Şehir dışında okuyacağım ama nişanlım pek razı değil. Ne yapacağım şimdi?
Şehir dışında hukuk okuyacağım. Ama nişanlım istemiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Açıkçası ailen izin vermişse nişanlına pek bir şey söylemek düşmez. Sonuçta onun eşi olacaksın, kölesi değil. Ayrıca daha iyi bir gelecek için şehir dışına gitmek istiyorsun. Bu keyfî bir durum değil. Nişanlının bunu idrak edip anlayış göstermesi gerekirdi. Müstakbel eşi avukat olacak diye gururlanacağına karşı çıkmış. Yerinde olsam okulum uğruna nişanlımdan anında vazgeçerdim. Bir de avukatlık kazanmışsın yani. Çoğu kişinin isteyip kazanamadığı bir bölüm. Kim bilir kazanmak için ne kadar emek verdin? Nişanlının hiç değilse emeğine saygısı olmalıydı. Gerçekten çok bencil biri. Madem bu kadar çok seni yanında görmek istiyor. O zaman o da seninle birlikte şehir dışına çıksın. Niye sen okulundan vazgeçmek zorunda kalıyorsun ki? Neden sen fedakarlık yapmak zorundasın? O fedakârlık yapsın.
Bence nişanlın ile bu durumu detaylıca konuş. Seninle evlendiğim zaman kendi ayakları üstünde durabilen, evine katkıda bulunabilen, güçlü bir kadın olmak istiyorum de. O kadar emek verdim, çalıştım çabaladım. Şimdi vazgeçersem çok üzülürüm demeyi de ihmal etme. Laftan anlamazsa ayrıl gitsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNiye istemiyor ki okumani? Çok mu zengin? Elon Musk gibi aileden gelen bir zenginliği mi var? Boşansanız dahi sana iyi bir gelecek mi sunacak nafaka ödeyip? İlla maddi nedenler olmak zorunda da değil makul bir nedeni var mi yoksa sözümü dinleyeceksin kafasında ki söylüyor bunları? Vereceğim fikir duruma göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılOku ya o kimmiş başkasının geleceğine karar veriyor. Seni engellemesine izin verme, kaç tane kadın gördüm gelecekleri bu şekilde ellerinden alınmış. Hem geleceğini kaybedersin hem zindan gibi bir hayatın olur sonra söylemedi deme. Sana bakarım der prensesler gibi yaşarsın der uzakta yaşamana izin vermez sonra bir balarsın güzelliğin gitmiş yaşlanmışsın sana bakarım diyen adam yüzüne bakmaz olmuş işin yok boşanamazsın. Ayrıca bu kıskançlığın zarar veren boyutudur, aslında seni sevmiyor, tekmeyi bas gitsin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, nişanlınızın sözünü dinlemeyin tabii ki. Sizin ideallerinize, hayallerinize engel olan birisi bence sizi gerçekten sevmiyordur yani öyle birinin sevgisinden şüphe ederim açıkçası. Bence onu güzel bir dille önce ikna etmeye çalışın ama baktınız olmuyor, o zaman siz de geleceğinizden vazgeçecek değilsiniz ya ayrılırsınız yani ben olsam ayrılırdım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
140 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
145
Cevap
123Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası kimseye haklı veya haksız demek istemiyorum nişanlında kendince haklıdır En azından seni özleyecektir seni sürekli göremeyecektir bunun üzüntüsü içerisindedir biraz da ona hak vermek gerekiyor diye düşünüyorum
Nişanlılık dediğine göre artık birbirinizi iyice tanıyorsunuzdur yani mutlaka sevgiliyken veya nişanlı olmadan önce senin okumak isteğini biliyordur bile bile seninle bu yola girdiyse seninle beraber olduysa şimdi hiç boşuna bana göre tavır almamalı veya sana karşı olumsuz bir şey söylememeli madem bile bile bu yola girdi o zaman devamını getirmeli
Sen çok fazla dik başlılık etme ancak kendinden de çok fazla ödün verme kararının arkasında dur ve okuluna git okul zaten birbirinizi gerçekten seviyorsanız aşkınızla ilişkinizde bir sorun olmaz gerekirse uzaktan uzağa evlilik bile yapar yürütürsünüz önemli olan aradaki Sevgi bağı10 Yorumla 41 yaşındayım ve hayatımda bir sürü hata yaptım ama en büyük pişmanlığım okumamak oldu. Ve elimde imkan varken, okumamayı tercih ettim.
