Merhaba arkadaşlar ben 1 aylık yeni evliyim kendi maaşımdan anneme 1500 liraya yakın para verdim eşim de buna çok kızdı bir daha ondan izinsiz böyle bir şey yapamaz mışım yoksa bu durum ayrılmaya kadar gidermiş gibi laflar söyledi benim babam yok ve ben anneme istediğim zaman yardım edebilirim buna karışamazsın dedim yaptığım yanlış mı doğrumu bana göre doğru ama sizin de fikrinizi almak istiyorum teşekkürler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz bir aylık evlisin ve sana karışma haddini kendinde görüyor, pardon da 10 yıllık da evli olsan, senin kazandığın parayı annene vermene kızamaz, annen tabii ki vereceksin, anneciğin seni bu yaşına getirmiş, yetiştirmiş. Annen seni kullanmayan bir insansa tabii ki yardım etmelisin. Bazı ebeveynler çocuklarını kullanıyor, bunu alışkanlık haline getiriyor, eminim ki annen seni kullanmıyor, annen çünkü, insanı şu hayatta en çok annesi seviyor lakin anne müsrif, insan kullanan birisiyse tabii ki yine de alıştırmadan yardım etmek gerekir, en yakınlarımızda olsa kendimizi kimseye kullandırmamalıyız, orası çok ayrı bir husus.
Eşine gelecek olursak, eşinin kızmaya hakkı yok, sana emek veren annen, tabii ki yardım etmelisin.
Acaba eşinin seninle evlenme sebebi maaşına el koymak için mi? Faturalar bölünsün diye mi? Sen de çalışan bir insansın, faturalar ortak ödendiğinde , kendisi de rahatalayacak ya, acaba bu düşüncelerle mi evlendi seninle?
Senin kazandığın paraya kazanamaz.
Üstelik seni boşanmakla tehdit ediyor, bak sen, beyfendiye bak. Sen çalışan bir kadınsın, maaşı olan bir insansın, muhtaç değilsin o herife, şuna bak seni tehdit ediyor.
Bu adamdan sakın çocuğun olmasın, bir aylık evlilik (henüz çok yeni) , üstelik haklı sensin, şimdiden böyleyse bu adamdan hayır gelmez, şimdi çocuk yokken elini, kolunu sallayarak boşanırsın, sakın ha çocuğun olmasın, önlemini al.
Ayrıca seni tehdit ettiğinde de,"boşanmak mı istiyorsun, o vakit ver dilekçeyi" de, dimdik dur, gerekiyorsa da hazır da çocuk yokken sen boşan, kurtal kendini.
Tehdit eden kişiden hayır gelmez, bazen yolun başında bitirmek en doğru olanıdır
21 Yorumla- +1 yıl
Senin kazandığın paraya kazanamaz (karışamaz ) olacaktı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani hem yanlis hem dogru bence. Ilkin baban olmadigini bilmiyordum, basin sagolsun. Daha sonra yanlis buldugum kisim (bu genel olarak boyledir evlilikte) esler arasinda gizli sakli olmaz boyle seyler birbirinize danisip konusup anlasarak ortak bir karara varip da yaparsiniz o yuzden esine bu konu hakkindan bahsedip onun dusuncesini fikrini da alip ona gore bir yol cizmeliydiniz ne de olsa esin, ondan habersiz boyle seyler dogru olmaz. Annenin durumu nedir ve sizin durumunuz nedir, eger sizde de durum varsa zaten bir problem etmemesi gerekirdi bence esin (eger okuz degilse zaten her es koca razi gelirdi) ama kendiniz de maddi zorluk cekiyorsaniz o zaman sikinti olabilir, baska bir yol cizmeliydiniz ne bilim eger annenin gecimi zorsa aldigi maastan dolayi bir yerlere basvurmayi denemeliydiniz vs vs yani ben bu yonden bakardim olaya - kisacasi eger biz kari koca olarak durumumuz iyiyse ya da en azindan normal oyle 1500den zorluk cekmeyecekse ve annen tek yalniz yasadigi icin gecim zorlugu cekiyorsa ben sesimi cikarmazdim yardim edecen tabi yeri geldiginde anne babana bunun tersi de gecerli olabilirdi kocan icin…
00 Yorumla
+1 yılYani böyle adamları nereden buluyorsunuz öncelikle onu sorayım annene para verirsin bu çok doğal ama bunu eşinle de paylaşarak yaparsan çok çok daha iyi olur konuyu anlat ve eğer hala üstüne geliyorsa keyfin bilir dersin. Ancak hayat ortak anlaşılan ikinizde çalışıp birşeyler yapıyorsunuz. Daha yolun başında böyle saçmalıklara girmek hiç doğru değil. Heleki konu para ya kağıt parçası
00 Yorumla
+1 yılBak ona önceden şöyle izin alır gibi değil ama , deki anneme 1500 para vercem. Haberin olsun de.
