Merhaba,
Kız arkadaşımın şifresini uzun zamandan beri biliyordum birkaç gün önce onun şifresini bildiğimi söyledim ve şifresini değiştirdiğini gördüm sizce bu neden olabilir? Ve telefonunu istediğim zaman kontrol edebileceğimi söyledi ama şifresini neden değiştirdini anlamıyorum acaba banka hesabı veya her şeyi erişebileceğim için mi değiştirdi neden olabilir?
Kız arkadaşımın şifresini uzun zamandan beri biliyordum birkaç gün önce onun şifresini bildiğimi söyledim ve şifresini değiştirdiğini gördüm sizce bu neden olabilir? Ve telefonunu istediğim zaman kontrol edebileceğimi söyledi ama şifresini neden değiştirdini anlamıyorum acaba banka hesabı veya her şeyi erişebileceğim için mi değiştirdi neden olabilir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence bir şey saklıyor
Dedigin gibi belki telefonunun sifresi banka hesaplariyla vs ayniysa diyede degistirmis olabilir ama eger böyleyse bile sonuc olarak bir güven problemi var. Bana kalirsa aklina kötü biseyler sokmak istemem ama seven insan sifresini baska birsey yapip "canim sifremi degistirdim yeni sifrem bu" vs de diyebilirdi ya da kendisi hayatinin gizligine saygi duyulmasini isteyen bir tip de olabilir tanimiyorum sonuc olarak 🙃
Senin gibi erkekler kapatılsın az saygılı ol
özeline müdahale etmişin hoş değil
Özeli vardır
Ihanet