Annemin maddi durumu iyi değildi. Bende eşime aylık 10.000 tl anneme vermek istiyorum dedim. Ben çalışmıyorum ama onun parası benim zaten. Bi şey demedi siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onun parası senin değil. O para ikinizin parası annene göndereceğin para sizi zora sokacak mi
Onun parası benim derken ikimizin anlamında söyledim ne zora sokması ya bazı gecelerde o parayı gezerken yiyoruz
Maddi durumunuz bu kadar iyiyse çok koymaz. Arada kayinvalidene de gönder o zaman
Kayınvalidemin ihtiyacı yok ki ihtiyacı olsa veririm tabi niye vermiyim kötü halde olmasın yeter
O zaman kocan bir şey demez diye düşünüyorum
Sen çalışsaydın olurdu ama eşinin parasıyla annene maaş bağlayamazsın.
Birincisi hukuken eşimin parasının da malının da yarısı benim ikincisi ben çalışmak zorunda değilim annemin durumu kötüyse çok da güzel gönderirim boşanırım malların yarısını alır yine gönderirim
Eşin bişey demiyorsa çatır çatır yiyin annenle ne diyim
Annemle yemiyoruz işte kardeşim okuyor ve çok zor durumdalar burs veriyormuşuz gibi düşün yoksa niye yesin annem benim parayı onun haberi bile yok bu arada ben kendim şu an göndermek istiyorum kabul bile etmeyebilir öyle bir kadın bize bileziklerini vermişti
Tamam tamam açıklama için teşekkürler ben annem için yeri geldi herşeyi yaptım yaparım da seni çok iyi anladım dediğim gibi eşin sorun çıkarmıyorsa onun rızası varsa yardımda bulun tabi bunda hiç bir sakınca yok cennet annelerin ayakları altındadır diye boşuna denmemiş kimi çocuk annesinin varlığından habersiz yaşıyor bu konuda seni tebrik ediyorum
Onun rızası olmasa bile ben onun parasından bana düşen kısımdan gönderebilirim
işe girip sen çalışıp annene para gönderebilirsin aslında
Hayatım çok iyi bir mesleğim var bekarken çok iyi kazanıyordu ama ben evlendim ve eşimin parası çok olduğu için çalışmak istemiyorum bunun yerine sosyal aktivitelerde ve projelerle ilgileniyorum evde oturmuyorum yani param varken niye çalışayım dinen de hukuken de onun parası bana anamın ak sütü gibi helal
param olsada çalışırdım çünkü niye çalışmayayım ama siz eşinizle anlaşmışsanız hiç bi sorun yok bunda gönderebilirsiniz
Zaten benim çalışmama o istemedi bana da çok mantıklı geldi çünkü ben gönüllü projelerinde yer almayı proje üretip çocukları yurtdışına göndermeyi çok seviyorum bunları bunları çalışmadan yapmak daha iyi oluyor çalışırken de yapıyordum
Anca akşama kadar gidipte orada Murda iş kenarlarına Süremem ben ya
evet çok zor oluyor elin işinde çalışmak tecrübeyle sabit ama siz çok şanslısınız eşinizin güzel bi işi var ve size de değer vermiş ki çalışmanıza vs karışmıyor
Şöyle zaten Türkiye’de bence erkeklerin çoğu karısını çalıştırmıyor ben Almanya’dan geldim
evet doğrudur bu aralar ekonomimiz kötü ama.. mecburen artık çalışmak gerekiyor ev geçimi için
Harbiden ekonomi çok kötü ya Almanya’dan getirdiğin paraları var ya burada ne kadar harcadım çok değersiz dua edin
aynen öyle..
Gönder, bir şey olmaz
İmkanın varsa yolla a
Biaey demediyse gonder
Sizin gecimizi etkilemiyorsa gönder tabi
Bazı geceler yiyoruz bile o parayı
O zaman gönderin tabi anneniz sonuçta
Nasi seninmis
Hani o benim kocam ya hani hukuken yarısı malların benim üzerimde görünüyor ya hatırlat
Maasi senin olmus olmuyor nasi kafalar bunlar
Şöyle kocamın bir maaşı yok kocamın banka hesabındaki paranın da yarısı benim çünkü o benim kocam dinen ve hukuken de onun parasını bana annemin sütü gibi helal
Bosansan yari maasini sana nafaka verecek mi 5 10 bin maks nafaka alacagin
Maasin yarisi nasi senin
Ev hanimisin tabi sen kocanda yasca buyuktur
Yok öyle olmuyor işte şu an hukuken onun mallarının benim üzerime görünüyor yarısı ben adalet mezunuyum ayrıca ne beş 10.000 nafakası adamın aylık gelirinin %30’u demek bu adamın aylık geliri 400.000 TL canım mısın sen ekrkt
Kocam benden üç yaş büyük ev hanımı değilim evlenmeden önce çok iyi bir şirkette spikerlik yapıyordum evlendikten sonra da sosyal projelerde yer aldım gönüllü olarak çünkü paraya ihtiyacım yok niye insanlara iyilik yapmayayım önyargılı olma kafanı
Ahwhw yuzde 30 uymus komedisiniz
Hem bilgisiz hemde guzel salliyosun
Bak şimdi kuzenim geçen sene boşandı kocasının 100.000 TL geliri vardı aylık 32.000 TL alıyor şu an nafaka bir oğlu var bir de benim iki tane oğlum var. Üstüne oturdukları ev kadına kaldı üstüne arabayı ikiye böldüler kocam benimle evlendikten sonra üç tane arsa aldı iki tane daire aldı ve galerisine bir sürü araba aldım bunların yarısı şu an hukuken benim üzerimde e-Devlet’te gözüküyor bundan bahsediyor
Sen daha yazı yazmayı bilmiyorsun bir de bilgiden bahsediyorsun git bir türkçe’yi düzelt ben Almanya’dan geldim senden daha iyi konuşuyorum varoş
Puhauaua zihniyete bak
Bunun zihniyetle ne alakası var sen erkek değilsin sanırım gay falan mısın çünkü erkek adam karısına bakmaktan gurur duyar para kazanıp eve getirmek erkeklik meselesidir neyse neyse gaylerle konuşmayı sevmiyorum
Puahhqhahqhuqhq
Erkek olmayınca benim tavırlar
Gormek istemezsin diye dusundum 😀
Anana göster alışıktır zaten zaten
Ahshsh
Hocam iyi geceler mutluluklar diliyorum
Turk kizi...
Yanılıyorsun alman kökenliyim ben :)
Aynen aynen kesin oyledir ahahahhaahahahha
İspat etmiyorum sadece söylemek istedim
Siz almanlarda gelenek dimi bu 😅😅😅
Alman kökenli olmakla alman olmak aynı şey değil biliyorsun değil mi of çok cahilsin kilise farkı var arada git buradan
Kanka anladim seni ben 7 koken almansiniz ığığığığığığığığı😢😢
Sen o kadar alnansinki kokeniniz hitlere dayaniyor ığığığığığığığığı😢😢
Boş ver cahillik güzel şey sen devam
Sen yazı yazmayı öğrensen ay git buradan
Allahta seni guldursun
Amin
Ha son olarak bizim kokende rusya ha biliyon mu. hatta anne tarafida avusturyadan gelme iste bizde turk degiliz anlicagin (yersen)😅😅😅😂😂
Of wedezen. Parazit donkofff;₺
Aynen aynendbdbdbdbd
Okay alright
Gönder