Adamda ona göre plan program yapsın. belki senin 1500 TL ne göre plan yaptı. Belli olmaz.
Yaptığın normal bir şey ama bunu eşine soylemezsen farklı anlaşılabilir, yorumlanabilir.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
58Cevap
Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Ben bunu gerçekten anlamıyorum evliyiz diye çok nadir bazen anlatilamayacak durumlar olur soylenemeyedebilir.
Bende anneme çok değil elime geçtikçe 200 veriyorum.
Keşke çalışmış olsam daha çok verirdim ama tabii eşim diyor ver diye.
Sonucta o kazanıyor.
Hem nolmus haberi olmadan verilmişse oda annesine yardım ediyordur illa.
Ya insan yeri geliyor yabancı birine borç veriyor ya bu yabancı da değil senin anneciğin...
Bide bosanma nedir yahu?
Daha siz yeni evlisiniz, daha evliliğin başında bunları demesi hiç iyi olmamis.20 Yorumla
+1 yılEşin senin maaşına karışamaz senden parada isteyemez zaten erkeğin evine bakması gerek bu zorunluluktur dinende böyledir kadın çalışırsa sadece kendine harcar isterse eşinede para vermeyebilir bi katlıda bulunmayabilir hiçbir mahzuruda yoktur
Sonuçta senin paran kocan senin parana muhtaç kalıyorsa o zaman o kendi düşünsün erkek olsaymışta öyle laf edeceğine çok çalışıp senin parana göz dikmeseymiş geçecek o işleri çok yanlış bi düşünce sonuçta annesi onunda annesidir artık yardım etmişsin çokmu yanii nerde var saçma sapan insanlar onları bulup evleniyorsunuz ben sizi hiç anlamıyorum ya20 Yorumla
+1 yılAnnenize yardım etmeniz normal bir durum ama artık evli bir insansız ve kendi çekirdek aileniz oldu. Bu durumda eşinize bilgi vermeden böyle bir şey yapmanız sizi haksız duruma çıkartır, buna karışamazsın dediğiniz kişi eşiniz ve ortak bir yaşam sürüyorsunuz, elbette karışabilir çünkü evlendiğiniz andan itibaren tüm kazançlarınız ve harcamalarınız ortak olmaya başlıyor. Bu duruma karşıysanız en başta evlenmeyip annenizle yaşamaya devam etmeniz daha mantıklı olurdu. Belki önden bilgi verseniz durum böyle diye, büyük ihtimalle size tepki bile vermeyip, yardımcı olmayı kendisi teklif edebilirdi.
10 Yorumla1500 lira para mı ya? Kaldı ki annene veriyorsun, bunun için izin mi alacakmışsın bir de? İzin vermiyorum dese, annene yardım etmeyecek misin? Bunu söylerken, bir de tehdit ederken kendi insanlığından da mı utanmamış?
Erkek milleti çüklerini kudret asası sanıp her bka emir yağdırabileceklerini sanıyor ya, gerçekten sinir oluyorum ya.
23 Yorumla- +1 yıl
Yorumuna aşık oldum 😂
- +1 yıl
🌼💪😘
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl"Kendi kazandığın paradan" annene vermeni, eşin gibi yorumlardada yanlış bulan beyinsizler sürüsü varmış gerçi tc burası şaşırmamak lazım🤔 Haber vermene gerek yok annen bu üstelik para senin istediğin şekilde kullanırsın onu geçtim annene vermişsin yahu bu yüzden ayrılırız demesini geç en ufak laf etmesi bile karaktersizlik 🤔 utanmadan da ayrılıkla tehdit ediyor sektire sektire git deyip geçeceksin anasının evine gitsin 🤔 kendi anası olsa senden izin mi alacaktı
20 Yorumla Merhaba, öncelikle evli çiftlerin kaznadigi eve aittir ve istediğime istediğimi veririm sen karisamazsin doğru bir cümle değil. Onceliginiz evlendiginiz eşiniz olmalıdır. Ebeveynler 2. Ailedir artık sizin için. Annenizin içinde bulyndugu durumu ve sizin annenize karşı sorunlulugunuzu anlıyorum fakat madem böyle bir durum vardı bunu eşinizle evlenmeden önce konusmaliydiniz. Eger onun için bu durum teşkil etmeyecekse evlenmeli, ediyorsa da ayrılma kararı en sağlıklısı olabilirdi.
00 YorumlaKendi maaşım, benim param gibi ifadeler evlilikte iyi şeyler değil eşin neden verdin değil benden habersiz niye veriyorsun diyor muhtemelen ki çok haklı artık ana baba evinden ayrıldın eşin ve senin birbirinize karşı sorumlulukları var ortak bir hesabınız olmalı ilk başta sen ben diye başladıysa evlilik sıkıntılar çok uzakta değil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 686 cevap paylaştı.
s +1 yılKendi kazandığın paraya karışamaz özellikle bunun için ayrılmak ile tehdit etmesi çok yanlış. Evlendin diye annen annen olmaktan vazgeçmedi herhalde.. Hala annen sonuçta. Tabiki yardım edeceksin. Sadece ona haber verebilirdin. Bu da şart değil gerçi.. Eşin yanlış düşünüyor. Tavrını belli etmezsen ilerde sıkıntı yaşayabilirsin.
00 Yorumla Annen o senin elbette yardım da edersin istersen evinde bile bakarsın hem ondan neden izin alacakmışsın? Kumara mı veriyorsun parayı, yoldan geçen birine vermişsin parayı anneciğine vermişsin, cimri birisi sanırım. Kötü. Sen doğru yapmışsın asla acaba mı deme iyi bir evlat, insan olan bunu yapar zaten.
10 YorumlaBence mesela diyebilirdin annemin paraya ihtiyacı var falan, para vericem diye bu kadar, karşı çıkmaya hakkı yok, söylemiş olsan bile eğer hayır verme falan deseydi düzgün olmazdı; senin kazandığın para sonuçta onun maaşından vermiyosun ya. Ben anneme yardım edicem kime ne ya
00 Yorumla
+1 yılKendi işin kendi maaşın ama senin evli olduğunu hesaba katarsak bir hayat arkadaşın var her ne konuda olursa olsun birlikte karar almak zorundasın. Sanmıyorum ki annene para yardımında bulunduğun için kızmış, sadece habersizce yapmış olmanda hata var. Umarım çözersiniz ❤️
00 Yorumla
+1 yılYanlış olan bir durum değil kendin çalisiyorsan eğer hiç karışmaya hakkı yok kendi paran ile destek verirsin annene ki yine onun parası olsun yanlış biesey yapmadın seni büyüten sana emek harcayan kadın ya annen neden onu zorda bırakacaksin ki tabi ki de evladı olarak her anında yaninda olup yardımcı olacaksin saçma kocanın verdiği tepki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsen ben böyle bir şey yaşasam 1 aylık evlilikte sırf anneme para gönderim diye evliliği bitirecekse yol orada derdim. Yanlış bir şey yapmamışım gibi düşünürdüm bunu bu şekilde tehditvari bir şekilde değil de “Haber verseydin keşke hayatım” gibi uyarabilirdi. Ve seninde tek hatan haber vermeden göndermiş olman bence
00 Yorumla
+1 yılSen annene istediğin zaman yardım edersin buna da kimse karışamaz o ailesine yardım etmeyecek miymiş? Hangi dağ ayıları ile beraber siniz ya nerden buluyonuz bunları.
10 Yorumlaİzin değilde haber vermelisin. Eşler arasında gizli kapaklı şeyler oldukça aşk sevgi saygı ve sadakat koşarak uzaklaşır onlardan. Yani olan evliliğine ve sana olur🙂
00 Yorumla
+1 yılKarışmak yanlışta haber vermemekte doğru değil. Mesela ben evlenince anneme yardım yaparım az çok eşimin bundan haberi olur. Aynı şekilde eşimde aynısını yapar orta noktayı buluruz
10 YorumlaEeşin hatali davranmis anlayis gostermesi gerekiyor. Ama sadece basi durumlarda yapacagim seylerde yani eşinin haberi olmasi beraberliginizin iyi yurutulmesi anlaminda cok daha iyi olacaktir. Ama eşin ayriliriz va gibi kelimeler kullanarak iyi birsey yapmamis
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnnene para verirken eşinden izin alacak halin yok sonuçta kendi kazandığın para sadece paylaşmak istersen o da sana kalmış kendisine söyleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKazanç senin kazancın ama artık ortak bir yaşantınız var izin alma ama haber ver eşine. tabiki anneni gözeteceksin ama eşini de dışlar gibi hareket etme.
00 Yorumla
+1 yılYaptığınız bence yanlış. Bir evlilikte senin param benim param muhabbeti olmamalı. Kazandığınız para ikinizin. İkinizde bir iş yaparken diğerine danışmalı.. eğer senin paran benim param muhabbeti oluyorsa evlilik gitmez. Eşine söyleseydin eşin de izin verirdi göndermene diye düşünüyorum.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. yani nerden baktığına bağlı ama karışamaz erkek eşinin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda senin kazandığın para senin ama onun parasından onun rızası olmadan veremezsin kendi paranada karışamaz
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Ondan izin almasını istemesi yanlış
Annene yardım etmek istemen en doğal hakkın
Bu durumu ona güzelce anlat
Ona göndermek zorunda olduğunu annenin ihtiyacı olduğunu söyle
Sana anlayış göstermesi gerekiyor10 Yorumla
+1 yılÖncelik herzaman kurulan ailedir ama önceliğim eski ailem diyorsanız neden evlendiniz çocuk oyuncağı değil bu işler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılsöylemelisin eşin kızmaması lazım gün gelir oda ailesi yardım eder. dediğin gibi ise dul kadın verilmesi icap eder yetmiyorsa.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar sig bir esin var. Senin paran istedigini yaparsin. Fesat koca. Boyle bir sey demeye hakki yok
01 Yorumla- +1 yıl
Izin almana da gerek yok bence.
+1 yılEvlılık te senın paran benım param olmaması lazım.. Annene destek cıkmıssın bunu problem etmesı yanlıs yabancı degıl sonucta annen
00 Yorumla
+1 yılEmpati yap bence aynı şey sana yapılsa? Belki senin maaşına güvendi yatırım vs yaptı veya kolye bilezik vs hediye aldı ve geçim etkilenecek?
00 Yorumla
+1 yılMümkünse senin gibi bilinçsiz insanlar evlenip çoğalmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBilinçsiz değilde acemi diyelim üslubunda çok yanlış
- +1 yıl
annesine bile yardım etmeyecek kişiler evlenmesin bi zahmet
+1 yılDiyemedin mi sen kim oluyorsun bana karışıyosun diye
20 YorumlaBoş muhabbet yapmış annen içinse fazlasını yap derdim
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılbunu konuşarak anlaşarak çözebilrisiniz ve sanırım karşı çıkmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİzin değil haber etmen lazım sadece tabiki hardım edicez zor durumdaysa kızması hoş değil hadi hoşlanmadı bir dahakine söylersen ona göre hesap yaparız vs diyebilir açıkçası kırmadan
00 YorumlaSöylemem gerekirdi tabiki belki eşinde destek olurdu ama. soylemeliydin
00 Yorumla
+1 yılSen çalışıp kazanmışsın istersen sokakta ki rastgele bir insana ver sana karışmaya hakkı yok.
