AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
nişanlın destek olmalı değlse okul bitince görüşelim de bence asla eğitimden taviz verme
Sevgilim eger Afyon yazmazsan ayrılırım demisti. Yazdim çıktı onun şehrine yerleştim. 2 hafta önce de ayrıldık. şu an onun şehrinde kendi başımayım. Geleceğini düşün. Ve istediğin o üniversiteye git.
Gerçekten senin gibi aklı ile arası açık kişiler var mı? Nasıl bir aşk yaşadın ve bu duruma düştün?
Not; a. ş. k. = Analitik Şuur Kaybı
3 bucuk yillik bir iliski... Yeni vefat eden ebeveyn. Bosluk hissi yalnızlık hissi sevildigim yerde olmak istemem suç mu? Pişman değilim yine de.
Analitik Düzlemde A.Ş.K. Nedir? ↗
Elbette suç değil fakat birtakım kararlar alırken mantıksal olarak hareket etmek güzel olur.
O zamanlar bunu düşünecek pek vaktim olmadı. Kalbimi dinledim dediğim gibi yine olsa yine yaparım galiba. Seneye tayin isteyecegim zaten.
Ooo ben 4 sene oradasın zannettim 🤣😂😅😂🤣🤣
Neyse 1 sene sonra tayin istersin kurtulursun oradan 👍
Hayallerine kariyerine engel olan biri seni mutlu etmez emin ol sen egitimini aksatma seni gerçekten seven insan bekler zaten
Onun istemediği şeyleri yaparsan bir zaman sonra köle olduğunun da farkına varamazsın
Varirsin* ollacak
Varamazsın doğru ifade. Farkında olmadan köle olacak. Yavaş yavaş.
Madem dinlemeyeceksin ne diye nişan yapıp ilişki kuruyorsunuz? Sizde hiç mi mantık yok? Bir sürü feminik toplanmış dinleme demiş. Niye nişan oluyor o zaman? Çakma özgürlük peşinde olanlar evlenmesin.
Okumanin neresi ozgurluk? Dusunsene esin senin baska bir sehirde daha iyi bir egitim gorerek okumani istemiyor ve sana dediklerini yaptiriyor. Hani bu baglilik degil, bir zaman sonra kole gibi hissedeceksin.
Asik oldugun insani her seyinle sevmen lazim. Demek ki o kisinin bir seylerini kabul ettin de nisanlaniyorsun, degil mi? Senin her dedigini dinleyecek, her dedigini yapacak biri senin esin degildir. Hayir yani "Madem dinlemeyeceksin" ne demek ya. Baska bir sehirde okumanin neresi mantiksiz abi? İki saattir cumleye bakiyorum 'belki bir yerden hak verebilirim' umuduyla ancak asla ama asla hak veremiyorum.
Biz evliyiz ve aynı evde kalmalıyız. Neden evleniyoruz o zaman?
O zaman nişan falan yapmayacaklar bu kadar basit. İlişki kurmanın bir gram anlamı yok. Bir sürü aldatma bir şey var. Bu mu başına gelsin? Uzak ilişkiden bir şey olmaz. Okuduktan sonra nişan yapsınlar o zaman.
Kesinlikle okuduktan sonra yapilmasi taraftariyim. Su an evli degiller, dolayisiyla ayni evde yasamiyorlar. Adam okuyor veya okumus kimse ona bir sey dememis ancak o esi olacak insana gitme diyor. Bu haksizlik. Uzak iliskilerin pek saglikli olmadigini biliyorum ancak her hafta sonu gidip gelebilir, okuduga sehire bagli. Eger aldatacagini dusunuyorsa bu iliskiden hayir gelmez, yok ben ona bir sey olur diye endiseleniyorum dese tamam.
Haksızlık falan yok. Gitme der tabi ki. Kim bilir neler olacak orada. Tamam endişelendiği için istemez zaten okumasına karşı olacağı yoktur. Benim de eşim olsa bende istemem gitmesini 4 yıl 2 yıl ayrı mı kalacağız? Sadece hafta sonu mu olacağız bu ne saçma iş? Niye evleniyoruz o zaman?
Dostum nasil haksizlik falan yok? Sen esin olacak adama tamam istedigin yerde oku diyorsun ama o sana izin vermiyor. 4 yil ayri kalmayacaksiniz bunun tatili var, hafta sonu var yani her turlu gorusursunuz. Kim bilir neler olacak orada diye dusunen biri esine guvenmiyordur ve o evlilikten de bir fayda gelmez zaten.
Şaka mısın? Hafta sonu tatili falan 4 yıl ayrı kalınacak diyorum böyle evlilik mi olur? Şaka mısın? İstediğin kadar güven ne kadar güvenebilirsin? Ne kadar saçma evli olup farklı şehirde olmak. Ben her gün eşimle uyuyamayacaksam ne anlamı var o evliliğin?
Evlenip okuyacaksa aynı şehirde olacak. Yoksa evlenmesin. Siz uzak ilişki falan sanıyorsunuz galiba. Nasıl bir mantık. Sen eşini gönder o zaman okumaya ama aldatırsa ağlama sakın.
