Sabah otobüse bindiğimde eski sevgilim ile karşılaştık. Yani o an tepki vermedim zaten versem de ne gerek vardı yersiz olurdu. Yaşanmış bitmiş bişi. Ama ne yalan söyleyeyim attığı son kazık aklıma gelince o otobüsün camına kafasını sürte sürte kıvılcım çıkartmak istemedim değil. Peki siz bazen aynı kafede okulda /işte denk geldiğiniz zaman ne yapıyorsunuz?
Ortak kullanim alanlarinda eski̇ sevgi̇li̇ni̇z i̇le karşilaşirsaniz tepki̇ni̇z ne olurdu?
Ayrıydık üstünden zaman geçmişti ama tekrar iletişim kurmuştuk. Hatta buluşalım edelim diyordu finallerden sonra. Memlekette döndüm yazmadı etmedi. Sonra yine otobste denk geldik öyle yazdı. Konuştuk akşamında arkadaşları ile buluşcağını söyleyip sevgilisi ile hikaye attı :)))
Yani kendine göre içinde bitirmiş ve eskiye ait bir şey olmadığını hayatına devam ettiğini söylüyordu. Evet haklı olabilir bitirmiş olması devam ediyor olması güzel. Ve olağan bişi Ancak bende o duygular devam ediyordu az çokta bunu biliyordu. Bunu bilmesine rağmen yaptığı şeyi doğru bulmuyorum. Sonrasında zaten bir daha iletişim kurulmadı kurulmazda zaten yağmurlu havada yanıyor olsa su dökmem üstüne