Daha önce sevgilimle instagramlarımız telefonlarımızda vardı ve şifresini değiştirip bu benim özel alanım diyor sizce ne yapmalıy?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBen şahsen şifre vermeyi seven biri değilim sevgilim onu da bilmesin yani gizem gerekir her ilişkide biraz, ama başta şifresi varken şimdi saklıyor olması garip, sende ona kendi şifreni verme o zaman bunu ona açıkça söyle başta özel alanın değildi şimdi ne değişti diye sor bakalım ne diyor
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılbunu yaparsan kadının özel alanına girmiş olursun kıskanç karakterin açığa çıkar ve kadın senden eniinde sonunda kaçar, Biz erkekler kadınları kendi istediğimiz gibi olsun isteriz. bizi aldatmasın hayatındaki eski erkekekrri bulucan aslında meraklar bunlar. Ancak aldın yaptın bu sefer daha da ileri gideceksin onunla konuşmuş herkesin peşine düşücen kavga edicen vede adamlarla ugraşıcan. O zamans en kızı sevmiyorsun kızla konuşanların peşindesin. Kadını teslim aldıgın zaman senin olur ama o kadının hiçbir özelliği kalmaz işte o zaman artık onun herşeyini ögrendin bitti. Oysa ondan korkman aldatılma korkusu duyman daha risklidir. ona sahip olmaya çalışmak. kısaca mucadele daha iyidir. adamlarla mı kavga edeceksin yoksa kızı mı seveceksin burada amaç farklı kıskançlık. Evliler bile birbirine facebook instagram vermezler. Niye versin kadının herşeyini he ralnına girmek zorunda değiliz oda senden korkmalı. Herşeyi çözdüysen aşk yurumez heyecan zerresi kalmaz.
00 Yorumla
1 yılBöyle şeyler kesinlikle yapmayın bazen insan duygusal boşluğa gelip şifre isteyebiliyor ya da şifre verebiliyor ama bu hem karşımızdaki insana hem de kendimize büyük saygısızlık...
Güvenmediğiniz insanları hayatınızda tutmayın!
Ve şu dediğimi asla unutmayın bir kadın isterse ya da bir adam gözünün içine baka baka seni aldatır...
Güven dünyanın en güzel duygusudur siz ona güvendiğiniz halde yanlış yapıyorsa Bu da onun ayıbı olsun boşverin...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim sevgilim olsa bende paylaşmam. Kız arkadaşım bana mesaj atacak sevgilim bakacak belki o sırada özel bir şey konuşacağız ne alaka yani. Kız arkadaşın arkandan iş çevirir diye şüphen varsa kız arkadaşın olmasın o kişi. Tüm şifrelerini paylaşıp eşini sevgilisini başka hesaptan aldatan pek çok insan var. Özel alan evet
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam dostum, gerçekten karmaşık bir durum. Açıkçası, ilişkinin temelinde güven çok önemli. Herkesin özel alanı olmalı ama partnerler arasında şeffaflık da güzel bir şey. Bazen insanlar sosyal medyalarını, özellikle de Instagram gibi alanlarını kendi rahat hissedecekleri şekilde korumak isteyebilirler. Bunun illa senden saklayacak bir şeyi olduğu anlamına gelmez.
Ben de zaman zaman özelime, kişisel konuşmalarıma alan tanımak isterim, bu bana iyi gelir. Aynı şeyi sevgilin de istiyor olabilir. Oturup hislerini sakince paylaşmanı öneririm, neden böyle bir ihtiyaç hissettiğini sorabilirsin. Kendi güvenini de ön planda tutmayı unutma. Sorun şifrede değil, iletişimde! İkinize de huzur dilerim.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
87
Cevap
66Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u 1 yılsaklıyordur
00 Yorumla
1 yılAynısı başıma geldi ve kızın eski sevgilisiyle konuştuğunu farkettim ve ilişkimiz o anda bitti. Özel alan falan değil neymiş o ilişkide özel alan? Bir ilişkide özel alan demek hiçkimse kusura bakmasın o alanda istediğim haltı yerim istediğim gibi arkandan iş çeviririm senin de bundan ruhun bile duymaz demek. Eğer ilişkiniz ciddileştiyse ve hâla özel alan diye tutturup sana şifresini vermiyorsa sen bu kızla ilişkini iyice bir sorgula ve dikkatli ol derim. Yapacak olan fake hesap açar oradan yapar sözüne de aldanma sakın.
