Sevgilim, anneme hesap ödetti ayrılık sebebi mi?

Merhaba bu gün annem, ben ve sevgilim buluşmak icin sözleşmiştik. Bir hafta sonra da sözüm var. Annem hastaneye gidecekti oda gelmek istedi, biz bir şeyler yaparız diye düşünmüştük. Hastaneye geldi, oturduk sevgilim biraz utangaç bir insan. Asla acıktınız mı, çay alayım mı vesaire susadınız mı demedi o kadar kırıldım ki. Annem kalkti size çay ısmarlayayım dedi, oturduğu yerden abla ben ısmarlayayım dedi annem ben alırım deyince kalkmadı bile. O kadar üzüldüm ki anneme, o kadar cok utandım ki bir erkek olarak en azından su bile almayı teklif edebilirdi. Annem soğuk bir şeyler alıp gelmişti, içmedi bile onları. Bana taşıttı. Ya ben anlamıyorum utangaçlığından mı alamıyor, teklif edemiyor. Ondan mı içemedi bile, ama bir de annemle bana diyor ki buradan şuraya işte alışverişe gidicem osmanlarla yemek falan yiyeceğiz dedi. Bu scakta sonra da parkta oturduk üstelik hic gelin abla cafeye gidelim bu sıcakta parkta mı oturalım bile demedi. Parasında kesinlikle değilim, ama cok üzüldüm cok zoruma gitti cimri mi bu cocuk ayrılık sebebi mi sizce?

Sevgilim, anneme hesap ödetti ayrılık sebebi mi?