Her şeyin en iyisini bildiğini iddia etme, hep istediğinin olacağını düşünmesi, sürekli asık surat ve küsmeye meyilli olması. Sizin öznel nedenleriniz nedir?
Karşı cinsin hangi davranışları buz gibi soğumanıza sebep oluyor?
her zaman söylediğim üç şeyi tekrarlayacağım ama cahillik, yobazlık ve bağnazlık benim en kırmızı çizgimdir, bunları garanti kenara alalım. sonrasında yalancı biri olması olabilir, aşırı meraklı olması ve haddinden fazla şeyi kurcalayıp burnunu sokması olabilir, bir şey söylendiğinde hemen gözleri dolan ve ağlayan biri olabilir, aşırı konuşkan susmak nedir bilmeyen biri olabilir... eminim başka şeylerde vardır da şu an bunlar aklıma geldi.
Umursamaz umursamaz davranırsan olmadığı biri gibi davranırsa böyle saçma sapan erken derken davranışlar sergilerse belli bir yerden sonra gözümden öyle bir düşer ki adeta öldür.
Laubali davranışlar, verdiği sözü tutmaması, bahanelere sığınması, yalan söylemesi, empatiden yoksun oluşu, bencil olması ve saygısız bir hareketi direkt soğumama neden olur. Gerçi kim soğumaz ki böylesinden, yazarken bile delirdim...
Kadınları ezmesi. Sigara içmesi. Küfür etmesi. Bana sesini yükseltmesi ve kötü davranması. Bana saygı duymaması. Hayır desem de zorlaması. Pis kıllı bakımsız olması. Şeyini oynaması. Abaza olması. Cimri olması. Aaaaa erkek kalmadı.
Uluslararası bir ortam var, hangi ülkeden olduklarına göre değişir. Fazlasıyla iyiler ama bence abartıldığı kadar değil. Gelip kendin deneyimlemen ve ona göre karar vermen lazım bro 😄
Yılışık tavırlarını itici buluyorum herseye gülen aşırı şakacı davranışlar ağzını yaya yaya gülen erkek modeli çok itici birde ağzında kurdan la benle konuşuyorsa bitti o zaman
Kafa yapısı beni genel anlamda insanlara karşı soğutan bir etken. Onun dışında sırf kırıcı diye bir şeyleri açık açık söylemeyip ima edilmesinden de hoşlanmıyorum.
Baskı, kısıtlama, şiddetin her türlüsü, argo kelimeler, dar bir bakış açısına sahip olması ve yanında kendim gibi olamıyorsam bu gibi durumlar soğumama sebep olur
Saat başı arasana, foto atsana, görüntülü arayıp açmadığımda neden açmıyorsun diye tripler, gece çalıştığım haftalarda gündüzleri uyumam dolayısıyla 'off hiç konuşamıyoruz :sss ' tripleri. Tripler tripler tripler..
Gamsız, bencil, sadece kendini düşünen. Vazgeçmek ostemesemde zamanla soğuyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herseye söylenmesi. Nefret ediyorum ya insandir hata yapabilir gecikebilir istemedigin bisey olabilir ama olun olmuş yani durmadan söylenip duran şikayet eden insandan nefret ederim
Bir erkeğin cinsellikle ilgili bişeyler söylemesi beni soğutuyor. Böyle şeyler anca evlendiğinde olur ama ne bilim öylesine konuşmada bile şuram kalktı buram kalktı olmuyor. İğrenç bişi bu