Kardesim evli degiller diyorum neresini anlamiyorsun? Bu nasil bir dusuncedir Allah askina ya. Evlenmemisler zaten. Sen evlenecegin kisiye guvenmiyorsan, her an aldatacak korkusuyla yasiyorsan evlenme zaten.
Ben esimi pasalar gibi gonderirim. Eger evliysek ben o adamin ne yapacagini, ne edecegini bilecek kadar tanimisimdir. Eger taniyamamissam basarim tekmeyi. Neyine aglayacagim?
Kendimi kismetse olur serhan gibi hissediyorum
Güven üzerine ilişki kurulmaz. Ben evlilik üzerinden örnek verdim yukarıda ona ithafen söyledim. İstediğin kadar tanımaya çalış tamamen tanıman mümkün değil.
Guven uzerine iliski kurulmaz mi? İliskinin temelidir guven. Dusunsene cocuk yapiyorsunuz cocugu esine birakacak kadar guvenmiyorsun. Marketten bir sey alinmasi lazim, isin oldugu için gidemiyorsun, esine guvenmedigin icin markete gonderemiyorsun. Esinle disari cikacaksin esine guvenmedigin icin, ona buna bakar diye disari cikmiyorsun. Yani guven olmadan evlilik yurumez.
Sizin cok fazla guven problemleriniz oldugu icin insanlari da buna gore yargilamamalisiniz.
Güven olmadan ilişki yürür. Ayrıca ben her konudaki güvenden bahsetmiyorum. Eş falanda başka şehre gönderilmez. Aynı yatakta her gece sarılarak uyumayacaksa o evliliğin bir amacı yok
Guven olmadan iliskinin yurumeyecegini dusunuyorum ben. Bir konuda guvrnip bir konuda guvenmedigin kisi senin esin degildir ya bence. Bu kisi olsa olsa arkadasin olur. Es baska sehre gonderilir ancak cok cok uzun sureligine gonderilmez. Bu konuda haklisiniz. Bu kisiler de zaten okuyup oyle evlenirler diye dusunuyorum. Gezmek tozmak amaciyla 3 aydan fazla ayri kalinirsa sıkınti olur. Ay ben anlatamiyorum.
Okumadan niye nişanlandın o küçücük yaşında? Önce bir büyümeyi ve okulunun bitmesini bekleseydin keşke. Hemen koca koca diye ölürsen böyle olur işte
Bu sitede olmana bir sey demiyorsa bunu hic demez
onu tatlı dille ikna et.. belli ki uzak mesafeden korkuyor.. korkularını konuş ve onu rahatkat
gerekirse ayrıl okuma konusunda müdahil olan bir erkek hayatta sana hiçbir şey katamaz
Saçmalama tabiki gidip oku, kendi hayallerinin peşinde koş.
Açık konuşayım öncelikle eğitimin daha önemli. Ancak nişanlınla öyle ya da böyle kopmalar olabilir. Ama ilişki hayatın için eğitim hayatını ertelememelisin.
İnsanlar gelip geçer, sizi gerçekten seviyorsa ayrı şehirde bile olsa saygı duyar, ilişkinizi devam ettirir. Eğitim çok daha önemli, geleceğinizi oluşturmak ve kendi ayaklarınızın üzerinde durabilmek için.
Herkesten önce kendini düşün. Okumak mı istiyorsun? Git oku, kimsenin seni engellemesine, köstek olmasına izin verme. İlerde çok pişman olursun, ama iş işten geçmiş olur. Seni seven destek olur zaten, köstek olmaz.
Senin hayatın nisanlinin hayatı değil zaten suphedeysen lütfen hukuk okuma!
Seni bir sürü yamyamlar la başbaşa bırakmak istemiyor. Ortalık hayvan dolu.
Kişi kendinden bilir.
@LimonluPastanınHüznü hayırdır beni yıllardır taniyormus gibi sanki sana bir şey yapmış gibi bu yorum nedir?
Yani sonucta nısanlın ayrı kalmak istemez illa yurdisi mı oluyor oralarda yokmu hukuk bana sacma geldi gidersen araya sogukluk girer soğursunuz bence ya ayrıl git ya da gtme orada oku yani yurtdısından okumak istiyorum diye gidemezsn nisanlısım dusunmen gereken biri daha var tek basına degılsın maalesef
kimse için ne mesleğinden ne de hayatından vazgecme
Sahiplenme ve kiskanma güdüsü sen de o da haklisniz
Okuma canım evlen ev hanımı ol. Senin neyine okumak. Nişanlısı razı değilmiş
Ortada kalddim ne yapacağımı bilemem ki iki parçaya mi bölünmeye calissamm
Önce okul kariyer ekmek parası sonra koca düğün nikah
Seni şimdi engelleyen ilerde nefes aldırmaz çok iyi düşün.
Nişanlınızın size destek olması gerekirken küstek olaması doğru değil. Yine de karar sizin...
Kendi isteklerini ve hedeflerini düşün. Onunkileri değil.