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle söylediklerine katılıyorum evet ufak çaplı ciddiyet yolundayız ama bu davranışlarla ne kadar ciddi kalabileceğimi bende düşünemiyorum baştan sona kendisini sorgulamaya başladım içimden ve zaten iyice soğuttu bu son davranışları
1 yılkarmasik bi durum ama bence karsindaki Eşin bile olsa insan istemeyebilir sosyal medya hesaplarinin onda olmasini. cunku ortada aldatma gibi bir şey soz konusu olmasa bile ornegin kiz arkadasina birsey anlatmak ister dertlesmek ister ama baskasi gorsun istemez. bende rahatsiz olurum her yazdigim seyi konustugum seyi baska birisinin de okudugunu bilmek huzursuz hissettiriyor bence. basta senin guveninin kirilmamasi icin kirmayip vermistir belki ama sonradan gercekten icine sinmemistir ve vermek istememistir. bence en guzel cozum aldattigina dair suphen kanitin yoksa karsina al ve sakince, ona guvenmedigini vb hissettirmeden guzel bir sekilde sorabilirsin. mesela de ki askim iste basta vermistik sonradan neden degistirdin benim mi yaptigim bir hareket seni rahatsiz etti veya sonradan rahatsiz mi oldun diye sorabilirsin. her insanin ozel bir alani olmali diye dusunuyorum. ozel alan her zaman aldatmak degildir
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu durum aslında ilişkide sınırlar koymak ve kişisel alanı korumakla ilgili. Şifresini paylaşmamak, “gizli bir şeyim var” demek zorunda değildir. Herkesin kendine ait özel bir alanı olabilir ve bu saygı duyulması gereken bir şeydir.
Sevgilin şifresini paylaşmıyorsa, bu onun mahremiyetine verdiği önemin göstergesidir. Sağlıklı ilişkilerde güven, kontrol ya da takip etmek üzerine değil; karşılıklı saygı ve anlayış üzerine kurulur.
Tabii ki bu, eğer başka davranışlar da varsa ve seni rahatsız ediyorsa, bunu onunla dürüstçe konuşman önemli.Ama sadece şifre paylaşmaması, illa ki bir saklama durumu olduğunu göstermez. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin ve aranızdaki iletişimin samimiyetidir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞifresini paylaşmak istememesi tek başına sakladığı bir şey olduğu anlamına gelmez. Herkesin özel alanı olabilir ve bu ilişkiyi gizlemek değil, kişisel sınır koymakla ilgili olabilir. Daha önce şifreleri paylaşıyor olmanız, bunu sonsuza kadar sürdürmeniz gerektiği anlamına gelmez. Ama bu değişiklik seni rahatsız ediyorsa, açıkça ve sakin bir şekilde ne hissettiğini konuşman en sağlıklı yol olur.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiz 3 yıllık sevgiliyiz ve şifremizi bilmiyoruz bilmek de istemiyorum şahsen. Ki bende şifremi vermem. Ama başka erkeklerle konuşmuyorum veya başka şeyler çevirmiyorum ve eminim o da yapmıyor böyle şeyler. Güven Instagram şifresi vermekle olmuyor çok banal şeyler bunlar Instagram şifresini başta birbirinize vermeniz hata bi kere
40 YorumlaKusura bakma da seni *ptal yerine koyuyor. Bu kadar saftrik olma üzer seni haberin olsun. Başka erkeklerle ya konuşuyordur. Ya da konuşmak istiyordur. Kesinlikle haklı değil. Şifrenin özel alanı mı olurmuş? Ya da geçmişten birileri mesaj atar diye korkuyordur. Tabi sende saf saf inanırsan tanımadığın erkeklerden gelen mesajlar senin sonunu getirir. Güven yoksa eğer...
00 YorumlaSevgililim zamaninda bence de özel alandir vermek sacmaydi bir zaman ben de vermistim ama sonradan ergence saçma bisi oldugunu anladım bidaha olursa vermem ne zaman karım olursa o zaman özel alandan çıkabilir her şeyimiz bir olur hatta olanlari kapatip yeni sıfırdan bir ortak hesap açabilirim daha güzel olur. Ki zaten aldatacak olan her türlü aldatir sevgilisiniz veya evlisiniz sana temiz hesabi verir kendi gene hesap açarak yapacağını yapabilir? Önemli olan sadakat güven
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgüven olmazsa hiçbir şey olmaz. bir kere en başından şifreleri vermeniz yanlış. sürekli gözetim altında gibi. basbaya sana güvenmiyorum gözümle görücem demek gibi bir şey bu. kendi arkadaşlarınızla da bir hayatınız var ve bu konuşulanları neden sevgiliniz görsün ki? tabiki özel alan.
03 Yorumla
Soran1 yılAma baştan verilmemesi gerekkiyordu ve instagram üzerinden konuştuğu arkadaşları da nadir oluyordu
Cevap sahibi1 yılsonradan anlamıştır saçma olduğunu da senin güvenini sarsacak bir şey mi yaptı kız neden bu kadar abarttın bu durumu?
Soran1 yılBenim güvenimi sarsması birden bunun nasıl farkına varıyor yani ortada hiçbir durum yok ve sanki bir şey gizliyor gibi bana güvenmiyormuşum sen gibi söylemlerle yaklaşıyordu
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnceden paylaşıp şimdi paylaşmıyorsa insanım diyen herkesin aklına kuşku düşer kalbin gönlün ne hissediyorsa onu yap ben şahsi olarak ileriye dönük içinde kendisi olsun olmasın fikir ve bilgilerimi paylaşmam buna isteyen kısas desin ister ne derse desin netlik olmayan yerde bulunmanın manasıda yoktur
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBak kardeşim hiç bir zaman tam güven hiç bir sorunu çözmez tutup sana ilişki koçluğu yapmak istemem haddime değil ama şöylede bir gerçek var bu benim başıma geldiği için net anlayabiliyorum seni. O sebeple bir kere sen bu insanı gelecekle alakalı planlarının arasına koymuş ve samimiyetini tüm davranışlarınla gösteriyorsan sana herşeyi ile açık olmak zorunda niye diyecek olursan tüm benliğimle güvendiğim insanın kendisine ilgisi olduğunu bildiği halde kişi ile mesajını gördüm görmek problem değil ama neden bana gelip öyle kimse ile iletişim kurduğunu söylemiyor ve sonrası o kimsenin onu takıntı haline getirip arkadaşlarının telefonundan aramasına kadar cürret etmesi demem o ki eğer ki bişeyleri uygun dille anlatmayan anlatmaya çalışmayana vaktini harcatma sonuç ne oldu bi gecede helalleşmeden geride iz bırakmadan gitti
Soran1 yılÇok doğru söylüyorsun bu olayı benzer şekilde yaşayandan dinlemek daha samimi geliyor teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılRica ederim kardeşim yani bizimde bi takım tecrübe edinmemize vesile olanlar oldu
1 yılAsla vermem. Benim çoğu kız arkadşım ve akrabam ekli. Muhabbetimizi falan niye okusun sapık gibi... Bende ıstemem kimseden şifre . Bence saygısız bi durum bu gerekte yok. Aldatmak isteyen fake hesap acar yine yapar
01 Yorumla
Soran1 yılAblacım 5 ay sonra mı özel alanın olduğunu farkedersin bu da bi garip
Sende vermeyeceksin, doğru olan bu. Herkesin bir özel alanı olmalı, belki eşini eleştirdiği yanları olacak bunu bilmek insanı üzer. Kimse mükemmel de değil. Aldatma şüphesi varsa başka yollardan kontrol et.
00 Yorumla
1 yılÖnceden veriyorsa şimdi vermiyorsa ya bir şeyler saklıyordur ya da gerçekten de artık mahremiyete önem veriyor olabilir çünkü sonuçta belki de annesiyle babasıyla ya da ailecek çekildiği fotoğrafları vardır neden sen göresin evlenmeden.
00 Yorumla
1 yılGayet de haklı.. vermek mecburiyetinde diye birsey olamaz.. nihayetinde ozeli sonucta.. sevgilin olabilir ama hatta eşin dahi olsa özeline saygi duymak zorundasin.. şüpheniz veya kuşkunuz varsa o sizin meselenizdir.. ama saygi duyman gerekir
00 YorumlaOldumu olasi intagram ya da baska sosyal medya sufrelerini istemeyi hep ergence bulmuşumdur. Kiz ya da erkek farketmeksizin özelimiz sonuçta arkadaşlarimizla falan konuşuyoruz dertleşiyoruz birilerinin görmesini istememiz çok normal. Ama eğer şifresini birden bire değiştiriyorsa belki senin görmeni istemedeği bir şey vardir ve eğer senin istemene rağmen vermiyorsa muhakkak vardir
010 Yorumla
Soran1 yılEvet İnstagram almak vs bunları bende ergence buluyorum ama ilişkimiz ilk başladığında bana İnstagram alma konusunu açana kişi sevgilimdi ikimizinde birbirinde hesabı vardı fakat ne olduysa 1 hafta boyunca bi konu üzerinde tartıştık ha suçlamayayım %50 ikimizde kusurluyduk ama nedense bundan sonra özel alan oldu ve bana güvenmiyorsun galiba diye söylemler tamamen manipüle içeren kelimelerle yaklaşması içime kuşkuyu düşüren oldu açıkçası
Soran1 yılsevgilimin sonradan sınır çekmek aklına düşmüş içime düşürdüğü kuşku yetmez gibi 😂bide güvenmiyormusun diyor ya şaka gibi gelmeye başladı
- 1 yıl
Buna benzer durum bende yaşadim sirf bu yuzden iliskim bitti. Adam birden bire şifresini değişti hesabinin. Ki, zaten ben onun özelini okumuyordum arkadaşlariyla olan konuşmalarini okumuyordum özeli diye.
Şifre degisince içime bi kurt düştü şifresini istedim vermedi defalarca istememe rağmen vermedi bana güvenmiyormusun falan filan.
Soran1 yılAynısı kesinlikle kendisi seni manipüle etmeye çalışmış ha bende ayrıldım bugün seviyordum ama böyle bir şey yapmasına konuştum söyledim hissettiklerimi ama sonuç sen bana zaten güvenmiyor muşsun şöyledir böyledir bahaneler bende dedim ki özel alanın ile sana mutluluklar dilerim Allaha emanet
Soran1 yılAyrılacağımı bildiği halde çünkü bu konunun basit bi konu olduğunu düşünüyor bir şey yaparken beraber karar verireceğiz diyen bana kızan kız bu konuda kendi başına hareket ediyor ve bunu diretiyor defalarca rahatsız olduğumu söyledim bu durumdan ama açıklama yapmaktan ben yoruldum be biliyormusun üstüne de suçlu ben oluyorum ha bide diyor hesabımı ben verdiğimde rahatsız oluyorum o zamanda pardon rahatsız olacağın ne var Adana gerçekten dinlemekten ve açıklama yapmaktan yoruldum hiç bi mantıklı sebebi de yok sadece özel alan adlı her boku yiyebilirim cinsinden bir şey olarak düşünüyorum bunu
Soran1 yılTabikide öyle aslında hesabını şifre değiştirip özle alan demesi bana kuşku asla düşürmedi sadece tepkileri ve konuşma tarzı farklı bi biçim alıyordu suçlama tarzında yok güvenmiyormusun felan gerçekten kafamın bu kadar rahatlayacağını hiç düşünmemiştim ha hala bana yazıyor bende cevap vermiyorum insan erişemediğine köpek eriştiğinin de nankörü olurmuş bu söz bi daha haklı çıktı
1 yılİnstadan aldatmayan baska yerden de aldatabilir ben eski sevgilimle instadan engelliyiz birbirimizde ama wp fen sürekli konusuyoruz şifre almakla olmuyot bu işler güven lazım aldatam heryerde aldatır ki ben olsam bende vermem insanların arkadaşları ile de özeli olur iliskife birbirinizin hayatina saygı duymaniz lazım kendi kaybi olur relax modda kal
01 Yorumla
Soran1 yılKendi içim rahat benliğimden dolayı ama birden böyle bi karar alınması içime kuşku düşürdü sadece
1 yılozel alanim diye birsey yok siftesini niye vermedigini cok iyi biliyorum cunku senin arkandan birseyler ceviriyor cevirmeseydi sifresini herseyini guvenerek verirdi sen bundan birsey bekleme engelle gec yoluna bak sakladigi birseyler var
00 YorumlaBir ilişkide karşılıklı güven sağlanırsa sosyal medya şifresi verip vermemem mesele olmamalı bence. Bunu saçma bulanlar da olabilir normal kaşılayanlar da bunlar aşılması kolay şeyler. Ama eğer öncesinde verdiyse sonrasında “özel alanım” diyip vermiyorsa kesin bir şey vardır.
04 Yorumla
Soran1 yılAbla evet ilişkimizin 5 ayı boyunca ikimizinde instası birbirimizde vardı 1 hafta boyunca tartışmıştık geçenlerde ondan sonra sevgilimin Instagram hesabına giriyorum şifresi değişmiş özel bi kişisel alan olduğunu idda ediyor çeşitli bahaneler üreterek tartışma çıkarıp vermiyor
Soran1 yılEvet gerçekten anlam vermeye çalışıyorum ama içime bi kuşku düşürdü vaktini bekliyorum sadece teşekkür ederim
1 yılValla benimkide vermiyor diyor ki niye verimki kimseye vermedim su zamana kadar zaten sen gelip telefona baktığında istedigin gibi inceliyorsun ne gerek var gibi gibi
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
1 yılSevgililik aşamasında şifreyi vermem ne zaman ciddi bir aşamaya gelinecek tabii ki o zaman özel alan diye bir şey olmaz O yüzden sevgilin özel alanım diyorsa bunda haklıdır
10 Yorumla
1 yılAaa ben hep ensesinde 🤭 ama vermiyorsa da yapacak bir şey yok. Aslında kadınların gerçekten özel alanı. Mesela eşim benim telefonumu kurcalamaz ama ben 😁😁😁
00 Yorumla
1 yılYani özel alan konusunu pek bilemedim sonuçta baska insanlar ya da sen gayet goruyorsun sifre olmadan
Şifre paylasmak birbirinin telefonunda tutmak bana garip geliyor ama onceden paylasmis artik vermiyorsa bi bit yeni var dostum ben olsam kurcalardim ya fjsjajsjs00 Yorumla
1 yıltelefonun içinde hiçbir şey yoksa bile herkesin kendi özeli var paylaşmayabilir. birine güvenin yoksa sadece telefon şifresini öğrenince ona olan güvenin yerine oturmicak
00 YorumlaKardeş birbirinize isnatgram hesaplarinizi neden veriyorsunuz ergen misiniz? Tabikide hesabinin sifresini vermemesi lazim. Sacmaliktan otesi degil
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
1 yılAllah Allah... yeni mi aklı başına gelmiş özel alan? daha önce neden yokmuş nolmuş da özelleşmiş?
03 Yorumla
Soran1 yılBana verdiği cevap bu biraz geç aklıma geldi yaşayarak birlikte tercübe ediyoruz diyerek ama içime bi kuşku düşürüyor
- 1 yıl
peki sen bu instagram ve diğer şifreleri kötüye mi kullandın?
Soran1 yılTabikide hayır bi tartışma yaşadık ikimizde %50 kabahatliyiz ve bundan sonr özel alan sayıklamaya başladı fakat buna tamamen karşı durduk istemediğimi defalarca dile getirdim sonuç kendi istediğini haptı
1 yılzorla bakacak halin yok ama benim içime şüphe doğardı. Sevgilisiniz sonuçta instagramda özel alan ne olabilir en fazla mesajlaştığı kişiler.. bunu da saklamaması lazım
00 YorumlaBence verilmeli ya arka planda açık dursun ama dursun bu samimiyettir benim gözümde güven konusu başka vermiyorsa kadın erke fark etmez sıkıntı büyüktür
00 YorumlaHemen kotu şeyler duşunme belkide birisi akil vermiştir ozel alanini koru her şeyin açik etme biraz gizemli olur fala diye
013 Yorumla- 1 yıl
bana da böyle akıl verilmişti o yüzden kavga ettik sevgilimle
- 1 yıl
@mnlkaaa787 bu arada geçmiş olsun sonra bariştinizmi?
- 1 yıl
barıştık evet ama ilişkide kesinlikle kimsenin aklına uymamalıyız gerçekten pişman oluyor insan
Soran1 yılBilemiyorum rahatlatıcı cevabın için teşekkür ederim ama bunu 5 aydır varolan hesabının sonradan özel alan olması çok aklı selim bi hareket olmadığı için içime ister istemez bi kuşku düşürüyor
- 1 yıl
işte içine kuşku düştüyse o işte bir şeyler olabilir abicim
- 1 yıl
@mnlkaaa787 sevindim bariştiniza haklisiniz her kese uymamali insan ama olgun akli başinda bu konuda uzman olanlarda çok yardimci olabilir bence
- 1 yıl
evet ama insan bazen kend bildiğini yapmalı
Soran1 yıl@mnlkaaa787 evet çünkü doğal olarak düştü yani buna içine bi kuşku düşmedi diyen nadir olur bence
Soran1 yılHala ilgisi aynı ama bilmiyorum içime kötü bi his uyandırdı
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 yılÖnceden vermiş ozel alanı yokmuymuş o zaman verse iyi olur ama vermiyor zorlamamak lazım sen de ona göre davranırsın
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle de öyle yapıyorum üstüne gitmedim bunu da kendisi anlayışla karşıladığımı sanıyor ama kesinlikle soğumaya başladım
1 yılEvet özel alan ama eğer şifresini vermiyorsa gizlediği bir şey vardır kesin başkalarıyla konuşuyordur bu şaşmaz bak akıllı ol şutla gitsin yoksa belirli bir süre sonra o seni şutlar kendince daha iyisini bulunca sende aldatılmış bir vaziyette psikolojin darma duman ortada kalırsın bu dediğimi de hatırlarsın
00 Yorumla
1 yılBelki sonradan kişisel bir alanı olduğunun farkına varmış ve böyle devam etmek istiyor olabilir bence ona şu şekilde bir açıklama yapabilirsin ister istemez kafamda farklı şeyler düşünüyorum Bir anda böyle yaptığın için sadece senden duymak istiyorum gerçekten sadece kişisel alan için mi bunu istiyorsun zaten aldığın cevaptan az çok anlarsın ona göre de güvenip güvenmemeyi seçersin bu nokta çok önemli
00 YorumlaBu kadar much much ilişkiden sıkılmıştır ya da görmeni istemediği bir şey vardır. Ama. zaten güvenmiyorsan iliskiye devam etmemelisin
10 Yorumla
1 yılyani sevgilimle biz herseyimizi biliyoruz, demekki kendini oyle daha rahat hissediyor şifresini vermemek demek illa aldatıyor demek değildir
00 Yorumla
1 yılSende aynısını yap, şifreni değiştir özel alanım de
01 Yorumla
Soran1 yılEvet bende kısasa kısas yapıyorum
1 yılAbi bu nedir ya o benim şifremi bilsin, Ben onun şifresini bileyim birbirimizi sürekli takip edelim inceleyelim böyle ilişki mi olur :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılözel alan bence Instagram vs şifresi verilmesi sacma geliyo telefon sifresi verilebilşr belki benim tel şifremi manitam biliyo Instagram'ım yok olsa onun şifresini vermem ondan da istwmem çünkü orada özel konusmalar olabilir arkdslarıyla vs.
00 YorumlaEğer aranızda güven sorunu yoksa sorun yok ama güven sorunu var ise başka şeyler arıyor olabilir
00 YorumlaS. erimmm özel alanınım koy geç o kızla ciddi düşünme sakın. Özel alan boynuz demek yedek s. kiciler demek
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı. Ayrilma vakti gelmis kardes. Özel alanım diye birsey varsa sen bu özelde bulunmuyorsun demektir.
06 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşünmeye başladım ben de kısasa kısas yapıyorum çünkü kendisinden soğutmaya başladı hayır madem başta özel alan diyerek sınır çekseydi buna sesimi gerçekten çıkarmazdım ama sonradan öyle bir özel alan olamaz
- 1 yıl
En başından da insanlar arasında özel alan olamaz, yani şu an senin konumun için tamam bazı özel yerler olur ama bu senin bahsettiğin onların içinde bulunmuyor.
Sosyal medya hesapları, telefon şifresi vs. bunlar yanlış hareketler. insanın kendisine şüphe uyandırıyor. Ayrıca senden sonra bir kız daha soru sordu aynı seninki gibi.
Ona da yanıtım aynı oldu.
Ben böyle biriyle evlendim biliyor musun? daha telefonunda ismimi ne diye kaydetmiş bilmezdim. Hem telefonlar kurcalanmayacak diye konuştuk hem de telefonumdaki eski mesajları kurcalamış.
Tamamen saygısız bir hareket olduğunu düşünüyorum.
Soran1 yılEvet abi geçmiş olsun öncelikle senin içinde baştan madem böyle bi sınır çizmek istedin bunu benim rızam olursa yapması daha uygun olurdu
Soran1 yılAbi 1 hafta boyunca tartışmamız oldu saçma bi konudan o sırada hesabının şifresini değiştirdi tabiki bundan benim haberim yoktu çünkü hesabına binde bir girerdim konuştum aram düzeldi sonra böyle saçma bi sınır koymwk istediğini söylüyor verdiği cevaplar çok ikilemli abi o yüzden içimde büyük bi kuşku oluştu soruyorum
+özel alana gerek yok
-hayır özel alana gerek var bana güven miyormusun demekki bana güvenmiyorsun arkadaşlarımla konuşmalarım oluyor mesajları üstten görüyorsun
Aşırı derecede ikilemli cevaplar veriyor diyorum ki bildirimlerini kapayayım gelmez mesajın e gerek yok ben arkadaşlarım oluyor mesajlaşıyorum bende hiç uzatmadım abi kısasa kısas neyse o dedim
1 yılGizli saklısı vardır kendime bakıyorum sevgilime verirdim bütün şifrelerimi * ama artık sevgilim yok olmıcakta*
00 YorumlaÖzel alanı olabilir ama gizlenecek bi özel alan olamaz. Saygı duyulacak bir özel alan olabilir. Ötesinde hata şüphe ararım
00 YorumlaŞifre istemek abartı bir durum. İstediği zaman bakayım desin düşünmeden veririm ama şifre istemek abartı bence
00 Yorumla
1 yılSevgililik sürenize ve aranızdaki ilişkiye bağlı bir şey bu bence
10 YorumlaDaha önce şifreyi verip şimdi vermiyosa sen boynuzları bi yağla
00 Yorumla
1 yılBenim eşim de öyle. daha kötüsü, ne sakladığını da söyledi.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSevgilim ile bütün şifrelerimiz vardı birbirimizde. Ne zaman ki o özel alan ve sufre değişikliğine gitti. Ben de aynısını yapıp başka erkeklere yönelmeye başladım. Sonuçta sosyal medyada şirket hesapları, holding hisseleri yok. Para, maddiyat yok. O yüzden şahsi fikrim şifre verilebilir. Ben her zaman böyleyim. Mesafe, özel alan filan diye konuşan olursa ben de kendi alanıma çekilip her haltı yiyorum.
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSen benim yorumumla celistigini mi düşünüyorsun şimdi?
Cevap sahibi1 yılBen bu hakkı kendimde görürüm. Bana öyle geçerli bir şey sunmalı ki ben de tamam diyeyim. İlişkide özel alan olmaz. Wpde belki olabilir. O da şu şekilde istediği zaman telefonu verebilmelisin. Yakın arkadaşlar ve kardeşler arasında şunu okuma derse okumazsin. Diğer türlü şifre vermeme bence kötü niyetli. O yüzden aldatır diye düşünürüm ve aynısını yaparım.
Her ne kadar bize sorsan bile ; sen bildiğini yapacağın için dinleme kimseyi.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 306 cevap paylaştı.
s 1 yılEvet maalesef gecmis olsunn pardon hayırlı olsun 🦄
00 Yorumla
1 yılVermiyorsa başka erkekler var kanka, ver diye zorlama. Direkt at çöpe.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 590 cevap paylaştı.
1 yılSizde kendinize özel alan yaratın , bakalım ne tepki verecek.
Sonrası için konuşulur.00 Yorumla
1 yılNeyi özel tam olarak kusura bakmayın da özel ne olabilir ki orada bence sakladığı bir şey olabilir.
00 Yorumla
1 yılİnsanların kendine ait özel alanları tabi ki olmalı. Güvenmiyorsanız birlikte olmayın.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılSakladığı şeyler olabilir bence daha önce paylaşıp şimdi paylaşmıyorsa eğer
00 Yorumla
1 yılŞifre paylaşılmaz zaten. Bence de özel alanı. Fazla kontrolcülük asıl sorun.
00 YorumlaKız niye versin şifresini güvenmiyor musun ona o da sana güvenmiyor zaten şifreni istiyor
00 Yorumla
1 yılSakladığı bir şey var tabikide öyle özel alan mı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞifresini paylaşmamasi normal ama sen anlık olarak ver telefonunu bakicam deyince gereksiz bir panik oluyorsa muhtemelen aldatiyordur.
00 YorumlaDaha önce verdiyse şimdi vermiyorsa süphelenmen gereken konular var bence ha ama aldatmak isteyen şifresini verip de aldatır yani ayrıca erkeklerin bedenimize bile müdahale edip sosyal medyaya özel alan demesi komik
00 Yorumla
1 yılSorsana ona bedeninden daha mi özelmis?
Birliktelik yasiyorlar kucagindan inmiyorlar sonra sosyal medya özel alanim oluyor00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılEskiden sosyal medya yoktu özel alan da yoktu bu işleri abartanları sevmiyorum.
00 Yorumla - Devamını Gör (93)
Devamını Gör(138)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgilim ‘özel alanım’ diyerek artık şifresini paylaşmıyor. Haklı mı yoksa sakladığı bir şey mi var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler