Valla güvenmiyorsan ayrıl. Ama şahsen ben kimsenin telefonunu karıştırmam kimsenin de benim telefonuma elleşmesini istemem. Kişisel alana saygısızlık bu.
abla şöyle diyim bir erkek senden bir şey saklıyorsa sen hesaba girmeden hemen herşeyi silmiştir şifreyi değiştiğine göre de senden bir şey saklıyor demektir yani seni aldatıyor hiç kendini üzme direk yol ver aldatmasa saklamazdı
Senden bişey saklıyo ve bilmeni istemiyo benim fikrim ona sorunun ne olduğunu sor sert veya yalancı bi tavırla karşılaşırsan doğru olmadığına emin olursun
ya görmesini istemiyor orayı belli yani , bizim cinsin çok yaygın bir yamuğu bu. vardır orada konuştuğu yürüdüğü hesaplar, ifşalanıp yakalanmak istememiştir. saklayacak bir şeyi olmayan, yapacak açıklaması olan girmez öyle şekilden şekile.
finalde üzer o seni. bu tip durumlar genelde üç aşağı beş yukarı belli sonlara kavuşuyor. üzgünüm canım
biraz kendine güven onu tanıyana kadar o mu vardı hayatında sanki yol ver biraz üzülürsün sendelersin sonra toplarsın kendini merak etme kendine güvenin olsun yoksa çok üzer erkekler seni o yokkende mutlu olabiliceğine inanmalısın sadece
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet gizliyordur..
Valla güvenmiyorsan ayrıl. Ama şahsen ben kimsenin telefonunu karıştırmam kimsenin de benim telefonuma elleşmesini istemem. Kişisel alana saygısızlık bu.
İyice tanıyıp öyle karar vereceğim
Sen bilirsin ama bu iş uzarsa olay direkt toksiklige gidiyor haberin olsun.
Doğru diyosun
ben baktım gördüğüm şey beni aldatması idi bence fazlada göstermemek olmaz kardeşim kim nedir bilemezsin
Hemen gir bak şifreyi değiştireceğim ne ya basbaya seni kandırıyor çocuk kandırır gibi bir anlık gözünü boyayıp gizli işlerine devam edecek
Allahından bulsun inşAllah
abla şöyle diyim bir erkek senden bir şey saklıyorsa sen hesaba girmeden hemen herşeyi silmiştir şifreyi değiştiğine göre de senden bir şey saklıyor demektir yani seni aldatıyor hiç kendini üzme direk yol ver aldatmasa saklamazdı
Senden bişey saklıyo ve bilmeni istemiyo benim fikrim ona sorunun ne olduğunu sor sert veya yalancı bi tavırla karşılaşırsan doğru olmadığına emin olursun
Peki teşekkürler
Bişey değil
sevgilin belki de özel hayatına girilmesinden hoşlanmıyordur bir şey saklıyor anlamına gelmez
Birşeyler saklıyor ki , profili incelemeni istememiş
Kesinlikle bir şey saklıyor
Sana guvenmiyordur veya ilerde seni aldatır
Allah korusun
Amin
boynuzları parlatmaya başla derim
Nasıl yani?
aldatılıyosun diyo yani
ya görmesini istemiyor orayı belli yani , bizim cinsin çok yaygın bir yamuğu bu. vardır orada konuştuğu yürüdüğü hesaplar, ifşalanıp yakalanmak istememiştir. saklayacak bir şeyi olmayan, yapacak açıklaması olan girmez öyle şekilden şekile.
finalde üzer o seni. bu tip durumlar genelde üç aşağı beş yukarı belli sonlara kavuşuyor. üzgünüm canım
@sedaanrr eğer öyleyse sktri cekerim
eğer öyleyse mi 😂 zaten yüzde 99 öyle
zaten seni bı şüpheye düşüren bir adamla hala birlikte olman şaşırtıcı bence şüphe süründürür adamı yol ver gitsin
🥺 gerçekler acıtıyo
Askerde diye bişey demiyorum ama doluyum şüphelerim var
biraz kendine güven onu tanıyana kadar o mu vardı hayatında sanki yol ver biraz üzülürsün sendelersin sonra toplarsın kendini merak etme kendine güvenin olsun yoksa çok üzer erkekler seni o yokkende mutlu olabiliceğine inanmalısın sadece
önce bir konuşsun izah etsin direkt gazlama sende
bende hemen ayrıl demedim zaten be ahaha sorsun konuşsunlar kem küm eder bağırır çağırırsa zaten ses tonundanda anlaşılır ona göre hareket etsin işte
@sedaanrr siz yetkili bir hanımefendiye benziyorsunuz güzel düşünmüşsünüz tebrikler 😄
@sedaanrr peki teşekkür ederim
@blackswan92_ ay teşekkür ederimm ahahaha
Yok yok doğruları söylüyo
@sedaanrr iyice tanımam lazım bu oğlanı yalanları dökülür elbet
valla ben bilemicem orasını tanı işte adam akıllı neymiş kimmiş nasıl biriymiş ona göre hareket et
@sedaanrr tamamdır tavsiyelerin icin sağol🙏
Şüphe varsa ayrıl
Sen niye şifre istiyon suç sende.
Boynuz is loadiiingg...
Evet normal değil
Baktığı şeyleri de görmeni istememiş olabilir
Sakliyordur kesin
Koyar çok😥
Kesinlikle
Nettt