00 YorumlaAnnene para vere bilirsin bence o erkekden kurtulmalisin anne dusmani biri iyi değil
00 Yorumla
+1 yılvalalh bende bakıyorum napayım olmuyor vermeden boş ver bosanırsa bosdansın bosa gitisn
00 YorumlaBu kisiyle yollarini ayir. İlerisi pek iyi gorunmuyor. Adam degilmis.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılo annesine size haber vermeden para verse kendinizi nasıl hissedersiniz?
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılHabersiz vermen kötü olmuş ama boşanmaya gider cart curt lafları olmamış.
00 Yorumla
+1 yılnormal değil annen o kadar büyütmüş etmiş buna karışamaz
00 Yorumla
+1 yılSenin kazandıpın paraya bu kadar karışması çok çok yanlış sen haklısın
00 YorumlaO sizin rızkınız. Onu annen dahai olsa vermen doğru değil zaten
00 YorumlaHaber verseydin böyle demezdi ama bu senin paran onun değilki bak demişsin kendi maaşım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet gayet normal. Yaptığın yanlış. Habersiz bir şekilde bunu yapman hoş değil.
00 Yorumla
+1 yılİyi demişsin. Maaşından vermişsin üstelik. İstersen tüm maaşını bile verebilirsin. Sakın taviz verme
12 Yorumla- +1 yıl
Erkek de tüm maaşını annesine versin veya kumar oynasın alkol alsın?
- +1 yıl
@HAKANN1349 Erkeğin evin geçimini , kadının ihtiyaçlarını sağlama yükümlülüğü var , ama kadının böyle bir yükümlülüğü yok. Kadın maaşını verebilir ancak erkek öncelikle hanesinin geçimini sağlamak zorundadır
Eşin abartmış ve anlayışsız annene yardım edebilirsin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Bilgisiz hareket evlilikte yanlıştır. Para vermen yanlış değil habersiz olması yanlış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılsanne koçum kendi param deseydin ya evlendik diye sen hayırdır ya de
10 Yorumla
+1 yılManyak manyak heriflerle evlenip hayatınızı hiç ediyorsunuz yemin ederim. Sanki kumarda kaybettin, annene vermişsin ne var yani bunda. Uğraş dur bacım sen bu herifle bir ömür. Allah sabır versin sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin paran sen çalışıyorsun ona ne kime ne o senin annen yanlış bir şey yapmadın abla için rahat olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhaber niye veriyosun annen değil mi istersen 2000 ver eşine ne bundan benim kocam böyle yapsaydı şu an boşanıyodum ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaber vermen gerekti sonuçta ESIN herseyini paylasman lazim. Vermen normal ama eger sikisicaksaniz belki o yüzden esin kizdi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki sen haklısın ve doğru olanı yapmışsın. Annene yardım ediyosun diye boşayacaksa bence soluğu bir an önce adliyede almalısın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılma. l mi bu simdiden sinirini czgini cek ki. artislenmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyaptığın yanlış değil. düşüncesiz olması onum yanlışı. her boka ayrılacak yer arıyorlar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Çok saçma olmuş eşinin böyle birşeye kızması. Valla ayrılsın.
00 YorumlaAyrılığa kadar gidermiş gitsin ulan karektersiz herif insan annesine para veremeyecekse ölsün ulan
20 YorumlaHaberdar edebilirsin. Ancak kimsenin annesine yardım ederken başkasından izin istemesi haddine değil.
00 YorumlaAyrılığa gitmesi tabi ki abartı bir durum ama para konusunda eşin haklı sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz mutlaka ona demen gerekirdi
00 Yorumla
+1 yılYani annemin biraz ihtiyacı var deyip haber verebilirdin o zaman bişey diyeceğini sanmıyorum tabiki annene yardım edeceksin ama şu an sen tek değilsin
00 Yorumla- Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem