Sevgilim başka bir şehire okumaya gidecekmiş, ne yapmalıyım?

Ya inanın bu devirde kimseye güven olmuyor yani dibimizdeki neler yapıyor kaldı başka şehirde ki neler neler yapar daha önce tartıştım okumak isteyen burada da okur kal birlikte okuyalım diye dinlemedi şimdi yine gideceğim kafa dinleyeceğim buradan uzaklaşmam lazım bıktım burdan ne kadar çok gitmek istediğimi biliyorsun falan diyor bende gidiyorsan git karışamam dedim çünkü artık ne olacaksa olsun giden gider kalan kalır zorla burada tutamam istiyorsa gitsin ama ilişki açısından bakarsak hayallerde yaşamak yerine gerçekçi bakmak lazım diye düşünüyorum zaten oraya gidince klasik soğuk yapmalar burdan biri bulayım demeler başlar biliyoruz bu masalları da o benden ayrılır veya dayanamam ben ayrılırım da işte o gitmeden mi bitirsem zaten orada nasıl sağlıklı ilişki yürütebiliriz ki araya bir kere soğukluk girince eskisi gibi olmak imkansız aklım karışık seviyorum ilgiliyim o da beni seviyor şu an ama çok var bu şekilde gidip ayrılan üniversite de başka bir ortam her türlü insan var bu zaten batı tarafı istiyor antalya İzmir muğla bursa gibilerinden bilmiyorum sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Gitmiyor karar verdi yanında kalacağım dedi
Sevgilim başka bir şehire okumaya gidecekmiş, ne yapmalıyım?