Kaba olması, küfür kullanması, hemcinsi hakkında kötü konuşması. Kral reis gibi şeyleri sevgilisine söylemesi. Abi etrafımda kral reis lafını söyleyen keko erkek yok ama sevgilim söylüyordu. Kezbanı ya
Ben o istemedikçe sahip çıkamamki okuldan taliplerim de çıktı bu arada ama benim aklım onda o da burdan bir üye. Diğer tüm yazan çocuklara cevap vermiyorum artık
mesela sevgili olmasına rağmen, sevgili gibi davranmaması... veya arkadaşken sevgili gibi davranması... küfür etmesi... kültürsüz olması. bıyık bırakması. kendini bişey sanması. sadece dişiliğiyle birşeyler kapmaya çalışması vs.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
7/24 cinsellikten bahsetmesi yobaz şeyler söylemesi kendisi dört dörtlük değilken beni veya başkalarını eleştirmesi bana soğuk ve ilgisiz davranması
Ya öyle değil şimdi inanmayabilir de dini değerlerle alay ediyorsa da 5 para etmeyecek indır o. Ateistler de inanmaya inanır derdi bir öğretmenim. Yani senin inanmayışınla alay etmesiyle inanın dini değerleriyle alay etmesi de bu kişileri zavallı yapar bence.
Alay etmesinden bahsetmiyorum. Bu yüzden uzaklaşmasından bahsediyorum. Baştan söyleyince "Ben bunu imana getiririm" diyorlar, sonra "Beni seviyorsan imana gelirsin zaten" diyor. Ben de "Sen beni seviyorsan sen dinden çık?" diyorum. Orda kopuyor zaten.
Senin söylemin de onun söylemi de yanlış. Kimse kimseyi imana getirmek ya da imandan götürmek için sevgili olmamalı. Ama şöyle düşün çok inançlı müslüman biriyle sevgili olmak ister miydin?
Bak işte karşıdaki için de bu mühim. Ben müslümanım, karşımdakinin yahudi, hristiyan, musevi olmasını önemsemem ama Allaha inanması benim için mühim. Farklı pencerelerden de olsa, o insanla benzer bir yola bakmamız benim için önemli.
Bak haklısın, sana katılıyorum ama hep bir sorun olduğu için yine sorun olacakmış gibi hissediyorum. Müslüman biriyle sevgili olmam mümkün mü? Evet. Ama önce bunun asla sorun olmayacağına emin olmam lazım. Yoksa isterse çaydanlığa inansın bu beni ilgilendirmez. Din kişiye özel olup radikalleşmemesi gerek. Ben ateizmi nasıl yaymaya çalışmıyosam o da islamiyeti yaymasın bana karşı. Ben böyle düşünüyorum.