Sizin bu hayatınız hayatımıza kimse engel olamaz o yüzden güveniyorsa kendisi bilir
Nişanlı falan hikaye bi insan sana güvenmiyosa boş gerçekten bunu nişan atmış biri olarak söylüyorum hayallerinden vazgeçme birisi bişeyi istemiyor diye hayalini bi kenara atma
nişanlın için hayatını mahvetme git okulunu oku
Önemli olan senin geleceğin ilerde hukuk okıycaktım nişanlım izin vermedi şu an onun elline bakıyorum pişmanlığını yaşıycağına boş ver nişanlını git oluşunu bittir.
O zaman ayrıl ondan.
Sana güvenmiyorsa eğer.
Sen hukuk kazan ama birinin rızasını önemse :))) Boşversene Allah aşkına ya
Nişanlımı bırak sana güvenmiyor ise zaten o ilişki eninde sonunda bitmeye mahkumdur
Onu kırma seni düşünüyor kıskanıyordur eğer ciddi düşünüyosanız
Git yine de oku avukat olunca da senin okuma hakkına karıştığı için dava aç
Meslektaşım sen ayağını yere sağlam bas , gerisi kolay
Nişanlı razı değilse okuma o zaman birbirinizi çok seviyorsanız sende ülkende okursun :)
Sana güveni yok ayrıl özgürlüğünü eline al. O ne mezunu?
Annen baban değil. Ne vasıfla sana karışıyor. Hukuk kazanmışsın
Bence öncelik okulunda olmalı. Bi şekilde onu razı etmeye bak derim
Onu ne ilgilendirir. Zaten buyuk ihtimalle uniye gidince o da geride kalacak.
Çok güzel bir bölüm kazanmışsınız, tebrik ederim. Bu konuda nişanlınızı dinlemeyin. Sizin kararlarınıza saygı duymayan birinden iyi bir eş ve baba olmaz.
Nişanlın bugün var yarın yok. Sen kendi yolunu kendin çiz.
Tabiki de git oku dinleme böyle bişey olamaz bırakmak için okumadın, okulun bitince nişan yapsaydın keşke, bide sakın dinleme yazık etme
nişanlın için sevgilin için hayallerinle oynatma, gün gelir onlar hayatında olmaz sende yapamadıklarınla başbaşa kalırsın
Ayrıl gitsin onun dediğini yaparsan bir gün evlendigin zaman sorun çıktığında ayrılmak istediğinde elindeki altın bileziğin olsun rahatça çekip gitmek için
niye nişanlandın yanına taşınsın abi hiç mi konuşmadiniz daha öncesinde ben burayı yazıyorum falan diye trol mk
Sen hayallerin için boşa çalışmadın. Bu senin hayalin ve isteğin ise kimse senin önünde duramaz. Onun karışmaya hakkı yok. Sen başarabilirsin. Eğer hala hayallerine karşı çıkarsa ayrılın. İllaki önüne seveceğin başka bir insan çıkacaktır.
böyle bir fırsat geçmiş eline ve sen o istemiyor diye gidersen büyük hata yaparsın. cahil ve bencil biriyle nişanlısın üzgünüm.
Nisanlini alakadar etmez senin eğitim hayatın
nişanlın kim oluyor da onun rızasını gözetiyorsun? eğitimine köstek olacaksa o yüzüğü de çıkarıp atsın o zaman kaldı ki daha üni bile bitirmeden nişanlanmak ne demek
Kendi hayatını düşün. Kendi ayaklarının üzerinde durmalısın.
nişanlını dinleme..
çok seviyorsa anlayış göstermek zorunda..
19 yasinda nisanlanilir mi abi yazik etmissin kendine. Evlenmeninde , sevgininde acelesi yok , önce egtimini tamamla , o kim oluyorda sana karisiyor?
Güvenmemekte haklı yaşın bile doğru değil üçkağıtçılık belirtisi
Beni de böyle her şeyden alıkoyan biri vardı hayatımda. Buna rağmen onu çok sevmiştim ama en küçük hatamda beni terk etti. Yani diyeceğim okuyunki bir gücünüz olsun ve bir geleceğiniz
Nişanlının değil senin hayatın bu. Kendin için neyin daha iyi olacağını senden daha iyi kimse bilemez. Kimsenin senin adına karar vermesine izin verme.
Nişanlını değiştir.
Nişanı atmanın pek yıpratıcı yanı yok, hukuki olarak...
Ayrıl gitsin özgürlüğünü hayallerini kısıtlamayan bi adamla daha guzel olur hayatin üstelik böyle bir adamlayken hukuk diplomanda olur
önce kendin, kendi geleceğin sonra başkaları. sürdürmek isteyen her şekilde oldurur. böyle bir konuda kendinden taviz vermemelisin
Bir sabah uyandığında kariyerin artık seni sevmedigini söyleyemez ama bir erkek söyler. Öncelik kariyer
Daha dün nişan atan biri olarak söylüyorum kesinlikle geleceğine odaklan, önceliğin her zaman kendin olsun