Ayrıldığım sevgilim "seni hep seveceğim" dedi. Ve ertesi gün şifresini değiştirdi. Neden değiştirmiş olabilir ki?

Birbimizi severek ayrıldık..Daha doğrusu o hala beni seviyordu, ben hislerimi kaybetmiştim.

Konuşurken sanki hala umut varmış gibi konuştu yani hep beni seveceğini söyledi. Senden başkası olmayacak dedi..İkimizde yıpranmıştık ve bitirdim.. O ikimiz için telefon hattı almıştı ve ikisi içinde aynı şifreyi kullanmıştı. O şekilde internetten kontör yüklüyorduk. Ve aranan numaraları görebiliyorduk. Ben şifremi değiştirmedim. Ama tuhafima giden onun ilk olarak kendi şifresini değiştirmesi.

Bu arada çok kötü birşey yaptım .. "şifremi unuttum" tuşuna bastım ve email'e şifre yollandı şu an. Yani girmeye çalıştığımı görecek kesin.

Neden değiştirmiş olabilir ki? Hemen yeni bir kız mı buldu ki..yoksa niyeti bana acı çektirmek mi.

Msn şifrelerimizde aynıydı onu değiştirmemiş. Yemin ediyorum bu şifre işine girmicem bidaha..
Ayrıldığım sevgilim "seni hep seveceğim" dedi. Ve ertesi gün şifresini değiştirdi. Neden değiştirmiş olabilir ki?