Kesinlikle okumalısın. Hiç bir şey için hayallerinden vazgeçme. Yoksa çok pişman olursun.
Eğer seni gerçekten seviyorsa buna saygı duyması gerekir.
125 Yorumla- +1 yıl
@xlucifer7 çok önemli bir şey değilse sen okuma o zaman. burada soru sorulmuş bende görüşümü fikrimi söylemişim, boş vağat değil yani. Kafama göre istediğim görüşü paylaşmadım. Fikir istemiş fikrimi söylemişim.
- +1 yıl
@xlucifer7 tamam.
- +1 yıl
Evet gerekiyorsa yüzüğü at
Senin Nişanlın olabilir, ama sana saygı duymak zorunda. Tercihlerine, yaptığın seçimlerine, işine...
Allah Korusun ileride bir sıkıntı oldu boşandınız eee? Ne olacak size? Bazen, Hayatımız da her şey planladığımız gibi gitmiyor.
Sen planlar yaparken, başımıza gelenlerdir hayat.
Yani bir kadın kendi ayakları üstünde durabilmeli. Özellikle Türkiye de yaşıyorsa.
Çünkü maalesef her alanda kadınlara iş vermiyorlar.
Sırf "ERKEK " olmadığımız için.
Sırf "SAYGI " Duymadıkları için.
Sırf "önlerine bakamadıkları"için.
Yani demek istediğim sen önce kendi ayaklarının üstünde dur. Kendini sev, kendi mesleğini seç. İleride evlendiğiniz de paran olmadığı zaman kocanın elini gözleme. Kendi maaşınla ye, gez, dolaş, alışveriş yap.
İleri de ki çocuklarına istediğin gibi harcama yap.
Maddi manevi düşünmeden hayatını yaşa.
Unutma önce kendini düşün.
Sevgiler.20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılSadece ben okuycam diye git ne ayrılık yap ne de ona boyun eğ. Eğer zaten seviyosa sana saygı duyucaktir eğer duymuyosa içinde o ilişkiyi bitir dışa vurma gitmeden çünkü şimdi sana bu şiddetle karışmak isteyen seni ilerde bakkala göndermez şimdi ay ay prenses gibi davraniyodur evlenince eli bile kalkar şoklar şoku olursun. O yüzden ilk önce kariyerini yap hala birbirinizi seviyosaniz zaten oluyor ama belki de gitmen daha iyi olucak, ben senin yerinde olsam ikilemde bile kalmam ailemin desteği bile yoksa akşamları çalışırim yine o okulu okurum. Ömür boyu okumuyosun sonuçta kendine güven ve kendin için karar ver başka için değil 🤍
10 Yorumla Çok zor bir şey senin ki sana şöyle yap böyle diyemem açıkçası okumak tabii ki hakkın hem de elinde fırsatın varken ama nişanlında sevdiğin insan onu da bırakamazsın burada ayrıl tekmeyi bas diye ahkam kesenlere bakma sen bu o kadar kolay bir şey değil sonuçta sevdiğin evlenmek istediğin insan o da senden ayrılmak senden uzak kalmak istemiyor ki izin vermiyor gitmene bence sen kimseyi kıracak bir şey yapma nişanlını güzellikle ikna etmeye çalış. Onun derdi senin eğitimine karışmak değil bence senden uzak kalmak istemediği için göndermiyor
10 Yorumla
+1 yılÜniversite okumak için şehir dışına çıkan insanlar o ortamı gördükten sonra değişiyorlar farkında olmadan. Nişanlın doğal olarak orada ne yaptığını, kimlerle konuştuğunu, nerelere gittiğini bilmeyecek. Belki sana güvensin istiyorsun ama bu devir babaya bile güvenilmemesi gereken bir devir. Bende istemem sevdiğim insanın şehir dışında üniversite okumasını. Burada ayrıl diyenler haklılar. Normalde sinir olurum her ilişki sorusuna ayrıl yazanlara ama eğer gitmekte kararlıysan ayrılın. Belki üniversite okunur, aynı bölüm şehir içindede kazanılır ama gerçekten seven insan bir daha gelmez insanın ayağına. Çocuk güvenmemekte %100 haklı.