İnsanlar sağlıklarını koruyabilmeleri için temiz ortamlarda yaşamalıdırlar. Bunun için de düzenli periyotlarla temizlik yapmaları gerekir. Sizce temizlik bilmeyen kadından ev hanımı olur mu?

İnsanlar sağlıklarını koruyabilmeleri için temiz ortamlarda yaşamalıdırlar. Bunun için de düzenli periyotlarla temizlik yapmaları gerekir. Sizce temizlik bilmeyen kadından ev hanımı olur mu?
Günaydın. Temizlik yetenekleri, bir kişinin ev hanımı veya ev işlerini yapma kapasitesini belirleyen tek faktör değildir. Ev işleri, temizlik, yemek yapma ve ev düzeni sağlama gibi görevler, birçok farklı beceriyi ve sorumluluğu içeren bir işi ifade eder. Ev işlerini yönetmek, öğrenilebilir bir beceri setidir ve bir kişinin ev hanımı olarak başarılı olabilmesi için temizlik bilmeyen bir kişi bile bu becerileri öğrenip geliştirebilir. Ev hanımı veya ev işlerini yürüten kişinin başarısı, temizlik yeteneklerinin ötesine geçer. Bu rol, organizasyon yetenekleri, zaman yönetimi, yemek pişirme, bütçe yönetimi ve aile içi iletişim gibi bir dizi beceriyi gerektirebilir. Ayrıca, ev işlerini yaparken disiplinli ve sorumluluk sahibi olmak da önemlidir.
Olur olur…. Kalbi güzel … gözleri güzel olsun dermişim ksjdjsj
Cevap
6Cevap
Dkxj
Temizlik pek bilinecek bir şey değil bence insan zaten bir şeyin kirli oldugunu, temiz olduğunda nasıl olduğunu anlıyor. İç güdü gibi yani
Çok doğru, hic boyle dusunmemistim
Oyüzden ne diyoruz bilmiyor değil üşengeç 😅😁
Ben hep ders odaklı olduğum için annem de yaptırmak istemedi. Ev hanımı olamam bence
Ya meslegini eline aldiktan sonra yardimci da tutabilirsin bence sorun yok
Sorun şu ki sonlara doğru dersleir batırdım biraz. Annem meslek edinemezsen kesin evde kaldın diyor 😃 dersleri toplamaya çalışıyorum şu sıralar
Mesleğime elime alırsam evet öyle olacak gibi. Çünkü iden öğrenmedim becerim de çok olmadı benim
Cidden**
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum
Teşekkür ederiiim😇
Olmaz. İş kadınıdır o.
Yani
Evleneceği adamda b-ok gibi para varsa, yemek yapmasını bilmesine de gerek.
Kesinlikle😂
Ne alaka
Bilmemek önemli değil bir süre beraber yaparız sonra o devam eder eğer ikimizde çalışıyorsak beraber yaparız ama yapmak istemiyorsa sıkıntı bence olmaz
Öğrenmeye çalışıyorsa ve öğrenirse olur.
Istemezse
Bence yatak daha onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?