Aşk İlişkileri Karşı cinsin hangi hareketi sizi soğutur? Azra_Eva Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fazlaca iltifatı Güncellemeler+1 yıl Güncel Karşı cinsin hangi hareketi sizi soğutur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. İlgisiz davranması ve trip atması 1 0 Yorumla
KaRa-YaZı Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Başkasına karşı kaba veya art niyetli olursa.. o zaman soğurum. Merhametten yoksun biriyle isim olmaz 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. ✔️ ego, bencillik, kendini beğenmişlik, alaycı davranışlar, ciddiyetsizlik, takıntılar kıskançlıklar, hemcinsim ile kıyaslama çabası... 1 0 Yorumla
MüfettişGadgett Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl ben, sen değilde hep her şeyde “biz” diye bahsetmesi 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yalanı anlayışsızlığı gereksiz samimiyetleri boyunu aşan meselelere değinmeleri vs vs 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Kızlarla olan ilgisi beni anında soğutur ya 1 0 Yorumla
Meryem0605 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benle konuşmak isterse ztn sogurum Baska bir şeye gerek yok hahahahahah 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ukala tavırlar ve çok bilmişlik taslaması 1 0 Yorumla
Kelimelerinsahibi Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 87% +1 yıl Kibirli ve kendini beğenmiş olması. 1 0 Yorumla
Efeegeliyim Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Oturup konusmasını bilmemesi herseyi ben bilirim edası 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Kavgaları dedektiflikleri vs 1 0 Yorumla
gongom Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. PARASI İLE BİR ŞEYLERİ GÖSTERMEYE ÇALIŞMASI 1 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. inatlasmasi 1 0 Yorumla
Efelitkeko Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. kıskandrıma çabaları 1 0 Yorumla
myRedline Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Neden? 1 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Karşı cins olması 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İlgisiz davranması ve trip atması
Başkasına karşı kaba veya art niyetli olursa.. o zaman soğurum. Merhametten yoksun biriyle isim olmaz
✔️ ego, bencillik, kendini beğenmişlik, alaycı davranışlar, ciddiyetsizlik, takıntılar kıskançlıklar, hemcinsim ile kıyaslama çabası...
ben, sen değilde hep her şeyde “biz” diye bahsetmesi
Yalanı anlayışsızlığı gereksiz samimiyetleri boyunu aşan meselelere değinmeleri vs vs
Kızlarla olan ilgisi beni anında soğutur ya
Benle konuşmak isterse ztn sogurum Baska bir şeye gerek yok hahahahahah
Ukala tavırlar ve çok bilmişlik taslaması
Kibirli ve egolu tavırlar
Aşırı kudur ve ego 🖐️
Belirsiz ve saygısız davranması
Kibirli ve kendini beğenmiş olması.
cıvık erkekler... biraz ağırlık şart
Oturup konusmasını bilmemesi herseyi ben bilirim edası
Kavgaları dedektiflikleri vs
PARASI İLE BİR ŞEYLERİ GÖSTERMEYE ÇALIŞMASI
kendilerini bir şey sanmaları