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlar hep ayrıl demiş. Neden dedikleri ortada üniversite ortam ayaklarından birini bulursun falan filan. O işler öyle olmuyor, üniversite okuyup son sınıfa geldin mi tek başına kalıyorsun öyle. Ne yaparsan yap kısmetin yoksa ya da kaçtıysa çek dur şimdi onca sene. Birini bulursun beğenmesin öbürü mesleği uymaz, diğerinin karakteri ters böyle gider bu. Sorulara bakarsan okudum, çalışıyorum, güzelim de neden kimse olmuyorlarla dolu. Bulunmuyor kardeşim öyle atıp tutması kolay. Sen nişanlını bırakma, çözüm bu olmasın bir şekilde orta yolu bulun. Gerekirse evlen, bulunduğun şehir iyi fakülteye sahipse orada oku
20 Yorumla
+1 yılHukuk gibi güzel bir bölümü nişanlın için heba etme. Nişanlı, seni cidden seviyorsa zaten nerede okuduğunu sıkıntı etmez. Aksine sana destek olur. Böyle insanlar, ileride çalışmanı da istemez diye düşünüyorum. Günahını almak istemiyorum ama gönüller bir olduktan sonra güveni de varsa nerede okuduğunun bir önemi olmamalı. Çok sorun ederse de yerinde olsam okumayı seçerdim. Vaktinde öyle yaptım. Üniversiteyi kazandığım yıl sevgilim vardı. Açıktan okumamı zoraki kabul etmişti. Evlilik lafı yapıyordu. Ben okumayı seçtim. Zerre pişman değilim. Üstünden 8 yıl geçmiş ve verdiğim en mantıklı karar olarak görüyorum. Nişanlın da özlerse yanına gelir. Vizelerden sonra sen memlekete gidersin ve görüşürsünüz. Seni gerçek anlamda seviyorsa mesafeyi bahane etmez. Benim üniversite kazandığın yılki sevgilim şu an başkasıyla evlendi. Demek ki yeteri kadar sevmemiş diye düşünüyorum. Sevse beklerdi. Seven insan destek olur buna, köstek olmaz. Seven insan, ne olursa olsun yanında olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Nişanlın *
Off git okulunu oku cidden ne nişanlısı ya. Aynı şey başıma geldi nişanlın beni bırakacak diye karışıyor bu kadar. Birde hukuk diyorsun nişanlının yerinde olsam gurur duyardım seninle. Bence hiç doğru birisi değil. Bir kişi senin başarına sevinip destek olmalı böyle köstek olup acaba mı dedittirmemelidir.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNisanlinin bu konuda konusmasi cok tuhaf. Seni seviyorsa destek olmasi gerekir kostek degil. Razi degilse guven sorunu var demektir veya senin yukselmeni kariyer yapmani diplomali olmani istemiyordur. Guzelce aile buyukleriyle oturup konusun derim. Icine sinmiyorsa nisanlinin nikah kiyin birlikte gidin sehir disina. Artik destek olmayi ogrensin su erkekler yil olmus 2022.
20 Yorumla
+1 yılSakın nişanlına uyma ne istiyorsan onu yap seninde kararlarınun istediklerinin bi önemi var ve saygı duyması gerekiyor. Benim de erkek arkadalım şehir dışında okumamı istemedi araya mesafe girer değişirsin sen orada dedi bende bunca yıldır ben ve ailem emek verdi gitmem gerekiyor dedim ve gittim inan hiçte değişmedim sadakat güven önemli, üniversitesiteyi bitirdim erkek arkadaşım değişti ayrıldık sonra dönüp kendime dedimki iyi ki iyi ki hayallerimin peşinden gitmişim senin ne istediğin çook önemli hayatını bir insana bağlama.
