Kişilik & Karakter Karşı cinsden anında soğumanıza sebep olan davranışlar nelerdir? ChandlerMurialBing Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Benim en sık karşılaştığım durum batıl inançlar. Fal tarot vs gibi. Karşı cinsden anında soğumanıza sebep olan davranışlar nelerdir? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Aldatması ve yalan söylemesi 1 0 Yorumla
beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı. Cinsellik sürekli cinsellik olması her konuşma her davranışta 1 12 Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Erkeklerin dürtü kontrolü sorunu 😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Cinsellik kusucam artık cidden 😂😂 Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Cinselliği çok konuşmaya bile gerek yok. Zaten sanaldan böyle atıp tutanlar yüz yüze gelince utancından hiçbir şey yapamıyor 😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Aynen öyle bir bok yapacağı yok böyle tatmin ediyor kendini 😂😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl 48 15 16 23 42 Yorumla beneklibulut +1 yıl Umarım yarın unuturum 😂😂 Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl 😂😂 önemli sayılar bunlar Yorumla beneklibulut +1 yıl Neden Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Bağlantı atamiyom yaa. 3 Xper olunca atayım 😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Anlat Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Videosuz olmazz Yorumla beneklibulut +1 yıl Pekâlâ Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Erkeklerle fazla samimiyet kuran kızı annesi sevsin. 1 3 Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Ne kadar samimiyet fazla oluyor? Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Herkesin bir derecesi var.. Onuda sen kendince muhakeme et.Benim görüşüm bana seninki sana. Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Tabii ki öyle, sadece sizin bakış açınızı ve derecenizi merak etmiştim. Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Karı kız muhabbeti 1 5 Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Seninle yapması mı? Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Hayır genel olarak bunu yapan erkekten soğurum arkadaşım bile olsa itici geliyoe Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Karı kız muhabbetinden kastın ne tam olarak? Ben mesela bi date'e çıktıysam nasıl geçtiğini arkadaşlarla konuşurum illa ki. Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Öyle değil. Sürekli abaza gibi davranan, bir kızla arasındaki cinselliği ulu orta her masada anlatan ya da çapkın tipler vs işte Yorumla ChandlerMurialBing +1 yıl Himm anladım. Haklısın bence kız erkek fark etmeksizin çok itici bir davranış. Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl İnsani davranışları olabilir hatalı ise 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. yalan söylemesi, kızlara düşkün olması.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aldatması ve yalan söylemesi
Cinsellik sürekli cinsellik olması her konuşma her davranışta
Erkeklerin dürtü kontrolü sorunu 😂
Cinsellik kusucam artık cidden 😂😂
Cinselliği çok konuşmaya bile gerek yok. Zaten sanaldan böyle atıp tutanlar yüz yüze gelince utancından hiçbir şey yapamıyor 😂
Aynen öyle bir bok yapacağı yok böyle tatmin ediyor kendini 😂😂
48 15 16 23 42
Umarım yarın unuturum 😂😂
😂😂 önemli sayılar bunlar
Neden
Bağlantı atamiyom yaa. 3 Xper olunca atayım 😂
Anlat
Videosuz olmazz
Pekâlâ
Erkeklerle fazla samimiyet kuran kızı annesi sevsin.
Ne kadar samimiyet fazla oluyor?
Herkesin bir derecesi var.. Onuda sen kendince muhakeme et.
Benim görüşüm bana seninki sana.
Tabii ki öyle, sadece sizin bakış açınızı ve derecenizi merak etmiştim.
Karı kız muhabbeti
Seninle yapması mı?
Hayır genel olarak bunu yapan erkekten soğurum arkadaşım bile olsa itici geliyoe
Karı kız muhabbetinden kastın ne tam olarak? Ben mesela bi date'e çıktıysam nasıl geçtiğini arkadaşlarla konuşurum illa ki.
Öyle değil. Sürekli abaza gibi davranan, bir kızla arasındaki cinselliği ulu orta her masada anlatan ya da çapkın tipler vs işte
Himm anladım. Haklısın bence kız erkek fark etmeksizin çok itici bir davranış.
İnsani davranışları olabilir hatalı ise
yalan söylemesi, kızlara düşkün olması..
Çocuksu ve kız gibi hareketleri