- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılYontulması gereken çok özelliklerim var lakin bunu karşı cins için yapamam, ben olduğum hal üzere sevilmekten yanayım, beni olduğum hal üzere sevmeyenle zaten yürümeyim, kendimde olumsuz gördüğüm ve insanların benden soğuduğunu farkettiğim özelliklerim var elbette ki, bunları da değiştirmek istiyorum lakin sadece kendim için, birileri için değil. Bir kere kendimi çok kasıyorum, utangacım, insanlarla mesafemi ayarlayamıyorum, saçma sapan , boş boş konuşan birisiyim, takıntılıyım, özgüvenim düşük, kendimden her zaman emin olamıyorum , sohbeti ilerleyemiyorum, aynı kelimeleri sıklıkla konuşuyorum yani sıkıcı bir insanım , benim sohbetim sarmaz, sıkılır benimle sohbet eden benden😅 Nasıl kaçacağım diye düşünür 😂 Sahiden sıkıcı bir insanım, aşırı rahat
17 Yorumla- +1 yıl
Abartılı bir öz eleştiri olmuş 😃
- +1 yıl
rahatıma düşkünüm, biraz ihmalkar da olabilirim , çünkü en çok kendime zaman ayırmayı seviyorum , hayatımdaki erkek benden bu sebeblerden soğuyabilir , bazen yok ya bazen değil çoğu zaman sohbetlerde tıkanmışlık yaşayabiliyorum, yok yok her zaman nerdeyse 😂 Başta da dediğim gibi sarmaz benim sohbetim , işte bunların hepsi kendimi kasıyor oluşumdan kaynaklı , fevri bir yanım var, ah patavatsızım bir de, kaç çam devirdim, bazı hususlarda çok rahatım, vurdumduymazım, yol yordam bilmeyen bir yanım da var , saf bir yanım da var, bazen bu saflığımdan ötürü ayağıma çelme takanlar oldu, korkularım var geçmişteki travmalarımdan ötürü ve bu korkular mantıksız, alakasız davranışlarımla kendini gösteriyor
- +1 yıl
Daha devam ediyor hsjs :D herkesin var böyle şeyleri yaw
- +1 yıl
Bence herkeste var ya.
Klavyeden ötürü yarım kaldığım için devam etmek istedim 😄 Başkalarında da bu olumsuz özelliklerin olduğunu görmüyorum, kendime odaklanmışım tamamen :D - +1 yıl
En güzeli kendimize odaklanmak
- +1 yıl
Herkeste yok yazacaktım, var yazmışım. Aşırı takılıyorum kelimelere.
Doğru en güzeli insanın kendine odaklanması - +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
Çok ben merkezciyim. Olayları hep kendime göre ayarlarım. Planlar programlar hep benim rahatıma göre olsun isterim. Her şeyde önce kendimi düşünürüm. Benim rahat etmediğim zamanlar çok streslenirim. O yüzden Evvela kendimi rahat hissetmem lazım. Bu da kontrolün bende olduğu olayların ve kişilerin bana göre konumlandığı ortamlar isterim. Bunun sağlanamadığı yerlerde ise içime kepanırım. Kendimle baş başa kalmak isterim. İnsanlarla bu yüzden pek sıcak ilişkiler kuramam. Bununla beraber takıntılarım da var. Değişik ve türlü türlü. Bu takıntılar da beni rahatlatan şeyler ama başkalarına göre gereksiz falan. İşte bunlar soğuma nedeni..
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKarşı cinsin benden soğuduğunu düşünmüyorum. çünkü kadınlara kötü davranmıyorum her zaman için nazik davranıyorum hatta konuşmalarıma özellikle dikkat ediyorum. ve yeri geldiği zaman erkekleri gömüp kadın haklarını da savunuyorum. ama kadınlar fazla iyi erkeği sevmezler işte genelde kötüleri severler. mesela iyi bir dinleyiciyim. ve samimiyim ama bu samimiyet arkadaşlık seviyesinde oluyor tabi ki de. yani çizgimi bilerek konuşurum her kadınla. her kadın derken işte anlaştıklarım sadece.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÖyle hir davranışım yok, soğumak isteyen soğur sıkıntı yok ve umrumda degil.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Eşitliği savunuyor oluşum ve en önemlisi özel günler konusundaki tutumundan dolayı soğuyolardır.