20 YorumlaBir mesleğin olmak zorunda“Hiçbir kadın geleceğini bir adamın vicdanına, aşkına, günün sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı”yarın o adamla anlaşamayıp ayrılabilirsin hiçbir şeyin garantisi yok şu hayatta, insan ailesi ile bile yeri geiyor anlaşmazlık yaşıyor
10 YorumlaHukuk okuyacak genç bir yetişkin olarak ilk icraatini gerçekleştir ve nişanlına güle güle de. Eğitim hayatını böyle biri için heba edersen, hayat boyu nişanlının razı gelmediği her şeye boyun eğer, kendi ayaklarının üzerinde değil, nişanlının verebildiği hayatta, onun kanatlarının altında ezilirsin. Ona bunu kabullenemeyecekse nişanı atabileceğini söyle, kararını versin.
12 Yorumla- +1 yıl
Bir erkeğin böyle düşünüyor olması gözlerimi yaşarttı, TR şartlarında alışılagelmişin dışındasınız :)
Geleceğinden asla vazgeçme. Unutma insanlar gelir gecer emekler hep yanımızda kalir. Ve hayata bir yere getirir. Bunu unutma. Ben bunu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. 20 yaşındayım sınava yeniden hazırlanıyorum bu vatandan dolayi. Lütfen sende aynı şeyi yapma. Geleceğine sahip çik. Ne okursan oku bu arada ama oku. Inan bana hiç olmayacak kapılar açar bu sana.
11 Yorumla
+1 yılBir sabah uyandığında seni terk etmeyecek tek şey diploman ve kariyerindir..
⚖️👩⚖️
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu senin hayatın... Vereceğin kararda nişanlının buna razı olup olmamasının önemi yok. 20 yıl önce evleneceğim kadınla uzak olmamak için yurtdışından aldığım iş teklifini (gel başla demişlerdi, 1.500 USD maaş + kalacak yer, ülke Kazakistan) kabul etmedim, çok pişman oldum. Hâlâ daha kafamı duvarlara vuruyorum, kızıyorum kendime.
00 Yorumla
+1 yılNisanlinin durumunu merak ettim yani okuyor mu calisiyor mu? Mesela sen nisanlina sen benim oldugum yere gel desen o isini birakir gelir mi? Hukuk oyle kolay kazanilacak bir bolum degil, seni gerçekten seven, bencilce dusunmeyen, sana saygi gosteren bir kisi seninle gurur duyardi boyle bir sey istemezdi. Ben olsam nisanlilik durumunu bir daha gozden gecirirdim.
00 Yorumla
+1 yılBaskalarinin parasiyla gecinmek istiyorsan otur oturdugun yerde. Bosandiniz diyelim ailen de yaslanmis sana bakamiyor, ustune bir de cocugun var diyelim, sese katlanamiyorlae kendini yuk gibi hissetmek ister misin? Kesinlikle adamdan ayril demiyorum, oturup dogru yolu bulmaya calisin. Cok erken nisanlanmissin. Keske hayatini iyice duzene sokup, isini eline alip bir seylere karar verseydin. Adamin guvenememesini anliyorum ancak kimse kimsenin egitimine karisamaz. Ailen izin veriyorsa kime ne abi?
31 Yorumla- +1 yıl
45 yas ustu olduguna dikkat etmemistim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani birçok kişi nişanlını dinleme demiş ama onun tarafından da bakmak lazım nişanlanana kadar neredeydiniz ve okumak madem bu kadar çok istiyordunuz niye nisanlaniyorsunuz herhalde adam istemez seni bulana kadar kaç takla attı kim bilir oraları geçtim madem şehirde dışında okuyacaksın sende benimle gel diyemedin mi madem sana güvenmiyor peşimden gel deseydin
10 Yorumla
+1 yılYa bu sorular ne böyle ya biz yerleşemedik diye üzülüyoruz millet yok istemediğim yer geldi yok nişanlım istemiyor yok bilmem ne ya madem istemiyorsunuz niye boş yere tercih yapıp kontenjan dolduruyorsunuz
20 Yorumla
+1 yılOrtayı bulamıyorum diyorsan ikisinden birini tercih edeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSonuçlar açıklandığından beri bakıyorum çoğu aile uzak diye razı değilmiş. Benim ailemde hem uzak hem masraflı dedi. Cidden anlamıyorum kaç gün boyunca tercihler açıktı bi tanesi bana uzak yazma yakın yaz diye tembih etmedi. Ben zaten uzak istiyorum dedim ses etmediler. Madem ses edecekler sonradan neden tercih döneminde suspuslar anlamıyorum.
Nişanlım diyorsun yanlış anlama Allah ayırmasın fakat elin adamı bugün var yarın yok. Sonuçta hayat senin hayatın cefası da sefası da senin başkaları bi kere senin kararlarını etkilerse bi şekil hep öyle gidiyor. Bence güzelce konuş karşısına geçip baktın anlamıyor son karar senin. Olmadı sonra yatay geçiş yaparsın açıktan okursun vs.01 Yorumla- +1 yıl
Kendinizi şu yorumu yapmak için heba etmeyin. Sahte sorular bunlar. Soruyu soran kişi ortada yok millet birbiriyle tartışıyor 😀😀
+1 yılOna göre mi yaşayacaksın hayatını? Git oku, kariyer her şeyden önemlidir. Dilediğini yapsın o kendini ne zannediyor kral felan mı? Çok istiyorsa seninle gelsin.
30 YorumlaBana kalırsa bir kadının ayakları üstünde durması daha onemli evet nişanlın onunda görüşleri önemli tabi ama eğitim sağlık gibidir kaybeder isen tökezlersin diyeyim :)
20 YorumlaNişanlının her zaman yanında olacağı belli değil ki benim en yakın arkadaşım nişanlısından ayrıldı çocuk istemedi vs okul kazanmıştı ama senin gibi nişanlısı istememişti şimdi çok pişman asla dinleme nişanlını.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOzguvensiz ezigin teki. hukuk okuman demek tr sartlarinda yapabilecegin en iyi hamlelerden biri demek. gerekirse ayril ama yine de oku. cok kiskaniyorsa seninle gelsin orada calissin evlenin evinizi de kurun orasa
00 Yorumla
+1 yılDemekki nişanlınız ile aranızda güven problemi var. Nişan yapmışsınız ama bir bütün olamamışsınız. Bence ilk önce güven sorununuzu halletmelisiniz, yoksa evlendikten sonra sıkıntısını çekersiniz.
00 Yorumla
+1 yılOkumanın yaşı yok elbette. Ama profiliniz 45 yaş üstü denilmekte. Yanlış anlamayın ama çoluk çocuğa karışmak istiyorsanız bir an önce evlenmeniz lazım. Bi de nişanlınız ne iş yapıyor. İşini sizin okuyacağınız şehre de taşıyabilir.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Geleceğinizi kimseye endekslemeyi. Bu sizin hayatınız gitmedim diye pişmanlık yaşayabilirsiniz ilerde.. İnsanın evlilik dışında da amacı olmalı
30 Yorumla
+1 yılNişanlın şu an ki üniversitelerdeki durumların, arkadaş ortamlarının ne halde olduğunu bildiğinden haklı olarak endişeleniyor olabilir.
Endişelerini giderebileceğine, sürekli onun aklını ve gönlünü ferahlatabileceğine inandırırsan nişanlın problem etmez bu durumu.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılSözlün ile açık konuş ve ne istiyorsun hayal ediyorsun söyle.
Hayat kısa zaman hızlı, oku ve çalış, kabul etmiyorsa o da onun hayali. Onun hayalimi seninkimi10 Yorumla
+1 yılSonuç olarak kendi emeğinizle çalışıp kazanmışsınız. Buna destek olup saygı göstermesi gerekiyordu. Şahsi olarak bu durumda onun ne hissettiğini takmazdım. Boşuna çalışmadım ya.
10 YorumlaÖncelikle tebrikler..
Kısmetse ileride insanların hakkını savunacağın bir branş okumaya başlarken önce kendi hakkını savun ve gerçekleştir.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. önemli olan koca/sevgili değil eğitimindir.
2022 yılında artık bu soruyu sormayın. hayat sizin okuyun işe girin bir erkeğe bağlı kalmayın
şehir dışına gitme deme sebebi neymiş
20 YorumlaHayat yoldaşın olucak kişi senin kararlarinin herzamn yanında olmalı sadece şunu soylicem 4 sene önce kuzenim unuvertede kazandı ama ciddi konuştuğu biri vardı evlilik için acele ediodu üniversiteye gitmesini istemedi biz gitmesini istedik ama o sevgilisini dinledi kararına saygı duyduk şuna 4 sene sonra oldu o konuştugu kişi ile ayrıldılar şu an baska biri ile nişanlandi düğünü olucak Ekim'de yani zamanı asla geri alamyiz
00 YorumlaNisanlinizin yapması gereken şey tam destek olmasıdır aksi varsa ortada dinlemeyin aşk meşk hikaye sonrasının garantisi yok önce can sonra canan
00 YorumlaSevgili, nişanlı, eş vs gelip geçici boş işler.
Tahsilinize öncelik verin.
Eş çok ama kaybedilen zaman geri gelmez.
Elinizde bir kaç altın bilezik olsun.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 
Aklıma bu görsel geldi töööbest ajajsjsjs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılKeşke eğitim hayatı bittikten sonra nişanlansaydınız, bir şekilde ikna etmeye çalışacaksınıc, bu sizin geleceğiniz kimse için ertelemeyin ya da bulunduğunuz şehirde okumanın yollarına bakın
00 Yorumla
+1 yılNişanlın, zengin değilse ;Nişanı at gitsin. Zira zengin olmayan nişanlısı, her zaman bulursun. Zenginse, mecbur uyacaksın. Zira zengin nişanlı, kolay kolay bulunamaz
015 Yorumla- +1 yıl
Yorumlarım, aminler tarafından ; hep, süper görüş olarak seçilir. Bu yorumumda, çok mantıklı yorum olup bu süper görüş seçilecek. Bu zamanda, maddi durumu iyi olan eşi kaçırmamak gerekir.. Aldatırsa, iyi bir Avukat tutar ve donuna kadar alır. Yani, her halukade karlı..
- +1 yıl
Bu yorumu yazan sen de zengin erkeğe, hayır demezsin.. Burada konuşurlar ama hiç bir kız, hayır diyemez..
- +1 yıl
Aynen, hukuk bölümü kaçırılmamalı. Gerçi bir Avukat olarak söylüyorum ki ; Avukatlıkta gelecek yok.. Zengin çevren varsa ve ağzın da çok iyi laf yaparsa kazanırsın. Aksi halde, 6000-7000 tl ye çalışırsın. Memur maaşını geçen Avukat, pek tanımadım. %20 lik zengin kesim dışında.. Mühendisler de bizimle aynı alıyor. En vasıflısı da memurla aynı alıyor. Ama hukuk mezunları, yüksek maaşlı memurluklarla ; torpil bulur iseler atanabiliyorlar. Bu yüzden nişanlınız, zengin değilse ; kesinlikle hukuk okuyun. Zenginse, nişanı atmayın. Zaten, bulunduğunuz şehirde sizi okutur.
- +1 yıl
Yurt dışında, mesleğini yapabilmen için vatandaş olman lazım. Bir de Avrupa 'nın hukukçu ya ihtiyacı yok.. Mühendise ve doktora ihtiyacı var.
- +1 yıl
Savcı olabilmek için de akpli olman lazım. Benlik, meslek değil.. Verdikleri, Emir talimatlara uyamaö
- +1 yıl
Bu yüzden diyorum;Hukuk fakultesini,, zengin kocaya tercih edilmez. Tıbp fakultesinde ise, düşünmek gerekir.
- +1 yıl
Yurt dışında, Avukatlık yapmak için sınavlar da zor. Ve vatandaşlık da lazım.. Doktor veya mühendis olsam, giderdim..
- +1 yıl
Vallah abi. Bizim akrabalrin çoğu çalışmak için gidicekler amcam bir şekilde yardım etti ama sertifika falan vs gidecekler babam da gitmek istediğini falan söyledi geçiştirdi sen her türlü gidebilirsin vs dedi istersen sağlık durumu pek iyi değil babamin o yüzden aslında ama o da bayadir heves etti
+1 yılSaygı duymasi gerekiyor ama endişelerini bir erkek olarak anlıyorum. Çünkü üniversiteye giden kim olursa olsun değişiyor. Bu konuda ona güven vermelisin
00 Yorumla
+1 yılNişanlın istemiyorsa dizini kırıp oturacaksın, hukuk kazanmışsan kazanmışsın nişanlın sana saygı duymak zorunda değil o erkek, sen kadın olarak oturacaksın onun dibinde!
01 Yorumla
+1 yılOkumadan önce nişanlanırsan böyle olur. Zamanlama yanlış bir kere. Onu dinleme diycem mecburen çünkü okumazsan da çok pişman olursun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılRazı olsun, kimse için hayallerini öteleme. İlerde ayrılık olursa hayallerinden vazgectiğine yanarsın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın 45 üstü görünüyor, bu yaşta bu azim, başarı, yetenek muazzam bir şey eğer destek olmuyorsa restini çek, ayrılacaksa ayrılsın.
10 Yorumla
+1 yılAyrılığa hazır ol şimdiden. Ama egitiminin önüne geçirme nişanlını. Oku. İstiyorsa o da seninle gelsin şehir dışına 🤷🏻♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılGelecegin bu senin hicte dinleme bakim bu adam senin geleceğinde var mı ne olacağını bilemezsin erkek icin geleceğini engelleme
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. O istemiyor diye kendi geleceğini yakma. Hatta bana kalırsa okul falan bitmeden nişanlanmak, evlenmek saçma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Başka alternatif olmadığına göre yoluna devam etmen gerek biliyorsun bunu.
Herseyin daha güzel olacağını anlatmalsn10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Sen hukuk kazan, nişanlın gitmeni istemedi diye gitme... Olacak iş değil. Nişanlının sana destek olması gerekirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHukuk bir daha bulamazsın ama nişanlıyı bulursun dofkşefk hem de fakülteden bulursun
Şaka bir yana seni desteklemeyen biriyle ömür geçiremezsin seven insan mutlu olduğun geleceğin için yapacağın güzel şeyleri destekler köstek olmaz10 YorumlaHenüz evli değilsiniz Bence bu kararına karışmaması gerekiyor senin geleceğin söz konusu sonuçta
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKocadan önce okulu düşünsseydin böyle dertlerin olmazdı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkuma sende mecbur bir durum yoksa nişanlını kaybetmeye değerse git değmezse istiyorsan gitme bunds kararsızlık söz konusu olamaz ben olsam istemiyorsa gitmezdim yapmazdım ama sen hayatını düşünüyorsan hiç nişanlanmayacaktın
00 YorumlaNişanlı falan saçma sapan konulara takılıp da yazık etme hayatına zaten koşullar zor sen daha da zorlaştırma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Bu konuda sana karışma hakkı yok ki !! idealin konusunda onun seni engellemeye ne hakkı nede hukuku var, ona bunu tatlıca anlat diretmesin
00 Yorumla
+1 yılKeyfi bilir senin hayatın senin kararın bu kimseden önemli değil git oku yanında olmak isteyen olacaktır.
00 YorumlaTabikii okumalısın. Dünya'nın binbir türlü hali var. Meslek edinmenin nesi kötü birbirinize karşı güveniniz tamsa önünde engel olması çok ilginç.
00 Yorumla
+1 yıl36 Yaşındayım Kazakistana Üniversite Okumaya gideceğim ama yemediğim laf eleştirilmediğim taraf kalmadı :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılOkumalısın, nişanlını takmamalısın her kadın iyi veya kötü bir şekilde okumalı çünkü siz kadınlara ihtiyacı var dünyanın.
00 Yorumla - Devamını Gör (208)
Devamını Gör(253)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Şehir dışında okuyacağım ama nişanlım pek razı değil. Ne yapacağım şimdi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler