Mmmm tabiki temizlik günüm bugün. Kısa bir mola verdim. Sabahın köründen beri temizlik yapıyorum🤦🏻♀️ Bitti miii no no noo bitmedi daha büssürü yer var😬Amaaa bitince bir yorgunluk kahvesi içicem. Temizlik yapmayı seviyorum ya; ama ilk defa kahvaltı yapmadan hooop temizliğe başladım biraz zorluyor ama inat ettim temizlik önce bitmeli; akşam mama yerim dert değil. Neyse neyse temizlik demişken hmmm temizlikten anlamayan yapmayan sevmeyen kısacası pis bir kadından eş olur mu? Ya ben temizlik yapmadan duramam da; temizliği sevmeyen temizlikten anlamayan bir kadından da eş olur mu🤔🤔🤔 dur bakıyımmm öğrenir diyelim temizlik şart bence.
Güncellemeler
+1 yıl
Soru sormakta özgürüm; beğenmeyen yazmak için yazmasın nokta
Gün geçmiyor ki bir günde şöyle başlıklar sorular görüp sinirlenmeyelim. O zaman sorunuzu sadece kadınlara değil erkeklere de yönelteceksiniz Temizlikten anlamayan erkekten eş olur mu? olmaz.
Temzilik yapmayan (yapamayan veya bilmeyen değil), yemek konusunda çok başarılı olmayan, kendini öğrenme ve geliştirme konusunda kapatmış biriyle bir ömür geçmeyeceğini düşünüyorum.
Herkes hersyı bılemeyebılır ama ögrenebılır. Fakat kadının pasaklısıda çekılmez yanı ben bekar oldugum halde temız derlı toplu bırı oldugum ıcın temzılık ve tertıp onemlı aşırı olmamak kaydıyla. Ama pasaklı kadınla asla gercı pasaklı erkekte cekılmez fınalde erkek kadın farketmez temız ve derlı toplu olmalıdır
Temizlik yapmak başka bir şey eş olmak başka bir şey bence ikisi birbiri ile kıyaslanamaz. Bilmiyorsa öğrenebilir bu hayatın sonu değil herkes her şeyi bilemez nihayetinde.
Temizlik zaman içinde öğrenmeye açık bir şey 5 yaşındaki çocuk da öğrenir 50 yaşındaki kadın da ama kadın olur mu orası düşünmek lazım pis pis de yaşanmaz ki :))
Temizlik yapmayan bir kadin guzel olsa iyi olur, yoksa koca bulmasi zor olur, he brnim asik oldugum kisiyse eger sorun olmaz ben ogretirim beraber yapariz