Arkadaşlar instagram hesabına bakmak istedim verdi şifreyi tüm mesajlar silinmiş arama kaydı da silinmişti ben tamam baktım dediğim an şifreyi değiştirdi siz buna ne diyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Bende bu durumdan şüphe ettim zaten ve ayrılmayı da düşünüyorum
Sevgilim şifreyi vermeden her şeyi silmiş, sonra da hemen değiştirdi. Bir şey mi gizliyor?
Yani eskiden kalma bişey varsa silmesi normal görüp canın sıkılmasin diye ama anında tekrar şifre değiştirmesi garip belki bu durum genel olarak hoşuma gitmemistir o da senden şifreni istedi mi mesela belki de kötü bişey yoktur iyice düşün
çok mantıklı bir hareket. Sen zaten belli gayet akıllı ne yapmasını bilen bir kızmışsın sanada bu yakışır zaten. Sen önce koş koş sonra gel bu hareketleri yap. Yok öyle bir dünya
Kesinlikle öyle çok teşekkür ederim içime su serptin yetmez gibi instagramdan 300 tane kız takip ediyor istisnasız hepsinin herşeyini fullemiş Bi insan hiç mi seçici olmaz garip
300 tane kız nedir yuhh.. Bu nedir ya sevgilisi olan bir erkeğin 300 tanesi bırak 1 tane kız olmaması lazım listesinde. Sevgilisi zaten herşeyi olmalı. Hani böyle teyzedir amcadır kuzendir filan neyse hani.. Bilmiyorum ya cidden ya be ngeri kafalıyım çağaya ayak uyduramıyorum ya da şu an ki dönem çok farklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eski mesajları falan herşeyi mailine yükleme şeyi vardı nasıl yapiliyo araştırıp öğren bida iste onu yap bu sefer sileceği belli zaten bişey varsa da
Kanka sağol bunu biliyodum buna bile fırsat vermedi köpek
Yani eskiden kalma bişey varsa silmesi normal görüp canın sıkılmasin diye ama anında tekrar şifre değiştirmesi garip belki bu durum genel olarak hoşuma gitmemistir o da senden şifreni istedi mi mesela belki de kötü bişey yoktur iyice düşün
Hayır 300 tane kız takip ediyor ve hepsinin herşeyini beğenmiş istisnasız hemde bu kızlar açık saçık fotoğraflar atmış hep
Sifre alma verme olaylarini sacma buluyorum ama cocuk supheli davranmis bayagi
Kesinlikle öyle nolduğu gayet ortada
Bir şeyler varki herşeyi silmiş başkaları ile konuşuyor
Deneyelim mi onu ister misin?
oda enayi ne veriyosun ki şifreni :D
Mecbur vercek
sen verdinmi baktımı oda
İstemedi bile
o elaman seni sevmiyor buna eminim
Aynen mesela hiç hesabımda ki erkekleri bile kıskanmadı
yarın ilk işin ayrılmak olsun seni sevmeyenle olma zaten büyük ihtimal üzülmezde boş ver
Aynen aynen el üstünde tutması gereken yerde yaptığına bak kendi kaybeder yarın ayrılıyorum
helal olsun sana işte beklediğim hareket
Öyle tabi aramızda dağlar kadar fark var kendisi benim peşimde koştu şimdi de onun peşini güdecek değilim
çok mantıklı bir hareket. Sen zaten belli gayet akıllı ne yapmasını bilen bir kızmışsın sanada bu yakışır zaten. Sen önce koş koş sonra gel bu hareketleri yap. Yok öyle bir dünya
Kesinlikle öyle çok teşekkür ederim içime su serptin yetmez gibi instagramdan 300 tane kız takip ediyor istisnasız hepsinin herşeyini fullemiş Bi insan hiç mi seçici olmaz garip
300 tane kız nedir yuhh.. Bu nedir ya sevgilisi olan bir erkeğin 300 tanesi bırak 1 tane kız olmaması lazım listesinde. Sevgilisi zaten herşeyi olmalı. Hani böyle teyzedir amcadır kuzendir filan neyse hani.. Bilmiyorum ya cidden ya be ngeri kafalıyım çağaya ayak uyduramıyorum ya da şu an ki dönem çok farklı
Güven vermiyor derim
Haklısınız baya
Ne zamandır onunlasın
4 aydır
Daha yeni reel görüştün mü
Valla isterse 2 gün olsun bana sadık olmak zorunda evet görüştüm
Onu gözlemle beraberken telefonuna bak ansızın
Valla yarın ayrılıyorum bile
Sen bilirsin
Çok uyanık sevgilin var Allah bağışlasın 😀
Artık yok :)
🤣🤣 kısmet her şey...