10 YorumlaBen iletişim olarak biraz zor bir insanım. Mesajlara görüldü atmam genelde lanetlenerek karşılanır bende. 10 mesaj geliyorsa 5/6 tanesi falan cevap veriyorum. Biraz antipatik bir durum ama yapacak bir şey yok
13 Yorumla- +1 yıl
Iyyy ööğk :D jajsjs
- +1 yıl
Hıı kenara senin fotonu iliştirmiştim :D nasıl da biliyor bebiişko
+1 yılSamimi olanı soğutuyor öyleyken basit görülüyorum ezmeye çalışıyorlar, ama Şeytan karakterim devreye girince aynı masaya 2 sevgilimide oturtmuşluğum var deli gibide kapris yarışına girdiler, sonra ikisinide çeşitli sebeplerden terk ettim. 😈 Artık ağırlıklı olarak Şeytan karakterim devrede. Tılsımların gücü adına. Hem içi hemde dışı ponçik olan samimi bir kız görmedikçe gerisine Şeytanlık yapmaya devam.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden kadınlara çok samimi yaklaşırdım herhalde oradan beni flörtöz olarak algıladılar. Başka onların farklı algılayacağı bir sürü psikolojik algı var misal bir kadına sert bakışlar atmak onu aşağılamak ile eşdeğer imiş ben bunu bilmiyordum işte bunları öğrenmek lazım. Yanlış anlaşılmanın önüne geçer.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılBütün KS yi kaplamışsın nereye baksam hep senin soruların çıkıyor 😅
Zor soru sormuşsun ama düşünmem lazım sjsjsj113 Yorumla- +1 yıl
shsjs bu ne iltifat mı şimdi :D
- +1 yıl
Nasıl istiyorsan öyle olsun iltifat diyorsan iltifat olsun seni mi kırcam 😅
- +1 yıl
İltifat değil işte 😅 ama ne
- +1 yıl
Hadi iltifat olsun 😅
Soruna gelecek olursa küfür şiddet hakarettir onlarda olmayacağı için kolay kolay soğumaz sadece anlaşamazlık olur djdj - +1 yıl
Hayır hakaretti bu :D seni dava edeceğim
- +1 yıl
Ne için bana iltifat etti diyemi 😅
- +1 yıl
Hakareeet etti diye 😒
- +1 yıl
Nasıl gönlünü alayım senin peki 😃
- +1 yıl
Alınmıyor o ya, ekmek mi alıyon sen fırından sjsj düz git sağa sap ilerle djdj
- +1 yıl
Sana bi papatya 🌼 versem o zaman 😊 alınırmı gönül
- +1 yıl
Alınabilemez, iban atayım mı? Hdjd
- +1 yıl
Allah iyiliğini versinn😅 alınebiler bence jsjs
- +1 yıl
😅 amin
Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Yani kalkıp güle dikensiz fikriyle yaklaşırsan ilk elin kanar
Dolayısıyla sevmek kusurlarını kabul ederek örtmektir sevgiliyi netice de insanız biz hata ve kusur bize özgü
Zaten kusursuz olsak insan olamazdık ((:20 YorumlaBin defa aradıktan sonra anca açıyorum sanırım o yüzden ayar oluyolar bana 😂🤭
13 Yorumla- +1 yıl
999da aç kesinlikle 😅
- +1 yıl
Hem kendi gidip sonra kendileri mi geliyor vay anasını
+1 yılBenden soğuyana, nükleer santral baglasam isitamam. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Büyük büyük laflar 😅
- +1 yıl
Kendim gibi ayni, sorun yok 😂
+1 yılsinirli zamanlardaki ses tonu omabilir, henüz olmadı da. erkekler tatlı dilli yılan sözleri daha çok seviyor. sakin görünümlü alt edilişler onların hoşuna gidiyor. sakin olun kızlar. benim gibi az deliyseniz de ona göresi de vardır herhalde
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u +1 yılDüşündüm düşündüm bulamadım.
Eh yani kusursuz olmak benim suçum mu 😂
Beni sevmeyen ölsün 😂😂13 Yorumla- +1 yıl
Sevemez ulan hsjs :D kusursuzluğundan öpem bebişim 😅
- +1 yıl
😂😂😂 öp beni
- +1 yıl
![Sizce hangi hareketiniz karşı cinsin sizden soğumasına sebep oluyor?]()
Abartmayı severim sjsja
Sorgulamam olabilir o kişiyi önemsiyor ve ciidiyye aliyorsam merak duygum var o olabilir.. zaten bunları da yaparken benden soğuyan insan s... gidip soguyabilir sevgimi hak etmeyene zorla vereyim diye uğraşmam
10 Yorumla
+1 yılKadınların bebek gibi yapmacık ayyyy ayyyy ayyyy konuşmalarından nefret ediyorum 😄
16 Yorumla- +1 yıl
Alakasız
- +1 yıl
Soruya cevap vermiştim 😄
- +1 yıl
Soruyu yanlış anlamışım fakat suç bende mi😄 yoksa soruyu karmakarışık anlaşılmaz bir şekilde soran soru sahibinde mi😄
- +1 yıl
Neresi karmaşık? Ortada bir suç varsa o kesin benimdir, verin bana sjsj
- +1 yıl
Senin olsun hepsi 😄
- +1 yıl
Eyvallah 😬
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her şey yaşadıktan sonra rahatlığımdan ötürü soğuyan birisi olmuştu.
Flört döneminde ise uzaklaşma durumu yaşanıyor. Karşı cins arkadaşımın çok olması ve samimi olmam flört kişisini korkutuyor olmalı.11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Soğumasını işstersem soğur. Birde açık sözlüyüm buna bozuluyorlar zaman zaman
110 Yorumla- +1 yıl
İşteme :D
- +1 yıl
Kara yüzlü seni
- +1 yıl
Acı esmer 😅 söylenenin aksini yapmak daha hoş
- +1 yıl
Ne biliyon sen acaba 🧘♀️
- +1 yıl
Afiyetto o zaman 😃
+1 yılTutturamadım bir türlü ayarı İlgi , alaka , tutku , heyecan , özgüven, temas bağımlısı daha napayım atomu mu parçalayım anlamadım 😅 gıcık ve uyuz 😂
10 Yorumla
+1 yılBenden soğuması için bir şeyler deniyorum ve tutuyor onun dışındaaa kıskanç oluşum ama napayım sevgilisi olan bir erko başka kızla muhabbet eder miii
22 Yorumla- +1 yıl
Eder
- +1 yıl
Yani ediyorlar ajdjsjdjs
+1 yılsanirim cok dusundugum icin ileriyi gordugum icin
fazla detaylara takilmam hata yapma riskimi 0 a indiriyor ama dediklerim birebir cikiyor10 Yorumla
+1 yılSert ve cilveli olmamam. 😅 günümüz kızları birazcık cilveli olunca ben fazla hödük kaçırıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi dakika öncesi halay çekerken bi dakika sonrasında cenaze çıkmışçasına içime kapanmam
11 Yorumla- +1 yıl
Sebepsiz mi
- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun boylu ve kaslı olmayınca yaptığım ve yapmadığım her hareketin kadınlara itici göründüğünü farkettim.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Bilemiyorum. Ben doğal davranmayı severim.
Ama herkesin beğenisi farklı tabi.
Kimine itici, kimine çekici gelebilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBazen kadınlar duymak istediklerini duymak isterler karşı cinsten iltifat gibi yalakalık gibi ben doğruları konuşunca benden soguyorlar
10 Yorumla
+1 yılBazı konularda sinirli ve bencilimdir. Ayrıca ciddi ve soğuk bir yapımın olması rahatsız edici bencə.
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir hareketim yok galiba, samimiyetim olmayan insanlara fazla ciddi oluyorum ondan soğuyor olabilirler çokta umrumda sanki sjdfjsdk.
10 Yorumla
+1 yılSorgulamam olabilir. Zaten bundan soğuyan varsa soğusun daha iyi
21 Yorumla- +1 yıl
Yavrum nerdesin kim ile şu an kimlerlesin dersen soğur tabi dkflfk
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılCok saygılı kibar efendi biri olmam yalan soylememem çıkarcı olmamam durust olmam hayatı umursamamam deger vermem ilgi göstermem sadakatli olmam ne yazikki insanlar kendilerine zarar vereni uzeni seviyoe
10 Yorumla
+1 yılKendimden soğutmak istersem her şeyi yapabilirim jfkdm
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz erkek fatma gibi olmamdan soğuyorlardır belki bilemem ama.
10 Yorumla
+1 yılKüfürden dolayı galiba sürekli küfür çikiyo istemsizce ağzımdan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence benim samimiyet duvarlarını aşana kadarki soğuk davranışlarım..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Takıntılarım. Önceki ayrılığım da bu yüzden oldu zaten 😅
10 YorumlaDüzen takıntım, titizliğim, her şeyde mükemmeliyet aramam..
12 Yorumla- +1 yıl
Başak, kova?
Her dediğine, her istediğine evet derim. Sonunda anksiyetesi azar zaten soğur ve beni terk eder.
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinse soğutacak bir şey yapmıyorum yinede soğuyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenden ne soğutur bilmem guzel bakımlı alımlı insanim amma karşı tarafdan soğumam icin osurmasi, agzinin kokmasi, ter kokusu, kisaca bakimsizlik ve toxsic olmasi boş Kıskançlık.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılTripli oluşum.. Umrumda değil. Seven her türlü sever
10 Yorumla
+1 yılÇok gülmem olabilir. Çok şımarık bir izlenim bıraktığımı düşünüyorum
10 YorumlaAnlik sinirle yaptiklarim soylediklerimdir muhtemelen
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 548 cevap paylaştı. Bu kişiye göre değişir kimi elma sever kimi armut sever.
10 Yorumla
+1 yılbilmem soğuyana sormak lazım... öyle biri de olmadığına göre demek yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. tüm düşüncelerimi olduğu gibi ifade ettiğim için
10 YorumlaKötü bir hareketim yok aslında onlar beni dış görünüşümden yargılayarak soğuyorlar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılManitaya parmağımı uzatıp çek şunu çek diyorum 😂 gerisini bilen bilir 😂
10 Yorumla Aşırı kıskançlığım ve inatçılığım olabilir 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAşırı doğrucu olmak, sadakati ön planda tutmak, fazla özgürlük tanımak en önemlisi kıskanmadığım
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTek gecelik olmayışım sıkıntı yaratıyor 🦉
22 Yorumla- +1 yıl
hahahahah aynen
- +1 yıl
erkekler sever tek gecelikleri
+1 yılFazla ilgim, kıskanmam
10 YorumlaFazla ve gerçek saf sevgim bu yüzden fazla ilgi ve boğmam oluyor
10 YorumlaKızların her zaman yaptığı karaktersiz hareketler
10 YorumlaTelefonlara dönüş yapmam. 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
😒 ay en uyuz olduğum, bir arkadaşım var öyle, bir şey deyince pişmiş kelle gibi sırıtıyor
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. İlgisizligim olabilir 🤣
13 Yorumla- +1 yıl
O bir lanet gibi bir şey bence :D
- +1 yıl
Flortcu shsj :D
Daha soğuma sebeplerini bulamadım nedense
14 Yorumla- +1 yıl
Demek ki yok :D
- +1 yıl
Rahat batıyor bebişim sjsj
Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok sevmem olabilir sjsj
16 Yorumla- +1 yıl
Sen attın biz tuttuk :D hadi bakalım
- +1 yıl
Tutamayalım dimi ama ohooo :D
- +1 yıl
Geliştirmeye başla 😁
+1 yılHorlamam olabilir 😅
19 Yorumla- +1 yıl
Aman düşman başına :D
- +1 yıl
Aslan yattığı yerden belli olur 😏
- +1 yıl
Aslan horluyor mu sjjs
- +1 yıl
Tabii kükremek demek hormalak demek işte eş anlamlısı dndjdjd
- +1 yıl
Alakası yok tamam mı
- +1 yıl
Sen çok biliyon tamam mıı 🤨
- +1 yıl
Evet her şeyi çok çok biliyorum :D
- +1 yıl
Ateş parçası djdjd
- +1 yıl
💁♀️ merci
+1 yılDengesizliğimdir, çekilmez biriyim.
14 Yorumla- +1 yıl
Duy da inanma :D
- +1 yıl
Arkadaşken değil sevgiliyken cjsjcndnncnc
- +1 yıl
sjsj onu anladım da, yine de olmaz herhalde öyle dedimdi
- +1 yıl
Öyleyim öyleyim😅
Geç yazmasina tahammulum yok
13 Yorumla- +1 yıl
Onların sende neye tahammülü yok?
- +1 yıl
Anlaşıldı 😅
+1 yılTanışmadam ilişki istemek
11 Yorumla- +1 yıl
Sor bak bunu yazana kadar soruyu gönderebilirdin :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSurata kusmak bir seferinde şakasına öksürüyor gibi yapmıştım bir anda midem ağızıma geldi. Tanrım ne leziz gündü ama…
00 Yorumla İlgisizlik değil ama bir kadının gözünde erkek eğer ezik olursa soğutur
10 Yorumla- Devamını Gör (37)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat