AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
onceden ozel alani yok muydu ya bir set sakliyor ya da bu konu hakkinda yakin zamanlarda pot kirdin hosuna gitmeyen bir sey oldu yavas yavas senden uzaklasip sogumaya baslamista olabilir uzgunum
Özel alanı olabilir ama senin öyle özel konuşmalara bakmıyacanında düşünmesi gerek sana güvenmiyor
Bende öyle düşünüyorum ya kız arkadaşlarıyla konuşması vs onlar umrumda bile değil
kesin sakladiği birsey vardir. aldatma ihtimalide yuzde 99. birlikteysen sevip seviliyorsan özel alan diye birsey yoktur... o sana öyle davraniyorsa sende ondan sakla bakalim nolucak
Vay be erkeklerde kadınlarda aynı fikirde şaşırdım.
Evet özel alan diye bir şey olamaz bencede. Helal olsun. Sevindim
Türkiye’den manita yapmalıymışım 😅
Bende aynı şeyleri yaşayarak ilişkiye başladım sonunda canın çok yancak o ayrılmadan sen Ayrıl canım arkadandayım
Yaşamış insandan duymak daha güzel sadece vaktini bekliyorum en çok üzelecek kişi o çünkü bu durum sadece beni sinirlendirip kendisinden soğumama yarıyor
Bak beklersen gün geçtikçe seni çözer ve sana daha iyi manipülasyon yapar buda seni yıpratmaktan başka bişey yapmaz narsist insan çok tehlikelidir... Ben bunları hiç bilmezdim takı evlilik yolunda gittiğim çocuktan bunları görene kadar olmaz bu farklı deme manipülasyon çok kötü 💔💔
Evet istemeyi direttiğimde bana güvenmiyormusun gibi beni suçlamalara yönelik hareketler yapıyor fakat içimdeki beyazlığa siyah bi boya damlattı
İşte ona göre hayır demeyi öğren sana senden daha çok değer veren biri çıkacak Allah'ın izniyle... Sen benim yaşama sebebimsin diyen çok güzel insanlar ile karşılaştırsın seni rabbim ✨🤲🏻💝
Evet evet amin teşekkür ederim inşallah hepimizin gönlüne göre olur
Eşimin sosyal medyaları benim telefonumda açık benimkide onda açık önceden gizlemeyip şimdi yapıyorsa bişeyler saklıyor olabilir gizliden gizliye bence takip etmelisin
Vermek istemeyebilir merak etme ben olsam bende vermem ama bisey sakladigimdan değil arkadaşları ile özel konuşmaları olabilir kızların olur öyle özel konuşmaları
Arkadaslariyla ozel konusması olabilir herseyide abartmayin erkekler
Whatsappdan konuşuyor zaten arkadaşlarıyla
üzgünüm de sen güveniyorsan neden onunla sevgilisin bu soruyu sorduguna göre güvenmiyorsun
Kusura bakma ama en baştan beri özel alanı olmayan insanın neden 5 ay sonra özel alanı olabilir evet içime kuşku düşürdü fakat bunu can sıkarak çözmek istemiyorum
Yani kişiden kişiye değişen bi durum bu, şahsen ben isterim ama böyle baya ilerlersek vermediği zaman da içime şüphe düşer.
Özel alan ama güvene dayalı bir şey bence saklayacak birşeyin yoksa sorun yok ama bu kim şu kim diye darlıyorsan ondanda çekiniyor olabilir.
Yani önceden özel alanı değilmiymiş anlamdım ama sen çevresindeki kızlsrın terbiyesine ve erkeklerle yakınlıgına bir bak
ya bunlar zaten paylaşılmaması gereken şeyler, güvenmiyorsanız neden o kişiyle birlikte oluyorsunuz ki şifre almak da neymiş
belki arkadas tavsiyesi olarak bir sinir ciziyordur illa aldatma olamaz, taniyan sensin sen daha iyi anlarsin bence
Senle konuşurken başkasını yapmış kendine o senden ayrılacak yakında o yapmadan sen yap ayrıl engelle geri de dönme
Kanka ozel alan diye bisey olucaksa iliski yapmayin sevgilimin agzinda cocopops yapar yerim ne ozel alani
instagramda özel alan olmaz olsa olsa whatsappta olur muhtemelen bir şey saklıyor
Evet bunu defalarca dile getirmiştim fakat karşımdakine anlatamıyorum
evet ve eğer ciddiysen sevgilinden özelini saklayamazsın bile
Hemen tepki verme sende ona karşı aynı şeyleri yap bak bakalım noluyo
Doğru özel alandır ama aranızda bu samimiyet oluşmuşsa bence şifresini vermemesi için bir sebep yok
Senden saklı özeli varsa senin sevgilin değildir aslan
Daha önce vardı şimdi mi özel alan oldu bence aldatıyor ve bir şey saklıyor
Emin ol yüzde 500 yaln çünkü benimde başıma geldi sadece seni takmıyor açık ve net
Önceden verip şimdi vermiyorsa şüphelli durum kardeşim...
Bizim birbirimizde var. Ne özel alani ya. Sanki yoldan gecen biri istiyo sifreyi
bence ozel alan konusu gayet normal, Instagram sifresi falan verilmemeli ama siz en basta verdiyseniz ve birden boyle bisey yapiyorsa sorun var gibi
Boynuzlanıyorsun gardaşım geçmiş olsun
Haklıdır seninle paylaşmak zorunda değildir.
Hayır haklı değil arkadaşım sonradan böyle bi sınır çizilemez çünkü özel olacak hiçbir şey barınmıyor instagramında
Artık paylaşmıyosa net bi şey saklıyo
Sonradan oldumu şüphe çekiyor
Sakladigi bir sey var.
Demek ki sakladığı bir şeyler var
ben olsam bende vermem sevgilime şifremi sevgilisine şifresini veren kızlar slktır net
Sevgilim özel olan, sosyalmedya kim ya
Hayr vermiyorsa sende verme kardeş
Birbirinize saygı duyun
Benim sevgilimin şifresi bende vardı hatta değiştirdim de bişey demedi bana
Vermeli hatta kullanmamamali
Senden bir şeyler gizliyor sakın güvenme
Sakladığı şeyler var.
Bir haltlar karıştırıyor hayırlı olsun
Özel alandır. Göstermek zorunda değil.
Haklı tabiki sonuçta nikahlı eşin değil
Aldatiliyorsun geçmiş olsun
Kesin burdan akıl almış 😂😂
Benden biri böyle bir şey isterse, hemen ayrılırım
Geçmiş olsun
Aldatiyor seni ayril direk
Benimki telefonunu vermiyor üzülme
Bu numarasını vermiyor anlamında mı yoksa?
Sende paylaşma kudursun
Evet ona bunu söylemiştim fikrin değişirse de artık hiçbir şekilde vermeyeceğimi
Hayır özel evet
Artik derken onceden vermismiydi
Evet önceden özel alanı yokmuş kanka şimdi özel alanı olmuş ne akla hizmetse
Aldatiyor kanka baska sebebi yok bence
Galiba içime bi kuşku düşürdü çünkü
Ona bisi dedin mi bi konu hakkinda
Bu konu hakkında*
bir şeyler gizliyor
𝘠𝘢𝘭𝘢𝘯 𝘴𝘰𝘺𝘭𝘶𝘺𝘰𝘳 𝘢𝘺𝘳ı𝘭
ne güzel yazıyon öyle
Boynuz loading
Seni aldatıyordur