch?v=vv5qMD8Fuxw
Hahahahahahahahahahaha 🤣🤣😅 canın sağolsun ben çekerim kardeşim
Çekilmez diyordun net ol 😃
Ya ah be kardeşim şarkı sözü o semicenk dinlemedğin anlaşıldı. dd
Allah Allah diyorsun 😅olabilir
Ev işlerinden anlamayan bir kadınla evlenmek, evlilikteki rol ve sorumlulukların eşit şekilde paylaşılmasını engelleyebilir. Ancak, ev işlerindeki beceri ve yetenekler ilişkinin temelini oluşturmaz. Önemli olan, karşılıklı anlayış, iletişim ve işbirliğiyle bu konuları çözmektir. Birlikte öğrenmek ve birbirinize destek olmak önemlidir. Evlilikte, her iki tarafın da ev işlerine katkıda bulunması ve birlikte çözüm bulması önemlidir.
Neden evlenilmesin. Bende bilmiyorum ama yapmak zor bı şey değil açarım internetten tarifi yaparım. Teknolojiyo kullanmak lazım
Bilmem bence evlenilir sorun yok sorun etmiyorum 😅Çok güzel düşünüyorsun bende aynı fikirdeyim internet elimizin altında her türlü tarif var 😅 Kullanalım 😅
Eee yani kullanmayacaksak teknoloji neden varr😂
Kesinlikle 😅Hiç anlamıyorum vallahi 😅Beyin ile alakalı beyin bedava kullanan çok az 😂
"Kolaylaştırınız zorlaştırmayınız.. " Basic olanları bilmesi artı puan olur ama sonradan da öğrenilir.
Katılıyorum, kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz, müjdeleyininiz ve nefret ettirmeyiniz böyle olursa hadisi şerif olur 😅
Bence de artı puan 😅 kesinlikle katılıyorum her türlü olur o iş 😅
Evet hadisidi unutmuştum hatırlattığın iyi oldu geri kalanını. Kadına dayatılan bu etiketi sevmiyorum "Kadin yemek yapmalı ev işi bilmeli" tamam bilsin ama sadece bunun için evlenilmez yani bu bir kriter olmamalı bence. Hic yemek yapmayı bilmeyen bir Kadın bile gider öğrenir eşi yeter ki sevinsin diye. ya da eşiyle birlikte öğrenir birlikte yaparlar. Biraz esnek olunabilir diye düşünüyorum ben bu konuda. 😌
Sevindim, bende sevmiyorum amaan canları cehenneme 😅Azdan az çoktan çok gider 😅Ben her türlü esnerim kırılmam esnek olanları seçin dikkat edin 😅yapay olmasın sahte olmasın sjsjd
Böyle erkekler de var inanır mısınız 😂😂 ama tabii ki kişiyi seviyorsanız artıları ve eksileri sizde tamamlayabilirsiniz.
Nasıl erkekler nasıl yani 😅
Tabi ki her şey tamamlanır halledilir tolere edilir ne olcak yani 😅
Şöyle ki temizlik bilmeyen ütü bilmeyen bulaşık yemek yapmayı bilmeyen bir sürü erkek evladımız var kızlarda bu çok nadir olarak görüyorum ve umarım erkek çocuklarımızada ütü vb. Şeyleri aşılarız demek istedim ama çoğunu bilmiyor diye kimse ile evlenmemezlik yapılmaz bu çok ufak bir eksidir. eğer öğrenmek ve yetişkin olmak için hazırsa kabul ediyorsa evlenilir aksi durumda mezarıma gelmesin 😅😅
Ben küçükken bile yapardım ütü bulaşık temizlikten garsonluk komilik yapmıştım 😅ama yapmadan önce de bilirdim
Evet kızlarda nadir oluyor 😅bence iki cinste yapmalı öğrenmelidir 😅
Bence de ufacık bir eksiktir. Tabi orası da var öğrenmeye açık olacak hep ben hep bende olmaz yani 😅
Yapamaz baska yapmaz baska. Ogrenebilir. Ama asla yapmam diyosa bence iki taraf icinde evlenilmez
Asla yapmam diyorsa o iş yaş yani öyle şey olmaz hani zengin olsam hizmetçi tutarım da değilim 😅
Bence de öğrenilir ki internet çağı her şey yazıyor tarif özel tarifler filan 😅
Ben bitek bulaşık yakarım gerisini bilmiyorum jzjssj yemek yapabilicek ady bulmak lazım
Bulaşık yıkamak da güzel 😅 gerçi makinalar çıktı ama ben eşimle birlikte yıkamak isterdim 😅su ile oynayalım köpükleşelim filan 😅 birbirimize fırlatalım 😅
Ama tarif internette var ne gerek var yahu 😅bakıp yaparız 😅her türlü
Bilmiyorsa zamanla öğrenir bu ayıp degil öğrenmek istemiyorsa ayıp
Evet katılıyorum bence de 😅Yeni gördüm kusura bakmayın 🫡
Önemli değil
EyvAllah 😊 İyi akşamlar dilerim
Daha önce başıma geldi. Zor oluyor ya. Valla sayet çok aşık değilsem postalarım heralde.
Zoru kolay kolayı zor eden kişilerdir 😅Siz bilirsiniz benlik sorun yok 😅 anlayışlı olmak lazım diye düşünüyorum
E zaten anlayışlı davranmıstım o kişiye. Her seyi ben öğrettim ev işiyle ilgili. Ama yine de pek umut verici değildi açıkçası. 20-25 yaşına gelip de hiç ev işi bilmemek kadın için de erkek içinde bence büyük bir eksiklik ve bir ayıp.
Bundan sonra karşıma öyle biri çıkarsa kendimi o kadar hırpalamıycam diyorum ben de. Ben de hani öğrenci almıyorum eş alıyorum kendime 😅
Evet bence de eksikliktir kadın ve erkek için katılıyor. Ama ayıp mı bilemiyorum. Bence değil 😅
Belki parası vardır hizmetçileri vardır şart değil ya 😂doğru söylüyorsun sütten ağzı yanan yoğurdu üflermiş 😅
Hadi hayırlısı, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Ozaman fazlaca çalılıp o kadına hizmetçi tutucaksın
Ya da anlayan kadın bulacaklar😅Benim için sorun yok sorun etmiyorum
Pişman olursun. Anlamak önemli değil aslında. Sonrası onemli. Bakalım öğrenmeye istekli mi.
Evet abi öğrenmeye istekli olup olmaması önemli bir etken isteği hevesi yoksa sıkıntı eğer maddi imkan düşükse ama zenginsem param varsa hizmetçi filan tutarız 😂Olmaz mi 😂
Haklısın abi aynen öyle, takmamak lazım gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Öğrenir zamanla. Kimse anasının karnında bilmiyor.
Çok güzel düşünüyorsun kanka katılıyorum yakışır 😅
Eyvallaaah 😂
EyvAllah bizden agaaa 😂
Helal olsun dayı ogli😂😂
Sana da amca oğlu 😂Hadi görüşürüz şeyini çıkarmamak lazım hoşcakal Allah'a emanet kankitoşkom 😂😂😂😂😂
Alllaha emanet ol
Görüşürüz 😂
Olur kankim 😅Her türlü 😅
Yemek yapmayı bilsin yaa, ben bilmiyorum ve yaptığım hiç güzel olmuyor. Gerisi hallolur.
Hımm sende haklısın kardeşim birlikte öğrenirsiniz daha güzel olmaz mı 😅
Yok yok yemeği o yapacak. Ben kendi yaptığımı yemem ona da yedirmem. O yapsın birlikte yiyelim 😃
O da olur nasıl istersen büyük ihtimalle olur yani 😅 gönlünce olsun 😅
Böyle bir kadınla evlenilir mi bilmiyorum ama ben böyle bir erkekle evlenmek istemem.
Bu işin kadınlığı erkekliği yok bunlar temel ihtiyaçlar herkes bilmeli bence
Allah Allah bak bak 😂 Yakışır mantıklı çok güzel düşünüyorsun kesinlikle böyle olmalı ev işini kadına özgü gören erkekten olmaz yani olmamı 😅
Birlikten kuvvet doğar kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir kolaylaştırmak varken zorlaştırmak çok çok çok saçma berbat bir şey
Erkeklerin en hayırlıları hanımlarına karşı en iyi davrananlarıdır hadisi şerif 🫡
Ev işin (ağır işler dışında) kadın yapabilir. Özellikle kadın ev hanımıysa erkek çalıştığı için evin çoğu işini halledebilmeli ama erkek yapmazsa dahi bilmeli.
Hastalık vs. durumunda adam kadına destek çıkabilmeli.
Biz kadınlar erkeklere Allah'ın emanetiyiz hadisi şerifte olduğu gibi bize iyi davranmaları gerekiyor:d
Evet yapabilir. Kadın ev hanımı olunca çoğunluğu onun yapması evladır ama çalışıyorsa her iş bölüşülmelidir ev hanımı da olsa destek olmalıdır her türlü 😅
Bence de bilmeliyiz her türlü 😅
Allah sağlık sıhhat versin cümlemize destek çıkanları seçin 😅
Evet ben hep derim kadınlar erkeklere Allah'ın emanetidir diye ne güzel çok güzel düşünüyorsun 😅
Ama Allah akıl fikir vermiş dimi el ayak göz vermiş kullanalım diye 😅
Balıklama atlamayın ince eleyip sık dokumak lazım 😅
Allah'ın emaneti gibi görecekler ile olun özellikle içki içenlerden uzak durun çünkü içki tüm kötülüklerin anasıdır sıkıntılı
İçki içip namaza yaklaşamayacak birinden Allah'a sığınırım.
Allah'ın emaneti olarak görecek insan sayısı azaldığı için bekâr olarak devam ediyorum 😅
Sığın sığın ama gözlerin açık olsun daima uyuma su uyur düşman uyumaz 😂
İnsanlar oscarlık oyuncu aşırı dikkatli olmalıyız 😅
Gün geçtikçe de azalıyor maalesef nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık edep ahlâk haya hemen hemen her şey ahir zamanda yaşıyoruz
Mutsuz bir evlilik olacağına mutsuz bekarlık olsun daha iyidir 😂
Evet ya bu kadar yüzsüz karektersiz insanlar nasıl böyle iyi insan rolü yapabiliyor? Tam bir şeytanlar
Ahir zamanı iliklerimize kadar hissediyoruz.
Kesinlikle elin oğluyla mutsuz olacağıma kendi kendime mutsuz olmayı tercih ederim.
Valla ben çok kazık yedim menfaat ve çıkar dünyası menfaatçi ve çıkarcı oldukları için insan evladı çiğ süt emmiş nankör her şey beklenir hiç güvenmem güvenmedim de 😅
Bende valla yıllar önce de derdim ahir zaman diye daha da yaklaştık ne kötü bir zamana denk geldik yahu 10 sene evvel buralar dutluktu 😅 komşuluk vardı insanlık vardı 😅
Suriyeli yoktu göçmen yoktu alım gücümüz iyiydi 😅
Aklın yolu bir 😅
Kesinlikle insanlara güvenilmez.
Suriyeli göçmenler gelince değil Rus ve Ukraynalı göçmenler gelince ekonomi bozuldu ama yine de sen bilirsin 😅
Allah Kur'an-ı Kerim de bir toplumun ekonomi yönünden sıkıntıya düşmesini o ülkedeki insanların yaptıklarına bağlıyor.
Ülkemizde de faiz, zina, lgbt, İslam'a fobi vs. ne ararsan var :)
Ama ilk Suriyeliler geldi ondan şey ettim ben 😅
Alayına isyan 😅
Kira fiyatları uçtu maaşlar düştü ucuza çalışıyorlar piyasayı kırıyorlar 😅
Tamam orası da var ama burası da var yanlış yönetim tepedekiler hiç zarar görmüyor paralarına para katıyorlar hep fakirlere mı işleyecek ekonomi onun bunun çocuğu milyonluk ihaleleri alıyor 😅
Bize üçün biri 😅
Suriyeliler gelince hafif sallandik diğerleri yıktı 😅
Tepedekiler bu dünyada Zarar görür mü bilmiyorum ama ahirette onları çok güzel şeylerin beklediğine eminim.
O milyonluk ihaleler kimseye kalmaz merak etme. Kotulerden pek bu dünyada çıkmıyor tabi ama diğer dünyada çıkmasını tercih ederim ben.
Yanlış yönetim, yanlış yasalar, yanlış yöneticiler üçte birinin kalması bile şok edici 😅
Yakında oda kalmayacak. Allah mazlumu sömürenlerin hakkını versin demekten başka bir şey gelmiyor şu an elden.
Evet haklısın şimdi daha güzel oldu 😅
Bu dünyada görecek gibi durmuyorlar valla onu bende biliyorum hatta keşke ölse diyorum 😂o kadar bıkkınlık geldi gına geldi
Hani dediler ki 2. El konuta kampanya 0.99 adı vardı kendi yoktu ama yine de zam geldi hâlâ çıkmadı. Kamu bankaları 2. El evlere 300 den fazla vermiyor. Kemal Sunal'ın kiracı filmi 35 küsur yıl önce belki daha fazla memur Kemal Sunal diyor ki 10 sene yemeden içmeden çalışsam birikim yapsam yine ev alamıyorum vatandaşın beton kadar değeri yok devletin gözünde ve ülke gelişiyor diyorlar ama daha kötü şimdi de aynı 10 sene çalışıp hiç yemesek alamayız evi ki zaten öleriz 😅
Allah El-Adl en adil olandır inanıyorum Rabbimin adaletinin tecelli edeceğine. hayırlısı bakalım ama ya insanlara ne demeli yine aynı şeyler eskiden üzülüyordum da artık kim ne hâli varsa görsün diyorum demek ki memnunlar hallerinden vatandaş 😅
Doğru olan hiçbir şey yok valla şok oldum zaten gözlerim de gidiyor hafiften kapanıyor 😅
Amin amin inşaAllah tez vakitte
Sana deseler çekiç bile tutamıyor. Ne hissederdin?
Verdiğin örneğe göre cevap verirsem nereden biliyorsun derim. Ben musluk şifon elektrik elektronik bilgisayar bisiklet motosiklet tamiri yapan bir insanım. Ayrıca oto elektrik dijital gösterge çok güzel tutarım alet vb vs edevat falan filan 😅Hiçbir şey hissetmem güler geçerim yani 😂 Alakası yok çünkü
Keşke empati yapabilsen. Örnek vermeye çalışıyoruz içine ettin.
Empati yapıyorum yapabiliyorum hatta severim ama dedim ya verdiğin örneğe göre 😅
Yine de özür dilerim, mesela öyle bir şey olsa zoruma gider kendimi kötü hissederdim
Zamanla öğrenilecek şeyler bunlar. Evlilikte düşünülecek en son konulardan bir tanesi
Haklısın katılıyorum bence de her türlü 😅Madem öyle ilk düşünülecek konu nedir ne olabilir 😅
Tövbe tövbe 😂 Onu da geç ondan sonra bu soru çok şey hepsini kapsıyor yani genel oldu 😂ya da diyelim ki evlenilir bir kişi neye göre sence evlenilir olur 😅
MaşaAllah yok yok yani daha ne ekleyeceksin ki 😅Bunlar yeter de artar bile yani öyle düşünüyorum.
Aslında sadece sevgi bile yeterli zannımca çünkü sevmek çok şey barındırır içinde nice şey envai çeşit binlerce şeyi içinde barındırır..
He günümüzde pek yok o yüzden sevginin de çok kıymeti yok maalesef..
Sevginin gücü sınırsızdır hatta "Sevginin Gücü" diye film vardı Leon 😅çok güzeldi tavsiye ederim izlemediysen eğer 1994 Fransa yapımı tr dublajlı müthişti 😅komik sahneleri de vardı aksiyon ve dram 😅
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. Bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
EyvAllah, kesinlikle, çok güzel düşünüyorsun emeğine sağlık katılıyorum. Ben de hissetmek isterim ama daha da çok hissettiririm. Hissetmemek çok kötü tüketiyor bitiyor eritiyor bizi benim önceliğim aşkım olur 😅 her daim 😅
Kesinlikle çokça ya mutlu etmek çok basit aslında olmakta küçücük şeyler ile bile hissettirebiliriz ama onu bile yapamıyorlar yapmayanlar var berbat bir durum nefret ediyorum deliriyorum yani 😅
Bende öyleyim ne güzel 😂 çıldırmak da güzeldir çıldıralım 😅
Aynen öyle 😅 Canları cehenneme amin inşaAllah hadi görüşürüz, gönlünce olsun, sohbet için teşekkürler 😅 Hoşçakal
Yemek ve pis kadınla olmaz
Temizlik imandandır pis başka bir konu 😅 Siz bilirsiniz
Ben erkek olsaydım evlenmezdim
Kendi adına diyorsun ki hayır yani öyle mi 😅 Evlenmesinler mı diyorsun erkeklere 😅
Ben bu halimle istemem o ne öyle insan bişeyler yapabilmeli deprem zamanında nenemlerdeydik kuzenimde ordaydı yemek yeme dışında bir faydası olmamıştı 3 gün boyunca sinir krizi geçirmekten uyuyamamistım erkeklere tavsiyem işe yaramayan bir kızı almasınlar
Rabbim yardımcınız olsun. Zor günlerdi hâlâ zor günler. Bende isterdim şahsen bir şeyler gelsin elinden filan ama gelmese de çok şey etmem çünkü elimden her iş gelir hem öğretmeyi de çok seven bir insanım
Ben alırım valla işe yaramasına bakmam şey tabi hevesi isteği varsa alırım niyeti varsa yoksa kusura bakmasın yani 😅
Hani zengin olsam hizmetçi tutarım da zengin değilim ben 😅
Çözümü olan şeylere takılmamak lazım.
Katılıyorum abi çok güzel düşünüyorsun 🫡
👍👍👍
👍👍👍
Birlikte yaparlar öğrenir 😀
Öğreniriz tabi ki internet var tarif var her şey elimizin altında yani 😅Ben az çok biliyorum yemeği ama diğerlerini fazlası ile biliyorum😅
Hayat müşterek tabii 😀
Hemde nasıl 😅 Küçüklükten beri kendimi hazırlıyorum 😅 Müşterek şey etmek için 😂
Hey Allah'ım sjhghjfjhj 😂😂😂😂😂😂😂😂
Yiaaa 😂Her türlü camon party people 😂
Bu saydığınız özelliklerde ki hatunların kıymetleri biliniyor haberiniz olsun.
Heheeh 😅 Haklısın valla günümüzde öyle oluyor yumurta kıramayan çay bile koyamayan kişiler el üstünde tutuluyor ama şöyle bir şey de var mesela adam gibi adamlar harbi adamlar yürekten sevenler değil de laf olsun diye sevenlerin kıymeti biliniyor.
Aşka aşık olanlar yalnız 😅
Ah ah 😅
Hizmetçi arıyorsan evlenilmez.
Ne alakası var ki bu kadar da sert olmamalısınız hoş değil ama bence evlenilir 😅
Biz ne yapalım madem ev işlerinden anlamayan erkeği?
Çok haklısın valla uzak durun 😅ya da öğrenmeye yardımcı olamaya istekli mı ona bakın 😅
Erkeklerin en hayırlıları hanımlarına karşı en iyi davrananlarınıdır hadisi şerif ya 😅
Ben her koşulda eşlere yardımcı olmalı yükünü hafifletmeli diye düşünüyorum
Güzel
EyvAllah, iyi akşamlar dilerim
Evlenilir ona eşi öğretir
Bence de 😅 Ne güzel
Teşekkür ederim kanka
Ricalar ve teşekkürler, gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Kanka takip et
Kanka sana iyi akşamlar dilerim
EyvAllah ama takibi duruma göre ediyorum. Takip edenleri soruma gelirlerse düzenli olarak takipte kalıyorum. Direkt takip etme huyum yoktur
Kanka rica etsem takipçim ol
Kusura bakma lütfen
Kanka neden illa ki nedenin olması gerekir
Beni takip edene genelde geri dönüş yaparım. Rahatsız olmazsam
Eyvallah kanka
EyvAllah 🫡
Kanka çok inatçısınız
Öyleyimdir 😅
Kanka sen istediğin erkekle de evlenirsin
Ben erkeğim, erkekle işim olmaz 😅
Erkek kadına kadın erkeğe erkek kadının kadında erkeğin güneşidir
Lût kavmi helâkı normal insanım kadınlardan hoşlanıyorum...
Siz bay mısınız, bayan mısınız
Bay bay bay 😅 çok pis erkeğim tanısan sevmezsin 😂
Bende Anadolu erkeğim
İyi akşamlar
EyvAllah 😅İyi akşamlar
Öğrenilir zor iş değil
Katılıyorum bence de 😅
Yeterki istesin ☺️
Kesinlikle 😅Ben isterim hiç önemi yok 😅hem ev işlerini de severim 😅
Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır hadisi şerif 😅
☺️👍👍
Bence ebet
Bence hayır 😅
Evlenince öğrenir ne olcak
Evvet kanka 😅Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum hem birlikte öğrenmenin tadı bir başka olur internet var her şeyin şeyi var yani öğreniriz öğrenirken eğleniriz filan 😅Sen anlar mısın bu arada 😂
Anlamam😂😂😂
Hımm hiç yakıştıramadım harbi mi diyün ciddi misin esahtan mı 😂
Essahtan🤣
Öğrenmeye niyetin var mı ya da isteğin filan 😅
E mecburen😂😂
iyi o zaman 😂Afferim 😂doğru yoldasın 😂
Teşekkürler 🤣
Ricalar ve de iyi akşamlar 😅 Hoş kal 🫡
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?